Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, powiedzcie mi jaki macie puls w spoczynku? Ja przy moim mega niskim ciśnieniu mam od 80 do 90. I jak zasypiam tzn. próbuje zasnąć to mam wrażenie że zaraz mi serducho wybuchnie...masakra...a poza tym.. nadal się męczę z bezsennością plus od 3 dni doszedł tzw. syndrom niespokojnych nóg w nocy. Suma summarum dzisiaj np. nie spałam całą noc...zasnęłam dopiero o 6ej nad ranem...katastrofa...dzisiaj się czułam jakbym imprezowała całą noc...nie wiem co jest grane.. pytałam lekarza ..i nic nie mogę poza melisą... aż się dzisiaj boję już nocy
-
anjaa25 wrote:Dziewczyny, powiedzcie mi jaki macie puls w spoczynku? Ja przy moim mega niskim ciśnieniu mam od 80 do 90. I jak zasypiam tzn. próbuje zasnąć to mam wrażenie że zaraz mi serducho wybuchnie...masakra...a poza tym.. nadal się męczę z bezsennością plus od 3 dni doszedł tzw. syndrom niespokojnych nóg w nocy. Suma summarum dzisiaj np. nie spałam całą noc...zasnęłam dopiero o 6ej nad ranem...katastrofa...dzisiaj się czułam jakbym imprezowała całą noc...nie wiem co jest grane.. pytałam lekarza ..i nic nie mogę poza melisą... aż się dzisiaj boję już nocy
-
olimama wrote:Natka, super. 👍 Masz może fotkę? U kogo jeszcze lekarz ocenił płeć na podstawie wyrostka? Mój tego nigdy nie robi. Powie dopiero jak jest 100% pewnosci 🤷♀️, a próbuję sama ocenić na podstawie zdjęcia.🤔
Ale na razie to nic pewnego, bo jeszcze wcześnie.
Możecie się śmiać, ale od kilku dni czuje coś ala mini kuksance. Trochę wcześnie na ruchy, ale kto wie, czy tam jakiś piłkarz nie rośnie 🙃 😁Tabolek, Maniuś lubią tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
anjaa25 wrote:Dziewczyny, powiedzcie mi jaki macie puls w spoczynku? Ja przy moim mega niskim ciśnieniu mam od 80 do 90. I jak zasypiam tzn. próbuje zasnąć to mam wrażenie że zaraz mi serducho wybuchnie...masakra...a poza tym.. nadal się męczę z bezsennością plus od 3 dni doszedł tzw. syndrom niespokojnych nóg w nocy. Suma summarum dzisiaj np. nie spałam całą noc...zasnęłam dopiero o 6ej nad ranem...katastrofa...dzisiaj się czułam jakbym imprezowała całą noc...nie wiem co jest grane.. pytałam lekarza ..i nic nie mogę poza melisą... aż się dzisiaj boję już nocy
Mi czasem też dokucza. Dlatego ja od początku biorę magnez i mi to pomaga. Jak jest gorzej, to biorę po prostu dodatkową dawkę. Spróbuj, może Tobie też pomoże 😉Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Ja czasami też mam kołatanie serducha wieczorem, ale w sumie rzadko. Z nowych dolegliwości pojawił mi się takie kłucie, mrowienie, nie wiem jak to nazwać w sumie nad kością łonową, czyli jakby w okolicy macicy, ale na usg i w badaniu ginekologicznym wszystko ok
-
Niezapominajka5 wrote:Mi dr powiedziała, że najprawdopodobniej chlopiec, bo coś już odstaje między nogami
Ale na razie to nic pewnego, bo jeszcze wcześnie.
Możecie się śmiać, ale od kilku dni czuje coś ala mini kuksance. Trochę wcześnie na ruchy, ale kto wie, czy tam jakiś piłkarz nie rośnie 🙃 😁
Moze tak być 🙂 ja nawet nie wiem czego się spodziewać jeśli chodzi o ruchy 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2020, 21:49
Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
Na podst. tego zdjęcia na górze doktor stwierdził chłopca, zrobil nawet zbliżenie 😄 ja tam się nie znam 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
https://zapodaj.net/9c0c6668151ca.jpg.html
Na drugim zdjęciu widać jak maluch ssał sobie kciuka 🥰
Wg USG mamy 12+2Zula36, Tabolek, Mimi2 lubią tę wiadomość
-
Natka95 wrote:Na podst. tego zdjęcia na górze doktor stwierdził chłopca, zrobil nawet zbliżenie 😄 ja tam się nie znam 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Wg USG mamy 12+2
Zakładając że są to nóżki to faktycznie coś tam między nimi jest 😁 -
Cześć dziewczyny! Widzę że na belly już wątek wrześniowy się tworzy 😲 nasze ciąże już takie bardziej zaawansowane się stają, ani się nie obejrzymy a już tu będą się wieści z porodówek pojawiać 😍
Kciukam za wizyty jeszcze w tym roku ✊✊✊ i nie mogę się doczekać swojej 14.01 😉
Życzę Wam też już dziś szczęśliwego nowego roku, aby ten 2021 był dla każdej z nas szczęśliwy i wyjątkowy!!!LENi, olimama, Tabolek lubią tę wiadomość
-
Natka95 wrote:Na podst. tego zdjęcia na górze doktor stwierdził chłopca, zrobil nawet zbliżenie 😄 ja tam się nie znam 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Wg USG mamy 12+2 -
Anszelika wrote:Ja chyba ostatnia będę prenatalne robić... Masakra, gdzie jeszcze do 18 stycznia...Córeczka 13.03.2020
Jest i on 💕 24.06.2021r.
Mutacja czynnika V Leiden hetero. -
Hej, gratuluję wszystkim które są już po badaniach prenatalnych pięknych i zdrowych dzieci 😌 ja muszę poczekać jeszcze prawie 2tygodnie, to bedzie 12+6tc. Dziś zamówiłam spodnie ciążowe i kilka bluzek, akurat się zaczęły wyprzedaże, także można było się zaopatrzyć 😀
-
Hejka, każdej Nas zleci i każda będzie po prenatalnych
A Jak się w ogóle czujecie?
Ja ciągle słaba i śpiąca, do pracy chodzę choć po pracy chce mi się spać..
Rano i wieczorem mam zgage/mdli mnie dalej.
Nie mam ochoty na mięso, za to lubię maszkiecić słodycze :p dobrze ze tylko 1kg na plusie hehe
-
Mnie mdłości minęły, za to mam takie zachcianki że głowa mała... Wczoraj fanta, wcześniej sok pomarańczowy, czekoladę na okrągło mogę jeść. W.swoeta karpatka za mną chodziła. I serniczek. A dziś zjadła bym burgera. I kebsa. I zagryzła plackami ziemniaczanymi z cukrem. Porażka po prostu. Dobrze że mózg na swoim miejscu więc kończy się marudzeniem, no ale...
LENi, Tabolek lubią tę wiadomość