Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMój młodzieniec, 20 go kończy 3 latka,a ciuchy nosi na 110
, w 56 tez troszkę pomykał, ale krótko
urodził się 56 i 3830
Jak wszystkie to i ja
13tc ( sory że w takim stroju)
a to wczorajsze
Niestety moja waga pozostawia wiele do zyczenia
Daisy, Smartunia, Flexi, juwelka, Tysia85, jenny88, usia89, dora8201, mała2930, believe lubią tę wiadomość
-
Witam Was dziewczynki poświątecznie
Przez całe święta podczytywałam Was, ale miałam problemy z zasięgiem więc pisanie nie bardzo wchodziło w gręMyślami jednak cały czas byłam z Wami.
Nasze święta były treściwe i z przygodami...Zacznę od tego, ze popsuł nam się samochód a mieliśmy jechać do teściów w Tatry. Moi rodzice okazali dobre serca i pożyczyli nam swoje auto. Niestety w drodze powrotnej auto pokazało, ze ma za mało oleju. Niewiele myśląc zatrzymałam się i postanowiliśmy dolać. Dopiero po 150 km i odstawieniu auta rodzicom okazało się że dolałam oleju silnikowego do płynu chłodnicowego...Nie wiem czy to zaćmienie umysłu, czy coś innego. Po 16 latach jeżdżenia samochodem, taka pomyłka...SZOK.
Z innej beczki, teściowie się bardzo ucieszyli i pogratulowali. Wszyscy od strony męża liczą na córkę, bo mają już 4 wnuków więc przydałaby się wnuczka. U mnie w rodzinie jest to obojętne, gdyż będzie to pierwszy wnuk.
Piękne te Wasze brzuszki. Ja spod warstwy tłuszczu nie mogę jeszcze dojrzeć swojego.
Trzymajcie się cieplutkoDaisy, mała2930 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daisy ja to na prawdę mam wagę mega w porównaniu z niektórymu kruszynkami z forum, ale cóz zrobić, nie zadbało sie o to kiedyś to teraz pokutuję, a i tak udało mi się zrzucić kilka kg przed ciążą... no i póki co nic nie przytyłam tylko brzuch wyskoczył, a w pierwszej ciąży to już z 5 kg było na plusie na tym etapie.
-
nick nieaktualnyFlexi wrote:Ivettko nie tylko Ty masz coś do swojej wagi.
Ja to nie robię zdjecia gołego brzucha bo moj rozstępy sprawią, że Wam ekrany popękają
Ja mam to samonie przejmuj się
Daisy, dziękuję. Najgorsze czeka mnie jutro, ale będę starała się uczestniczyć w tym nieco z tyłu, za duży stres żeby stać blisko, cóż życie toczy się dalej. Najbardziej współczuje siostrze (jego córce), bidulka w 8 miesiącu ciąży, oby to się jakoś źle na niej nie odbiło..
A nadwaga przez niedoczynność, jeść jem normalnie, śniadanie obiad kolacja, ale lokator jeszcze domaga się jedzenia o 1-2 w nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 14:25
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny co to za gadanie?
Żadna z Was nie ma za dużo kilogramów. Koniec kropka.
Jesteśmy w ciąży, jesteśmy piękne i mamy brzuszki niektóre większe, niektóre mniejsze
Zrzucaniem wagi zajmiemy się po ciąży, teraz cieszmy się że jest wszystko dobrze
Poza tym dokładnie widać u Was tendencję, że drugą ciążę widać szybcieja my z pierwszym bobasem musimy uzbroić się w cierpliwość
Daisy, Smartunia, juwelka, Ivettka, usia89, mała2930 lubią tę wiadomość
-
Ja juz w 7tc jak robilam fote to juz widzialam zarys haha
.
Jutro zrobie jakies logiczne zdjecie bo dzis bez makijazu i w dresach i w czapce na glowie bo w domu wciaz zimnoi wlosy nieumyte
Ja mam jeszcze niecale opakowanie kwasu 5mg i chyba bede oddawac na forum. To samo z estrofemem. Mam chyba 3 czy 4 opakowania a za 2 dni odstawiam. Nie wiem po co tyle dostalam az i wykupilam wszystko naraz. Luteiny mam chyba akurat. Mam tez clo ktorego nawet nie otworzylam i do tego kilka sztuk od Pirelki kiedys dostalamNic nie zuzylam wiec jak tylko bede mogla wszystko odstawic to na rozowym oddam jakiejs kolezance.
A wlasnie pisalyscie ze juz sa wrzesniowki lece zajrzec kto tam wpadl na sierpien jeszcze no i wrzesien -
Ivettko dasz rade... Choc ja nie wiem czy bym poszła na pogrzeb...
Wiecie co ja juz jestem przyzwyczajona do nadwagi ale mam pkan po ciazy ostro sie wziac za siebie. Znalazłam dovra dla siebie dietę. Może cis poćwiczę. A może uda sie dluzej piersią karmić i Maleństwo pomoże w zrzucaniu wagiIvettka lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny nadrobilam troche,przez swieta bylismy u tesciow,w gorach i nie mialam dostepu do kompa,cudowne te Wasze brzuszki
,moj tez juz widac,ale moze wstawie fotke jutro po wizycie,na ktora juz sie stresuje.Jestem strasznie przeziebiona i sie tym martwie,pije mleko z miodem,herbate z cytryna i swiezy sok z pomaranczy,ale cos nic nie pomaga od 5 dni chodze zakatarzona,zalzawiona i glowa mi peka
mam do Was pytanie: pobolewa Was czasem brzuszek?bo ja dosc czesto czuje klucia to po lewej,to prawej stronie... -
Świetne macie brzuchole ,Ja jako matka 3-ego dziecka straszyć rozstępami Was nie będę
,ale muszę pstryknąć jakąś fotę w ubraniu "mojego olbrzyma"
Odnośnie kwasu foliowego ,to Ja od tygdnia zamiast niego biorę polecony przez gina zestaw witamin pregna plus
Ostatnio mojego gina. zaniepokoiły pobolewania w podbrzuszu i zlecił posiew moczu ,miałam odezwać się gdy coś będzie nie tak .Odebrałam dziś wyniki i okazuje się ,że mam bakterię e coli w moczu. Dzwoniłam do mojej położnej i jutro mam podejść do gabinetu do doktora po receptę na antybiotyk echhh cały czas coś
Pocieszyła mnie,że ta bakteria bardzo często występuje u ciężarnych i ,żeby nie panikować ,ale Ja już o niczym innym nie mogę myśleć ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 14:51
-
nick nieaktualny
-
Ivettka wrote:Dziewczyny, odebrałam wyniki właśnie- pH znów 6,0 czyli może jednak dziewuszka hehe, a powiedzcie mi co znaczy Leukocyty 100? a powinno być nieobecne..
Ivettka lubi tę wiadomość