Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki
U nas też imiona na tapecie, Hehe problem w tym, że to Młody wybiera i ciężko z nim o tym dyskutować na dzidzie wola Hanka to Hanka tamto ewentualnie zastanawia sie co jak w brzuchu jest Filip a on tak głupio do niego mówi. I jeszcze jeden dylemat mojego dziecka jak jem jakieś warzywa to wola w przerażeniem " mamo czy Ty myślisz, że Hanka to lubi"
Daisy, Smartunia, Mia S, dora8201 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej witam się dzisiaj i ja
mam nadzieję że u was wszystko ok, nadrobię jak wrócę z wizyty bo teraz szybko obiad muszę zjeść i szykować się na wizytę .. mam nadzieję że wszystko ok i liczę po cichu że lekarz ma dobry sprzęt i oko i może zobaczy czy to on czy onaSmartunia, Daisy, Ivettka, As-ia, believe lubią tę wiadomość
-
tinka wrote:Hej witam się dzisiaj i ja
mam nadzieję że u was wszystko ok, nadrobię jak wrócę z wizyty bo teraz szybko obiad muszę zjeść i szykować się na wizytę .. mam nadzieję że wszystko ok i liczę po cichu że lekarz ma dobry sprzęt i oko i może zobaczy czy to on czy ona
Daj znać po wizycie jak poszło i czy udało się dojrzeć płeć. Trzymam kciuki by wszystko było w porządku -
Ja sie umowilam na wizyte na 02.01 jednak takze tydzien szybciej i gdzie indziej.
takze jeszcze pare dni do spotkania z fasola
A na usg prenatalne na 7.01 mi sie udalo umowic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 16:13
Lena87 lubi tę wiadomość
-
dora8201 wrote:dziewczyny pochwalcie się imionami wymyślonymi bo tajemnicze jesteście strasznie
My Dawidek lub Lenka, narazie lekarz obstawił dziewczynkę więc może będzie LEnkazobaczymy 13 stycznia czy potwierdzi, jak tak to chyba skuszę się na mega różowy malusi ciuszek w rozmiarze 56:D!!!
Moja mam dziś w h&m nie mogła sie opanować mówi : KUPIE!!!!
mówie kurna poczekaj do 13 stycznia:D OJJJ KUPIEEEE...
mówie NIE:D! jak będzie chłopak? to rózowego nie założy:DDaisy lubi tę wiadomość
-
o matko ale macie super brzuszki:D jak patrze na wasze to sobie mysle czy ze mną wszystko jest ok? bo wcale nie mma takiego dużego patrząc na Was :p
ze 2 tyg temu wydawał mi się taki duży ale teraz nic chyba nie urósł.
Szukalam dziś spodni ciązowych w h&m ale nie bylo;(
kupiłam za to super wygodne jeansowe leginsy w wielgachnym rozmiarze co by brzuszka nie sciskać
Kochane a powiedzcie mi, od okresu dojrzewania mam małe rozstepy na ''boczkach''
myślicie, że mi się rozleją? nic narazie nie smaruję na to i nie wiem czy zaczynać już? boję się że się rozejdą i zrobią czerwone... -
Marteczka91 wrote:
Kochane a powiedzcie mi, od okresu dojrzewania mam małe rozstepy na ''boczkach''
myślicie, że mi się rozleją? nic narazie nie smaruję na to i nie wiem czy zaczynać już? boję się że się rozejdą i zrobią czerwone...
trzymam kciuki za Wasze wizyty &&&& -
tak sobie siedze choć nie powinnam bo pełno żeczy do zrobienia i nadrabiam wszystko co naskrobałyscie przez święta i co do samopoczucia ciąży to myślałam będąc w pierwszej ciąży ze źle się czuje ale porównujac do tej ciązy to tragedia miałam nadzieje na lepsze samopoczucie a ja sie czuje jak na wiecznym kacu tylko bez procentów masakra już sama nie wiem co mam robić a do tego moja mała znowu na antybiotykachhttps://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
Wiajcie!
Uhhh trochę mi zajęło żeby Was nadrobić, choć nie było mnie tu tylko 2 dni
Dziewczyny wszystkie brzuszki są piękne! Aż mi szkoda, że mój jeszcze się nie ujawnia spod tłuszczyku, bo też niestety zawsze męczyła mnie oponka... Aaa no i rzeczywiście po zdjęciach od razu widać, że w drugiej i kolejnej ciąży brzusio szybciej się ujawnia
Flexi - no teściu zabłysnął naprawdę... współczuję!
