Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Monita do akademi malucha na królewskim wzgorzu place duuzo 750zl czesne i 10zl za dzien za catering
Konwalia zalezy bo jak wirusowka to nic nie pomoze ja dawalam cuda wianki smecte a potem tasectan i nie pomoglo minelo 7 dni i biegunka znikla. Przy antybiotyku tez nic nie pomagalo najwazniejsze zeby maluch duzo pil no i dicoflor, lacidoenter i tym podobne
Dzis maly poszedl 1 raz po chorobie do zlobka, oddalam go Pani i ucieklam bo wiedzialam ze pewnie sie rozplacze :p jeszcze byl wirus u nas i wiekszosc jest nowych pracownic..ciekawe czy sobie tam z nim radzą :p
-
Dzięki Dziewczyny. Lilcia ma biegunkę od syropu na gardło. Juz jest lepiej. Przede wszystkim odstawiłam syrop, dawałam dużo picia, krupniczek, marchew z ryżem, banany i jagody. Muszę sobie zapisać, żeby więcej nie podawać tego leku i innych o tym składzie.
-
Konwalia a co to za syrop tak jej zaszkodził? Aż zdziwiona jestem ale daj znać zeby w razie W miec to na uwadze.
Ja dziś miałam połówkowe - synuś zdrowy, 350g wagi Łożysko na przedniej ścianie mam, więc dlatego tak delikatnie go czuję tylko, poza tym wtulał buźkę w nie i nie mam ładnego zdjęcia twarzy. Za trzy tygodnie na wizycie lekarka obiecała, że zrobi mi kolorowe - może wtedy będzie lepiej współpracować
Taki facet, najpierw siurasa wystawiał a teraz wstydzi się buzię pokazać
Trochę to łożysko mi nie na rękę przy cesarce ale nie z takimi rzeczami lekarze sobie radzą, najwyżej je przetną jak będzie trzeba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 18:07
katepr, mon!ta^, jenny88 lubią tę wiadomość
-
Lilcia już dobrze. Mimo, że podawałam jej probiotyk to i tak po prostu trzeba było odczekać i samo przeszło.
Jestem zaskoczona, że Lilcia z dnia na dzień przejawia nowe umiejętności. Ostatnio po przewijaniu sama zaczęła wyrzucać pampersy do śmietnika. Jest taka rozumna. Klaszcze i tańcuje jak jej się coś spodoba albo fajnie naśladuje kaszel babci czy śmiech taty. Z pierwszym dzieckiem wszystko jest takie nowe.
Zaczęliśmy przygotowywać pokoik dla drugiego bobaska. Jakoś tak późno się zrobiło. Musze tez dokupić parę cieplejszych ubranek. Chyba będzie Laura.radiszka lubi tę wiadomość
-
Konwalua jak u Ciebie pozno to co ja mam powiedziec...
Malo co mam gotowe, samopoczucie fatalne a pasowaloby jeszcze choc z 2 tyg kruszyne ponosic a ja juz mam dosc. Do tego ciagle nieobecny i olewajacy mnie maz ktory doprowadza mnie do szalu...
Istny armagedon.
Czasem az sie zyc nie chce. -
Cati gratuluję Coraz więcej się nas ujawnia hi hi
Ja jeszcze w sumie też nic nie mam dla malucha tzn poza trzema sztukami bodziaków, które dokupiłam Przemeblowanie w sypialni zrobione wiec miejsce na drugie łóżeczko jest ale jeszcze nie kupione. Czekam na męża aż z morza wróci czyli w listopadzie już kupujemy, do końca roku chciałabym mieć wszystko gotowe
A u nas imię się zmieniło tzn nie ma aktualnie żadnego
-
Cati gratuluję Trochę nawet Wam zazdroszcze, a troche nie hehe narazie nie jestem zmeczona praca wiec popracuje duzo zanim sie zdecydujemy a niewiem czy kiedykolwiek to nastapi. Ja moz3 i bym chciala ale niewiem jakbysmy ogarneli dwojke... juz teraz maly chodzi do zlobka a i tak babcia musi go odbierac bo pracujemy do pozna a mamy tylko jedna babcie na miejscu w dodatkuswoich rodzicow mają daleko no i kiepsko organizacyjnie troche :p ale kto wie moze moze :p
-
Dziekuje kochane za wsparcie!
Malutka jest w szpitalu 25km ode mnie. Maz jezdzi od jednego do drugiego i jeszcze w miedzy czasie opiekuje sie Miloszkiem.
Ja ciecie przeszlam sto razy gorzej niz poprzednie a pewnie jeszcze stres dopomogl swoje. O 22 bede probowac wstawac. A jutro ostro musze ruszac z laktatorem zeby dla kruszynki cos ukapac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 20:30