Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Super i to najlepsze podejście! Ja w poniedziałek nastawiłam się na szpital w czwartek i lezenie tam nie wiem ile a tu niespodzianka w czwartek zamiast trsfic to ja wyjdę z Luśka:) o ile nie zażółci sie ale wg lekarki i pielegniarek powinno być ok bo ładnie je i tylko 100g straciła i rozowa jest
Mia1988 lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Zania a u mnie ucichlo zupełnie...więc u Ciebie chociaż szansa na rozkręcenie. Myślałam że teściowa mi ciśnienie podniesie i urodze ale niestety nie...
Dziewczyny ja jej już nawet nie słucham jak do mnie dzwoni tylko sobie coś tam robię ale dziś to przykula moja uwagę i bardziej to już mi się śmiać chce niż płakać bo dotknęła dna według mnie. Ze Stasiek też mieliśmy afery ze go nie przywozimy zaraz po porodzie i nie pokazujemy więc chyba przywyklam.
Dora w domu zawsze najlepiej więc trzymam kciuki żebyście jutro wyszły!
Kate len się póki możesz ją nie pamiętam kiedy ostatni raz się wyspalam ale i tak nie zamiebilabym dzieci na nic innego na świecie;)
A jeśli o poród stasiowy to do piątku cisza zero skurczów. W piątek zaczęłam troszkę poplamiac ale też bez szału. W sobotę o 7 rano pierwsze skurcze nieregularne i stwierdziliśmy ze pojedziemy na izbę zaobacxyc co i jak ale też bez spiny. Z nastawieniem ze do domu wrócimy. No i na izbie byliśmy koło 13. Skurcze co 15-20min więc marne. A o 21 Staś był na świecie:) więc jest dla Was szansa!
-
Ja jestem po wizycie u Gin .. ta kobieta woła o pomstę do Nieba
eH, nigdy więcej jej nie wezmę jako prowadzącą
Oczywiście jak co wizytę, sprawdza szyjkę krótka i wysoko umiejscowiona ..
Wód płodowych dużo ..
Serce bije, recepta na zastrzyki i Jak do Niedzieli nie urodzę to w Poniedziałek wizyta ..
Zero jakich kolwiek informacji , sądziłam że jak nikogo nie było na korytarzu to KTG podłączy ..
Porażka jednym słowem ...
Wyć do księżyca Mi się chce -
Urodził się Robert o godzinie 13.33 waga 3890, długość 56 cm, CC
kate851, Mia1988, Pay, Konwalia, LillaMy, Aryll, OlaW84, wikaa, juwelka, rex, 1kasiulka1, dora8201, katepr, ewela86, amarranta, Daven lubią tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Cześć dziewczyny, właśnie sobie pomyślałam jak to musi być ciężko na końcówce ciąży w taką pogodę i pozwoliłam sobie do Was zajrzeć
Dora, znamy się z wątku lutówek, cieszę się że Twoja córeczka jest już na świecie, gratulacje
Dziewczyny po terminie, nie martwcie się, wszystkie urodzicie A głupie pytania olejcie sikiem prostym uciekam, bo młody się obudził, powodzenia!OlaW84, Mia1988, wikaa, dora8201 lubią tę wiadomość
-
O 14.03 urodzil sie nasz synek 3320g 57cm 10pkt.
Teraz leze znieczulenie odpuszcza zaczyna sie mega bol. Do tego jest tak goraco ze cala jestem mokra...OlaW84, kate851, Konwalia, wikaa, Pay, Aryll, 1kasiulka1, dora8201, LillaMy, ewela86, amarranta, Daven lubią tę wiadomość
-
Radiszka cudowne wiadomości!!najważniejsze ze synek zdrowy i w końcu masz go przy sobie:) a o bólu niedlugo zapomnisz:)
Zostało nas 9 dziewczyny (dokopalam się do listy z niedzieli) więc do roboty:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 17:46
Mia1988, kate851, wikaa, radiszka lubią tę wiadomość
-
Ale się posypało!
Radiszka wiem co czujesz, ja do dzisiaj pamiętam ból po cc ale uwierz mi - z każdą chwilą będzie lepiej. Ja jak zaczynałam ruszać już nogami to poprosiłam o przeciwbólowe leki i dostałam ketonal, później paracetamol i pyralginę na zmianę - było jako tako ale jak widać przeżyłam
Monita a Ty tak z nienacka widzę przyatakowałaś
LillaMy a Ty już o kolejnej ciąży myślisz? Szalonaradiszka lubi tę wiadomość
-
Ja też dzisiaj się lenię. ... Siedzę w domu pod wiatrakiem i mam wszystko w nosie.... M. zabrał dzieci na basen a ja w tym czasie poszłam spać i przespałam 3 h.
Monita, Radiszka - gratulacje dziewczyny ! Odpoczywajcie i wracajcie do sił.radiszka lubi tę wiadomość
-
Laski ja leze na patologii w wojewodzkim ostatecznie:-) dzisiaj rekreacyjnie - od rana pobrali mi krew i 2 x ktg:-) super. Jutro niby proba oxy w koncu, bo nie wiem w sumie na co czekają, ale w sumie dobrze ze sie w ogole biorą za mnie:)
Monita i Radiszka gratulacje!!!wikaa, radiszka, 1kasiulka1, katepr, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Monita, Radiszka gratulacje!
Juwelka, to może już jutro będziesz tulić swojego maluszka? Powodzenia
Jeśli chodzi o depresję przedporodową to ja niestety też w to wpadłam Najgorzej, że nie ma w sumie na to żadnej rady...radiszka, juwelka lubią tę wiadomość
-
amarranta, brzuszki możesz robić dopiero po połogu, ale planka mozesz sobie wczesniej zacząć On też super działa
carmen.92 gratulacje!!
Ola, teściowa pierwsza klasa... masakra hehehe
mon!ta gratki wielkie
Radiszka i dla Ciebie również, po porodzie się każda poci okropnie, nawet jakby zimno było, normalny odruch organizmu
Szybkiego powrotu do formy dziewczyny i czekamy na foteczki
Aaaa Amarranta, śliczna kropeczka :*
Wikaa, to już też się możesz rozpakowywać jak chłopaki są
Za rodzące ściskam kciuki
Moja wstała o 13 i ani mysli spać, zrobiła sobie drzemkę 15 minutową i znowu coś tam sobie nawija pod nosemradiszka, wikaa, Mia1988, amarranta lubią tę wiadomość