Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
olimama wrote:Ja byłam 12+3, dziecko wg USG miało juz 13+1. Ja bym na Twoim miejscu wybrala przyszły tydzień.
W przyszłym tygodniu nie będzie mnie na miejscu od pon-śr... Jak mi się uda umowic na przyszły czwartek tj. 7.01 to będzie jeszcze ok nie?
Tak dopytuje bo mi lekarz nie wyliczył dokładnie tych dni... 22.12 byłam na wizycie i z usg wychodziło, że jestem w 9w4d
-
LENi wrote:Hej, w którym tygodniu macie pierwsze prenatalne.. Jestem teraz w 11 tygodniu, nie wiem na kiedy się zapisać.. Na przyszły tydzień czy lepiej za 2 tygodnie?
Następne mam 20+0
Nie miałam możliwości wyboru,po prostu podałam datę ostatniej miesiączki i oni sami mi ustalili datę.LENi lubi tę wiadomość
4x córka😁❤️🤪
-
Tez mam późno i mam nadzieję, że jeszcze uda się wszystko sprawdzić.
Wg ostatniej miesiączki to będzie 13+0 Ale na ostatnim badaniu wg USG okazało się że to będzie już 13+4.
Jadę w poniedziałek i dam znać jak tam wyszłoLENi lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, mam nadzieję, że uda mi się umówić na ten 7.01 i że będzie wszystko dobrze widać... Tak, będzie to chyba 12+3 - w najbliższą środę zrobię sobie badania z krwi - te wszystkie: kiła, hiv, przeciwciała itd..
kolejna wizyte u swojego gina mam 19.01
-
Mimi, myślę, że będzie jeszcze ok. Kciuki i dajcie znać jak poszlo.
Leni, tez mam kolejną wizytę 19.01.
Jutro mam dzwonić po wyniki Pappa. 😬LENi lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny które weszły w 2 trymestr jak wasze objawy? Jezu mnie głowa pobolewa (jak nigdy) , niby kondycyjnie i mdłościowo lepiej, ale znowu słabość i plecy nogi łamią. Chciałbym żeby już się ciepło zrobiło 🙏🏼🙄
Ja bym na prenatalnych 12+3 okazało się ze kluseczka trochę większa bo 12+6.
Następna wizyta 20.01 trochę długo ale cóż czekam 😝
20.01.21 / 168g 🤍 (16+4)
17.02.21 / 391g 🤍 (20+4)
17.03.21 / 773g 🤍 (24+3)
14.04.21 / 1459g 🤍 (28+3)
12.05.21 / 2375g 🤍 (32+3)
02.06.21 / 2880g 🤍 (35+3)
10.06.21 / 3150g 🤍 (36+4)
18.06.21 / 3240g 🤍 (37+5)
05.07.21 / 3700g 🐻🎂🎈 -
U mnie bez poprawy w 2 trym. 😕 Za to nie wiem, czy sobie wkręcam, czy wczoraj pierwszy raz poczułam dzidzie. 😅 Takie delikatne muśnięcia od wewnątrz. W poprzedniej ciąży jakies 2 tygodnie po takim mizianiu czułam juz ruchy.
LENi lubi tę wiadomość
-
Zuzia273 wrote:U mnie toksoplazmoza wyszła...lekarz twierdzi że wynik wysoki,co jeść czego nie pozbyć się zwierząt,wariacja...czy ktoras z Was ma to cholerstwo?
-
Melduje ze jestem po prenatalnych 🥰 wszystko dobrze, raczki paluszki serce nosek
Lekarz powiedział ze wszystko dobrze, czekam jeszcze na wyniki z krwiStarającaSię, olimama, Maniuś, Kosmo, Tabolek, anjaa25, Alunis, shooa, misia-kasia lubią tę wiadomość
-
vatolina wrote:Dziewczyny które weszły w 2 trymestr jak wasze objawy? Jezu mnie głowa pobolewa (jak nigdy) , niby kondycyjnie i mdłościowo lepiej, ale znowu słabość i plecy nogi łamią. Chciałbym żeby już się ciepło zrobiło 🙏🏼🙄
Ja bym na prenatalnych 12+3 okazało się ze kluseczka trochę większa bo 12+6.
Następna wizyta 20.01 trochę długo ale cóż czekam 😝olimama lubi tę wiadomość
4x córka😁❤️🤪
-
Drugi trymestr zaczyna się od skończonego 14 tygodnia, czy wcześniej?
U mnie mdłości nadal są. Wczoraj wymiotowałam na widok kaszki, którą robię córeczce 🤦♀️
W poprzedniej ciąży mdłości przeszły około 13 tygodnia, dlatego liczę, że niebawem będzie lepiejTyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Zuzia273 wrote:U mnie toksoplazmoza wyszła...lekarz twierdzi że wynik wysoki,co jeść czego nie pozbyć się zwierząt,wariacja...czy ktoras z Was ma to cholerstwo?