Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki Livia
Masz jeszcze czas u nas standardowo imie przyszlo dopiero po porodzie
Poczatkowo chcialam Aleksandra ale jak mi tesciowa zdrobnila "nasza leśka" to od razu mi sie odechcialo. A ze maz mowil do niej od poczatku Ola to zmienilam na Olga zeby tez tak mozna bylo zdrabniac a tesciowa zeby juz nic wqrzajacego nie wymyslila hehe.
A z mniej przyjemnych zeczy to Oli leci teraz 3ci tydzien i tak jak Miloszek tez w 3cim tyg zaczela mi sie identycznie dusic i az mleko nosem poszlo. Tak nie chce drugi raz przechodzic przez te refluksy -
Wlasnie wystawilam na sprzedaz poprzedni gleboki wozek ze spacerowka a w przyszlym tygodniu jedziemy obejrzec Baby Jogger City Select. Jak na zywo bedzie taki super jak czytalam to bierzemy Ogromnym plusem jest to, ze mozna go uzywac jako pojedynczy i podwojny
-
Drogi niestety, jak wszystko dla bliźniaków czy dzieci rok po roku Są tańsze wózki takie typowo bliźniacze ale takiego nie chcę bo Tomek niedługo wyrośnie z wózka a drugi jeszcze będzie jeździł. Już teraz na spacery dość często chodzimy z Tomkiem bez wózka ale tylko w pobliżu domu. Liczę na to, że to będzie już ostatni nasz wózek i do końca jeźdzenia Juniora zostanie
Myślałam jeszcze o Bugaboo Donkey Duo ale tu cena zabijaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 17:24
-
Konwalia dzieki za pamiec. U nas dobrze. Olga ladnie przyrasta wczoraj osiagnelysmy 3 kg
Niestety moj pokarm prawie zawsze zupelnie zwraca a zjadlaby go i ze 120ml i dalej by byla glodna. Po mm lepiej ale i tak ulewa podobnie do brata i sie dlawi itp...
U nas spacery niestety zawieszone. Ni wyrabiam sie. Z reszta nikt mi nie chce z Ola zostac z racji tego ulewania bo sie boja. Czasem moja mama wezmie miloszka na szybki spacerek i narazie to tyle. -
O kurde Radiszka nie przerażaj mnie. To pewnie Laura będzie miała tak samo
Livia 7000 tys za wózek. No way. Nigdy bym tyle nie dała. Ciekawe czy w ogóle ktoś kupuje takie drogie wózki. Toż to samochód używany mozna kupić za tyle.
Cierpię na bezsenność w ciąży. Czy macie jakieś pomysły, sposoby na to? -
Radiszka Lilka tez ma paputki i raczej nie wykreca żadnej nóżki.
Biedroneczka napisz coś o Liliannie.
Czy byliście ze swoimi pociechami u okulisty? Przeczytałam w mądrej gazecie dla rodziców, że dzieci rodziców, którzy mają wady wzroku powinny udać się na kontrolę po roku. Nas pediatra nie skierował ale następnym razem zapytam o to. -
Tomek nie wykręcał podeszwy, prościutko miał ale odkąd zrobiło się chłodniej to chodzi w domu już w kapciach normalnych (renbut) bo od podłogi ciągnie u nas w domu.
Konwalia ktoś musi kupować skoro są w sprzedaży, co więcej jakiś czas temu widziałam na żywo w Ikei faceta z tym wózkiem Na olx kilka używanych jest za połowę ceny
Co do powtarzalności przypadłości u dzieci - Majka miała nietolerancje laktozy i była na Bebilonie pepti i z Tomkiem po 12 latach miałam to samo. Kolejnemu od razu podaje pepti i nie mam zamiaru czekać bo to idzie się wykończyć.
O okuliście nie słyszałam a mam wadę wzroku, pediatra też mi nigdy nic nie wspominał ale my to tylko na szczepienia się tam zjawiamy bo mam szczęście, że dzieciaki mi nie chorują
Z bezsennością nie pomogę, u mnie odwrotnie