Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Catelyn wrote:Gratulację dziewczyny!
Cieszę się bardzo, że dołączam do waszego grona Wg Belly termin na 10 lipca i zaczynam 6 tydzień
Termin do gin na 8.11 bo wciąż nie mogę w to uwierzyć!Catelyn lubi tę wiadomość
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
Lenka87 wrote:Gratuluję wszystkim lipcowym mamusiom Chciałam do Was dołączyć Termin z OM 11 lipca
Ale nas już dużo
---
Cześć
Miałam pobudkę ok 5:00 (jak maż szedł do pracy), a od 7:30 nie śpimy, bo synek zrobił pobudkę Byliśmy już w sklepie, na małym spacerze i w przychodni - zrobić mi wynik na glukozę.
U mnie jutro do południa w końcu wizyta i mam takie wyniki naszykowane:
* beta
* morfologia
* glukoza (wynik dziś)
* grupa krwi moja i męża
* mocz (ale wyszły mi jakieś bakterie, więc czekam na wynik posiewu)
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
Catelyn wrote:Gratulację dziewczyny!
Cieszę się bardzo, że dołączam do waszego grona Wg Belly termin na 10 lipca i zaczynam 6 tydzień
Termin do gin na 8.11 bo wciąż nie mogę w to uwierzyć!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 10:37
Catelyn lubi tę wiadomość
-
usia89 wrote:Gratuluje i witamy wśród lipcówek To jeszcze masz 2 dni do wizyty, szybciutko Moja wizyta chyba bedzie najpóźniejsza z Was wszystkich !
-
nick nieaktualny
-
serena1989 wrote:Biedroneczka - Ja też pracuję przed komputerem 8h dziennie i ciężko mi wysiedzieć przy zgiętym brzuchu, ciągle szukam wygodnej pozycji. Koleżanki z drugiego forum pytają kiedy na L4 czmycham, ale ja chyba jestem z tych, które dopóki rzeczywiście nie będzie takiej potrzeby to zamierzam pracować, przynajmniej do końca roku.
Z jednej strony słyszę głosy "chce Ci się?", z drugiej (od przyjaciółki w zaawansowanej ciąży), że ciąża to jedyny czas dla siebie, kiedy można o siebie i dzidzię w 100% zadbać i że żałuje, że nie poszła na zwolnienie szybciej (poszła w 5 m-cu), a dwa - pracodawca nie będzie miał sentymentów, więc czy warto się poświęcać?, a trzeci głos to społeczeństwa - że ciężarne od razu idą na L4, wyrabiają opinię młodym kobietom na rynku pracy, pozycja pracodawcy w tym wszystkim itp. A wy jakie macie podejście?
Ja mam takie podejście jak Ty. Też pracuje za biurkiem 8h. Na razie w ogóle mi to nie przeszkadza. Nie mam stresującej pracy.
Lubie swoją pracę, swoją szefową i chciałabym tu wrócić. Planuje najdłużej jak dam rady a w praktyce co będzie to się okaże. Wiadomo, że dzidziuś najważniejszy. -
Dziewczyny ależ cierpliwe jesteście. Ja idę jutro i już nie mogę się doczekać!!! A co do L4 to już na nim jestem. Swoją pracę lubię i chciałabym do niej wrócić. I myślę, że wrócę. Ale cóż pracodawca dentymentów nie ma, to prawda. Już w pierwszym dniu mojej nieobecności awansowali na moje stanowisko inną dziewczynę. Jutro się dowiem czy mogę wrócić czy dalej mam siedzieć w domu.
-
Witam nowe lipcówki fajnie, że nasz grono się rozrasta
Któraś pisała, że mimo Duphastonu ma ból brzucha- ja też
Annape miała chyba robić dziś kolejną betę, może się odezwie dziś.
Co do pracy to ja miałam zamiar pracować jak długo się da ale wyszło jak wyszło i muszę leżakować w domu. Na szczęscie szef powiedział, że na razie mam się pracą nie przejmować -
nick nieaktualny
-
ja tez w sumie moge pracowac ale chcialabym taki tydzien na regeneracje:P Potem moge wrocic:P nie wiem jak to jest, lekarz sam pyta czy chce zwolnienei? czy jesli nie uzasadnie dlaczego to nie da mi zwolnienia.
-
Tak sobie tu do Was zaglądnęłam. Gratulacje dziewczyny, życzę Wam leniwej i spokojnej ciąży!
Przypomniało mi się jak w czerwcu sama robiłam test. Fantastyczne uczucie! A tu już blisko studniówka do porodu. Wam też zleci!
Powodzenia!usia89, Sabela, Sylwia87, jenny88, pepitka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Witam Was dziewczyny po krotkiej przerwie mam troszke pracy na glowie wiec nie pisze, ale czytam wszystko uwaznie
Bylam wczoraj u lekarza pierwszego kontaktu i mi dala mase badan do zrobienia w tym takze beta ale moje wyniki beda dopiero w przyszlym tygodniu bo poszlam do najblizszego punku pobran zebym zdazyla przed praca wiec teraz bede musiala czekac..
Wiekszosc tych badan juz robilam w sierpniu nie wiem czy to takie potrzebne powtarzac, no ale nie mnie to oceniac
Teraz przez tydzien bede miec na glowie rodzicow bo wpadaja w odwiedziny, wiec pewnie nadal nie bede sie duzo odzywac, ale na pewno odezwe sie po wizycie u gin, ktora mam 15go listopada!
pozdrawiam trzymajcie sie cieplutko!
Witam wszystkie nowe Lipcowki
Wiara czyni cuda
-
hej.
proszę o przyjęcie mnie do swojego grona!
chciałam nadrobić wszystkie 41 storn ale póki co doszłam do 10:)
mam termin na 2 lipca.
usia89, Sabela, jenny88, MarliOne, dora8201, agawa1977 lubią tę wiadomość
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek