Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry witam sie po swietach
Witam sie w 11tc!
Piekne macie brzuszkiU mnie dolegliwosci zero, zostaly mi ostatnie 2 dni estrofemu hura poki co zadnych objawow zmniejszenia dawki. Tylko ta lutka mnie meczy eh. Jedyne co tk budze sie rano z bolem brzucha na siku a nie mam zwyczaju wstawac czy budzic sie w nocy. Chyba bede nastawiac budzik
Dziewczyny gratuluje kazdej z Was pozytywnych reakcji na ciazetych mniej i bardzien udanych
.
U nas swieta na spokojnie. Wigilia najpierw u tesciow, potem do nocy u moich. 1 dzien swiat wszyscy u nas. 2 dzien swiat rano wstalismy spakowalismy sie i pojechalismy na dzialke 100km od domu. Super wypoczynek, przygotowalam wszystko na Sylwestra. Sniwgu w piatek bylo po kolana
bylismy na sankach, spacery, moj z cora na quadzie pojezdzil. Ja tylko raz na sankach zjechalam z pagorka malego
ogolnie milo i przyjemnie
Ja wizyte mam 8.01 dopiero ale moze uda mi sie wcisnac gdzies szybciej na te prenatalne. Mysle o Medi Medic tylko nie moge sie cos dodzwonic.
My tez na pewno damy dwa imiona. Cora ma dwa wiec bedziemy kontynuowac wprowadzona przeze mnie tradycje. Moj nie oponuje wiec czemu nie. Dla dziewczynki nr 1 to Hania, dla chlopca Jakub. Wczoraj rozmawialismy ze musimy zaczac przegladac kalendarz
.
Co do pepco to mam podobne zdanie. Kiedys kupowalam tam corce ciuchybi po 2 praniach szwy byly nie do ogarniecia.. przy prasowaniu dramat. Kupilam kiedys biustonosz w pepco i sie powyginal hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 12:49
mała2930, Smartunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Gratuluję udanych wizyt
Juwelka aż Mi wstyd pokazać Mój Bębenekpoczułam się Grubo
chodź 7 lat temu byłam tak drobniutka jak TY, tylko niedoczynność Mnie zniszczyła
Sadełko swoje miałam, ale mąż twierdzi że wybiło Mnie do przodu i piersi urosły
mała2930, Smartunia, juwelka, usia89, Coleen, dora8201, adelka, Daisy, mufinka, Ivettka, Tysia85, Sabela, jenny88, anetaa1607, believe lubią tę wiadomość
-
JUWELKA heh ale Ty o ile dobrze pamiętam startową wagę miałaś jakieś 15 kg niższą - dobrze kojarzę, że coś poniżej 50kg pisałaś?? więc lepiej nie doganiaj mnie
to mój, świąteczny z 2 dnia świąt - jak wciągnę żołądek to wygląda na większy ale nie wciągałam bo ma wyglądać tak jak wygląda
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/73b40c89-fb94-4d5b-b978-f817f2fb0e6b_zps6ea63e13.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 13:04
Smartunia, Daisy, juwelka, mufinka, usia89, mała2930, Tysia85, Sabela, jenny88, anetaa1607, believe, Ivettka lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 12:03
Daisy, juwelka, Smartunia, mufinka, usia89, kierzynka, Flexi, pepitka, adelka, Ivettka, Tysia85, Sabela, libellula83, Lena87, jenny88, dora8201, anetaa1607, believe, Konwalia lubią tę wiadomość
-
juwelka wrote:A my dla chłopca imienia nie mamy żadnego i mamy nadzieję na córkę
Zdradzę Wam, że będzie to Lena, Alicja lub Emilka
jeszcze się wahamy.
Juwelko Alicja, to tez mój typ, ale mężowi się nie podoba i ostatnio wymyśliłam też Emilkęa wcześniej Matyldę.
Na razie odpuściłam imiona, bo zmienia mi się średnio raz w tygodniu jak się nad tym zastanawiamjuwelka lubi tę wiadomość
-
Juwelka tak tak czytalam gratulacje !
oby tak dalej i bez mdlosci do konca.
Mi sie wydaje ze tez czuje sie gorzej niz z corka w ciazy..choc bylo to w 2006/2007 roku to pamietam ze latalam na uczelnie, na spotkania, do pracy..a teraz?
Czuje sie ogolnie ok, ale zmeczenie i sennosc to moi przyjaciele hehe.
juwelka lubi tę wiadomość
-
U nas imiona już wybrane - Alicja i Tomasz (a czuję Alutkę jak nic)
Doszliśmy do porozumienia po małej wojnie (mąż z Cześkami, Marianami mi wyskoczył aż się poryczałam)I chyba damy jedno imię tzn nie jestem jeszcze pewna, moja starsza córa ma dwa - drugie po mnie i u nas w rodzinie tak jest, ze jak się nadaje drugie to po kimś z rodziny. Zastanawiam sie jeszcze, ja mam dwa imiona i tylko problem przez to - więcej wypełniania w rubrykach
juwelka, Daisy, Lena87 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki
czytam Was tu i czytam i zauważyłam że ja mam zero chęci jakichkolwiek żeby szukać gdzieś ciuszków i kupować jakiekolwiek. stwierdziłam że to za wcześnie zdecydowanie na takie rzeczy
brzuszki macie sliczne, u mnie to sam tłuszcz
-
juwelka wrote:Livia brzusio cudny - mam taka samą bluzkę - z reserved?
Coolen jak poznam płeć to też się pewnie upewnię z imieniem, ale na razie mam 50/50 co w ogóle będzie:) jak pracowałam do ciąży w przedszkolu - tam tyle tych imion - i od razu każe imię porównuje do jakiegoś dziecka - czy brój itp;) a właśnie Lena, Emi, Alusia zawsze grzeczne itp - a Matylda to u nas w przedszkolu gwiazda była, zdolna muzycznie , grzeczna ...
Daisy mnie też zmęczenie ogrania strasznie, głupio się przyznać, ale jeszcze nie wstałam z łożka:) ale chyba czas na mnie:) pójdziemy z mężem na spacerek;)jest więc może coś w tym jest
juwelka lubi tę wiadomość
-
Kierzynko ja tez jeszcze na miekko z zakupami dla dzidzi
Ja poczatkowo wbrew sobie wyczuwalam chlopca, ale mam coraz wieksze przeczucie ze nasz babiniec sie powiekszy
Jestem ciekawa kiedy bedzie cos widac..
Co do ruchow to tez czytalam ze w 2 ciazy szybciej ma to miejsce. Oby! -
http://files.tinypic.pl/i/00613/6orxr9s7c6ht.jpg
http://www.tinypic.pl/qxygvful78l3
http://www.tinypic.pl/rkogjjdxjpsi
pod pierzynką z tłuszczyku jest i brzuś...Tysia85, Smartunia, adelka, Ivettka, Sabela, Daisy, mufinka, juwelka, Lena87, usia89, dora8201, believe lubią tę wiadomość