Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabela wrote:Dziewczyny, zapodajcie linkiem do tego pdf (nie wiem, którą z was wrzucała) z badaniami na nfz w każdym tyg ciąży.
Chciałam wydrukować a nie mogę znaleźć
Nie wiem, czy o to chodziło, ale to na pewno ja wrzucałam.Sabela lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Chyba właśnie tak zrobię, bo przeglądałam właśnie allegro i faktycznie wychodzi dużo taniej niż np.w smyk, w którym oglądałam.
Ogólnie się zalamalam trochę, bo zaczęłam oglądać różne rzeczy dla dzieci i uświadomiłam sobie, że będę musiała kupić prawie wszystko razy 2. Wiadomo, że będę szukać i kupować tam gdzie wyjdzie najtaniej (często pewnie w necie) ale i tak to podwójne wydatki na raz.
W lidlu są klocki lego dla chłopców od 6-12 z serii star wars za 35zł -
Sabela wrote:gdzie tak jest napisane?
Na stronce jest np. oświadczenie o przesłaniu wyników na mejla.
w deklaracji która wypełniasz, na obu stornach jest napisane http://www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl/images/dokumenty/deklaracja.pdf
Libuszowa wierz że będzie dobrze, a coś się dzieje niepokojącego z obajwów? -
nick nieaktualnyWitam, ja dzisodebrałam pierwsze wyniki i okazało sie że ma niedoczynność tarczycy
Dostałam skierowanie do poradni endokrynologicznej
Co najgorsze po powrocie wróciłam, i szukałam w internecie poradni okazało się że na nfz nigdzie się nie dostanę przed końcem roku mimo iż mam skierowanie i jestem wciąży:(
Pozostaje tylko wizyta prywatna 17 grudniaTyle nerwów co dziś straciłam, to straszne:(
-
anetaa1607 wrote:Możesz mieć problem z dostaniem becikowego po porodzie,ponieważ by dostać becikowe,kartę musisz mieć założoną do 10 tyg ciąży:)
Daisy lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
KasieńskaA wrote:Witam, ja dzisodebrałam pierwsze wyniki i okazało sie że ma niedoczynność tarczycy
Dostałam skierowanie do poradni endokrynologicznej
Co najgorsze po powrocie wróciłam, i szukałam w internecie poradni okazało się że na nfz nigdzie się nie dostanę przed końcem roku mimo iż mam skierowanie i jestem wciąży:(
Pozostaje tylko wizyta prywatna 17 grudniaTyle nerwów co dziś straciłam, to straszne:(
idź prywatnie i nie martw się, dostaniesz leki i będzie dobrze. tu u nas co druga ma niedoczynność, ja też
-
MarliOne wrote:Jakoś się trzymam. Tak silne bóle już się nie powtórzył ale ciągle pobolewa. Boję się jeść bo te bóle wynikają chyba z moich zaparć. Jem śliwki, pije ciepła wodę z cytryną, kupiłam olej lniany i jem go z kiwi i pije siemię lniane. Mam nadzieje, ze juz niedługo wszystko wróci do normy i nic się nie będzie działo.
polecam
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
nick nieaktualny
-
Nie powiedział dokładnie, ja ze stresu nie zapytałam. Mówił, że to oczywiście nie przesądza sprawy. Ale ja oczywiście się zestresowałam. Do soboty chyba umrę ze stresu! Dobrze, że mam co robić (szlachetna paczka) to trochę odciągam myśli.
Dziękuje za wsparcie!! -
nick nieaktualny
-
Ten sam ginekolog. Ja mam trochę ułatwione kontakty z lekarzem bo, raz- mój gin to mój kolega. A dwa,to to że ja pracuje w szpitalu, w którym on też pracuje, wiec widzimy się codziennie. W sobotę ma dyżur to pojadę do niego i sprawdzi czy coś się zmienia.
-
Kasieńka, a jaki masz wynik TSH? Za trzy dni masz wizytę, także się nie martw. Wszystko będzie dobrze. Tak na dobrą sprawę to mogłabyś poprosić swojego ginekologa, żeby Ci przepisał Euthyrox w dawce 50mg przynajmniej. Ale myślę, że i przez te trzy dni nic się nie stanie.
gigsa lubi tę wiadomość
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
nick nieaktualny