U mnie bez większego szału, moja mama nie wytrzymała i pod koniec świąt wychlapała nowinę moim ciotkom, których notabene nie lubię i nie zależało mi na ich zdaniu. A z kolei u męża rodziny zupełnie bez szału, ale teściowie mają już trzy wnuczki wiec pewnie to już dla nich nie nowina...
Co do samopoczucia, to w święta piłam sobie raz dziennie miętową herbatkę i nawet trochę podjadłamZ kolei dziś nie bardzo mi jedzenie idzie, a do tego czuje kłucia jakieś w okolicy lewej pachwiny i ból krzyżów okroopny (chyba mi doopka rośnie
)
Czy wie któraś z Was ile kosztuje badanie na toksoplazmozę?
Pozdrawiam Was!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 17:01
-
Witajcie dziewczyny
Również mam termin na lipiec
Ost wyszło, że na 20, ale po dzisiejszej wizycie gin. stwierdził, że dzidzia powinna urodzić się w granicach 16 lipca
Także witam Was serdecznie
Od razu chciałam się Was zapytać o jedną rzecz- czy też na USG nie widziałyście znacznych ruchów maleństwa będąc w 11tyg 4 dniu? Bo u mnie tylko nozka lekko zafalowała i nic;( Niby lekarz nic nie mówił, że to źle ale jakoś się martwię tym faktem
Miałam taką nadzieję, że dzidzia mi pomacha a tu klops
Daisy, Lena87, jenny88, Ivettka, believe lubią tę wiadomość
-
witaj Anusia! u mnie na usg ostatnim jeszcze nie było ruchu... ale jak byłam w pierwszej ciąży o miałam w 12tc usg to też mi się mały nie ruszał bo spał... potem na koniec popukał gin głowicą w niego i się poruszał i spał dalej
skoro gin nie mówił, że coś źle tzn że nie jest źle
Lena87 lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
dora8201 wrote:witaj Anusia! u mnie na usg ostatnim jeszcze nie było ruchu... ale jak byłam w pierwszej ciąży o miałam w 12tc usg to też mi się mały nie ruszał bo spał... potem na koniec popukał gin głowicą w niego i się poruszał i spał dalej
skoro gin nie mówił, że coś źle tzn że nie jest źle
Matko dzięki wielkieBo już normalnie się zastanawiam co jest
Ale fakt może sobie spała także odpuszczam niepotrzebne stresowanie, niech sobie rusza się jak nie patrzę
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja po świętach
Ja już po usg prenatalnym. Gin mówi, że wszystko ok, ale na wyniki z krwi muszę czekać ponad 7 dni. Dzieciaki mają już ponad 6 cmDziś spały sobie w najlepsze i musieliśmy je do badania trochę rozruszać
Miałam badanie usg najpierw przez pochwę, a potem przez brzuch. Niestety zdjęcia usg są tragiczne i nawet nie ma co wstawiać. Dobrze, że na monitorze się napatrzyłam. Oczywiście przez to, że mało się ruszały to nawet nie było jak sprawdzić co tam mają między nogami i nadal żyję w nieświadomości. Kolejna wizyta dopiero 2 lutego, to będzie 17t3d. Mam nadzieję, że wtedy gin coś już wypatrzy, bo ciekawość mnie zżera.
Co do brzucha to jak coś zjem to go widać, ale rano przed śniadaniem to jeszcze nie jest taki duży. Jak nie zapomnę to cyknę jutro fotkę.
U nas jeszcze nie wybieraliśmy imion. Jedynie na co oboje się godzimy to Emilia i Dominik. Oczywiście mąż obstawia, że będzie parka. Ostatnio nawet mu się to śniłoMoże się sprawdzi, bo test pozytywny w szczęśliwym cyklu też sobie wyśnił.
Smartunia, Lena87, Daisy, jenny88, Ivettka, Coleen, tinka, dora8201, MarliOne lubią tę wiadomość
-
Znalezione na forum. Może kogoś zainteresuje.
http://portal.bioslone.pl/zanim_pozwolisz_zaszczepic_dziecko
http://telewizjarepublika.pl/neurobiolog-w-dzieci-wpompowuje-sie-skandaliczna-ilosc-szczepionek-tylko-po-to-zeby-mogly-zarabiac-koncerny-farmaceutyczne,9863.html