Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
pepitka wrote:A wogole ciekawe co u Mikimiki, bardzo dawno sie nie odzywala
odzywała się kilka dni temu
fajne ciuchy ciążowe są też w C&A.
ja też jeszcze się niczym nie smaruje ale planuję kupić olejek z Rossmanna fur mama- chyba ma najlepsze opinie. w poprzedniej ciąży nie smarowałam się niczym, nawet nie wiedziałam, że trzebaale na szczęście przytyłam malutko to i rozstępy mnie ominęły ale coś czuję, że teraz nie będzie już tak dobrze...
-
nick nieaktualnyradiszka wrote:Hej Dziewczyny!
A ja dzis wstałam z mega bólem gardłaAni herbatka z miodem i cytryną ani żadne pukanki nic nie dają. Myślicie, że mogę ssać te tabletki ziołowe "tymianek i podbiał" co reklamują??
U mnie tak się zawsze zaczyna choróbsko, od gardła....
Z tabletek do Ssania to TamtumVerde i te które zawierają Propolis.
Syrop Prenalen .
Nić innego nie można ..radiszka lubi tę wiadomość
-
Goździk wrote:A teraz już masz w normie progesteron? Ja też zbadałam sama, ale gin powiedziała że bardzo dobrze że przyszłam od razu i spytała też skąd wiedziałam żeby to zbadać ...
-
Lena87 wrote:Dzień Dobry,
Zakupiłam wczoraj gazetkę dla Mamusiek i tam pisało aby zniwelować mdłości to dobrze jest zjeść świeży ananas bądź wypić sok, aromaterapia olejkiem lawendowym, sosnowym, miętowym bądź eukaliptusowym
Gazowana woda z dużą ilością cytryny
po wodzie z cytryną wczoraj wymiotowałam 4 razy, wyjątkowo mi nie wchodzi
juwelka wrote:hej dziewczyny, ja tak pisałam wylądowałam w szpitalu, dali mi dwie kroplówki, zrobili badania krwi, zastrzyk w tyłek... mówili że jak się powtórzy mój krytyczny stan mam jutro przyjechać to mnie zostawią...
Druga wiadomość ta zła:(
Mialam robione usg i u mnie dalej jest tylko pęcherzyk:(
nie ma zarodka, gin mówił że nie mam się martwić na zapas, ale powinien już byćzałamałam się
ja też od razu pomyślałam, że pewnie dzidzia jest młodsza i dlatego jeszcze jej nie widać.
ale lepiej się już czujesz?
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Czytając Wasze opowieści z wizyt, powoli zaczynam się zastanawiać czy cokolwiek zobaczę we wtorek ..
Będzie to 6 + 4 ..Lena87 lubi tę wiadomość
-
kahaśka wrote:Ja byłam 7+0 i było widać serduszko i 8 mm Kazika, ale z usg wynikało, że to 6+5
-
nick nieaktualny