Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Heja Kazała lekarz przyjechać rano i to nadczczo więc tak zrobiłam na ip po badaniach ktg ok usg ok szew trzyma szyjka długa i zamknięta. Poszedł lekarz na oddział czy dzisiaj mnie biorą czy jutro zdecydowali ze dzisiaj. Czekałam ponad 2h na cc bo nie było anestezjologia mordega to dla mnie była bo leżałam na plecach cały czas. Potem mnie wzięli podali antybiotyk zo znieczulenie itd. Mały jak wyciągnęli to się obrazu zesral im na ręce :p i płakał pokazali obmyli dali tatusiowi on się poplakal i widział jak mnie szyli. Mały 2 razy już jadł z prawej i z lewej piersi i śpi potem już czuje nogi około 22 pewnie wstać będę musiała cały dzień nic nie jadłam ani nie piłam tylko na usta mogę troszkę dac wody. Macica się obkurcza bo czuję nogami mogę już ruszać
OlaW84, wikaa, Mia1988, ewela86, Ivettka lubią tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Juwelka trzymam kciuki:)
Zania daj na luz:) ja juz się nawet na tym nie skupiam ze jako jedyna mam szyjkę zamknięta i nic się nie dzieje:) znów z M poszliśmy na spacer, dziś na starówkę po drodze lody i warke radler sobie kupiłam bezalkoholowa:) czujemy się jeszcze jak na wakacjach i korzystamy z randeczek a Niunia wyjdzie sobie jak będzie uważała ze juz czas:)wikaa, Mia1988, amarranta lubią tę wiadomość
-
U mnie też cisza. Lenka się tylko rozciąga na wszystkie strony. Kate podoba mi się Twoje podejście - na luzie i bez spiny. .. Dziewczynki - pierworodki często przenoszą ciążę, to normalne.... Na każdą przyjdzie czas, data urodzenia zapisana w dniu poczęcia
Rex - fajnie, że zaglądaszWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 21:31
rex lubi tę wiadomość
-
Zania mi Luśka przestała się ruszać przy skurczach co ok 1-2 minuty gdzie mialam wrażenie ze to juz jeden mega skurcz.... A tak nawet przy tych co 3 min między nimi tłukła się po tym brzuchu
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Ajc są szybko wyslalo. RADISZKA, MONITA gratuluję Ran serdecznie i duuuuuzo sily i wytrwalosci życzę w tych pierwszych chwilach po cc
Kurcze sporo tych cc... U mnie teraz na oddziale jest 10 kobiet i tylko ja po SN... Jak do jutra kiedy mam nadzieje wyjde żadną następna nie urodzi to same cesarki zostaną....radiszka lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Zania aż tak Ciebie bolą te skurcze? :/widać organizm tak się powoli rozkręca, ale przynajmniej coś się rusza u Ciebie i coraz bliżej do porodu:)
Wikaa wiem właśnie ze pierworodki często po terminie rodzą, ja sobie odpuscilam, korzystam z M z chwil we dwoje, na weekend chcemy nad zalew na grillowanie i kocyk:) M sam widzi że u mnie zero objawów wiec tez chce Wykorzystać jeszcze wakacje:)
Fajnie byłoby już urodzić ale tak jak piszesz data jest już zapisana podczas poczęcia:) -
jak dla mnie są baardzo bolesne,a mam wysoki próg bólu... to męczy strasznie:-/ od wczoraj od 00:00 nie śpię,a skurcze nieregularne nie daja przespać nawet godziny. Przy zmianie pozycji boli jak diabli. Mała rusza się pomiędzy skurczami,więc narazie jest dobrze. Czuje ze jutro jak tak to będZie wyglądało to pojade na IP bo można się wykończyć...
-
Zania wytrwalisci! Moze jutro juz utulisz Gabi.
Dzieki dziewczyny za wsparcie i gratki. Zle pisac z ta sonda na palcu.
U mnie bol mega nawet morfina nic nie daje. To bedzie ciezka noc...
Synka mialam przedtem na godzinke. Szukal cyca ale ciezko przystawic jak nie mozna sie ruszac. Przytulil sie wkoncu tylko do cyca i lezal grzeczniutki moj skarbek
3majcie sie dobrej nocy!OlaW84, wikaa, ewela86 lubią tę wiadomość
-
My tez właśnie do domku wróciliśmy...
Pojechaliśmy na mały spacerek po sklepach, kilka rzeczy do domu nabyliśmy a i małemu jak zwykle bodziakow kilka wpadło
A on nadal cicho siedzi zabarykadowany w swej kawalerce
Teraz leżakuje w wannie, jeszcze pewnie jakiś film obejrzymy i spanko...
Zania, Ola współczuje wam tych męczarni...
Oby w końcu wasze maluchy sie zdecydowały... -
Czesc dziewczyny
Nie bylo mnie chwilke a tu tyle sie dzialo
Livia sliczny synus
Tasha, Verona, Daven, Edytka, Dora, Carmen, Monita, Radiszka gratulacje!
Ammaranta przeslodka ta Twoja corcia
Kolorowychradiszka, amarranta, Daven lubią tę wiadomość