Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Pay super ze się doczekalas! A nie mówiłam ze młody się wywołania przestraszy i do piątku sam wyjdzie? informuj co i jak:)
Ja znów po wieczorze i nocy skurczów. Koło 2 były nawet co 4 minuty więc się przestraszylam że ze nie zdarzyły do szpitala...Ale jak aczelam się pakować to one zaczęły się wyciszac. Aktualnie są co 12-20minut nieregularne.może też podjade na izbe rano jak Zania? Zobaczymy
Martika gratuluję serdecznie!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 05:27
-
No wlasnie ja miałam takie skurcze jak byłam już na porodowce dlatego mnie to tak frustruje. Bo przecież ile można przeżywać poród od nowa. Oczywiście one nie bolą tak jak te z ostatnich załóżmy dwóch godzin ale są jak porodowe.
Pay trzymamy kciuki za szybką akcję!Pay lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Martika gratulacje!
Pay oo widzisz cos się ruszyło:) fajnie,że dostałaś zzo:) oby szybko poszło:)
Zania kurcze az tak Ciebie męczy;/ szkoda mi Ciebie,że to się tak wydłuża w czasie;/nie chcesz nospy wziąć? chociaz troszkę moze by Tobie pomogła..
Ola trzymam za Ciebie tez kciuki, podobnie Ciebie męczy jak Zanię.
Ja spałam całą noc bez wstawania do łazienki, M pojechał do pracy to wstałam,żeby chwilę z Nim pobyć i już chyba nie idę spać, najwyżej w dzień. Dziś zaczynamy Mia 40tc i spokojnie czekamy:) coraz mniej zostało na liście:)
U mnie jak zwykle nic się nie dzieje,jedynie jak się budzę to jestem mega głodna.Mia1988, Pay lubią tę wiadomość
-
Monta, Radiszka, Martika gratulacje czyżby znowu wysyp maluszkow?
Pay trzymam kciuki za przyspieszenie akcji i lekki poród
Zania, Ola - moze faktycznie jedzcie na ip sprawdzic jak tam u Was? Kciuki za rozkręcenie się akcji zaciśnięte:)
Rex, dzięki:) nie wiedzialam, że są jakies cwiczenia, które mozna przed końcem połogu robic. Musze zobaczyć co to ten plank, może sobie porobięradiszka, OlaW84, Pay lubią tę wiadomość
-
OLAW ZANIA Jezu jak ja Wam wspolczuje!!!!
Może faktycznie pojedzcie na ip niech sprawdza rozwarcie, położenie maluchow - bo może się okaże ze zaraz kroplowe dostaniecie i pójdzie.... Za dlugo to u Was trwa... Jak będzie już czas to Wy kompletnie bez sił będziecie!!!
PAY trzymam kciuki mocno żeby poszlo szybko!!! Się po zzo to juz lajcikPay lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Nie pamiętam czy juz to robiłam ale RADISZKA, MONITA MARTIKA gratuluję dziewczyny!!! Super ze macie juz poród za sobą i dzieciaczki ze sobą!!!
radiszka, mon!ta^ lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
No wlasnie ja się obawiam tego ze będę wykończona bo ta noc to jakaś masakryczna była. Zania weź koniecznie nospe. Mi od 7.30 znów się zaczęły tylko są co 6-7minut trwające do 1.5minuty ale nie tak bolesne jak w nocy.
Zania przepraszam że to piszę ale cieszę się że jeszcze Ty to masz i nie jestem w tym sama:) zawsze to jakieś pocieszenie ze ktoś ze mną walczy...wiem okropna jestem ale przynajmniej wiem że sobie tego nie wymyslam tylko tak jest i tyle.
Kate Mia zaczynam Wam zazdrościć braku objawów;)
Dora Ty dziś wychodzisz prawda? Czy Luska zżółkła jak kurczak?
-
Radiszka, Monita, Martika gratulacje
Monita ja byłam u środowiskowej bo druga ma urlop i ona wtedy nie chodzi na patronaze, wiec musiałam lezc z 6 dniowym noworodkiem do przychodnk ale bardzo fajna babka, najpierw wydawala sie przerażająca ale jest ok wizyty maja byc cztery, co tydzień każda, dała nr tel jakby co żeby dzwonić. A jutro mamy wizytę pierwszą u pediatry
Pay powodzenia
A mnie coś łapie w gardle drapie i kaszel się pojawił, mam nadzieje ze młodego nie zarażę, chociaż już charczePay lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Radziszka Martika Gratuluję
Pay 3mam kciuki
Filipek wychodź ! Bo inaczej zostanę zmuszona aby iść na urodziny żeby to jeden dzień było, ale w sobotę jedna osoba a w niedzielę druga ..
Po wczorajszej wizycie cały dzień chodziłam zabuczała, po zastrzykach wszystko Mnie boli, nie mam się gdzie już wkłuć a ta Mi kolejną partię przepisała
Stwierdziłam że chyba na acard przejdę na te kilka dni ..Pay lubi tę wiadomość