Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
laski farbujecie wlosy:)?
Ja dzis nie wytrzymalam juz i lece po farbe po pracy. Zawsze farbuje loreal casting. One sa bez amoniaku to chyba spoko? mam ciemne włosy a farbuje jasnym blondem wiec wygladam jak idiotka w tych odrostach.. -
Marteczka91 wrote:laski farbujecie wlosy:)?
Ja dzis nie wytrzymalam juz i lece po farbe po pracy. Zawsze farbuje loreal casting. One sa bez amoniaku to chyba spoko? mam ciemne włosy a farbuje jasnym blondem wiec wygladam jak idiotka w tych odrostach..
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
Marteczka91 wrote:laski farbujecie wlosy:)?
Ja dzis nie wytrzymalam juz i lece po farbe po pracy. Zawsze farbuje loreal casting. One sa bez amoniaku to chyba spoko? mam ciemne włosy a farbuje jasnym blondem wiec wygladam jak idiotka w tych odrostach..
Ja na razie odpuszczam. Przed świętami pójdę do fryzjera zafarbować.
Mam brązowe włosy , tylko takie "mysie" i w sumie tylko podkręcam i pogłębiam kolor wiec odrosty nie rzucają się w oczy -
ja nie farbuje włosów, bo mam długie i nie chce mi się na to tyle czasu poświęcać i szybko mi rosną. swoje mam kasztanowe, prawie czarne, więc chyba nie ma sensu jedynie u fryzjera
no i właśnie przed chwilą się pojawiła dzisiejsza beta- 11341,00 mlU/ml
jutro wizyta u lekarza, więc coś więcej wiadomości napłynie.
Witam serdecznie kolejne lipcowe mamusieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 13:35
Sabela, Marteczka91 lubią tę wiadomość
-
Ja też zastanawiam się jak jest z tym farbowaniem. czyli można tylko farbą bez amoniaku tak?
Dziewczyny wy też macie taką zadyszkę? teraz po wejściu na 3 piętro sapię jak stara babciaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 13:40
-
kusiczka wrote:ja nie farbuje włosów, bo mam długie i nie chce mi się na to tyle czasu poświęcać i szybko mi rosną. swoje mam kasztanowe, prawie czarne, więc chyba nie ma sensu jedynie u fryzjera
no i właśnie przed chwilą się pojawiła dzisiejsza beta- 11341,00 mlU/ml
jutro wizyta u lekarza, więc coś więcej wiadomości napłynie.
Witam serdecznie kolejne lipcowe mamusie
Na którą masz wizytę ??
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
mufinka wrote:Ja też zastanawiam się jak jest z tym farbowaniem. czyli można tylko farbą bez amoniaku tak?
Dziewczyny wy też macie taką zadyszkę? teraz po wejściu na 3 piętro sapię jak stara babcia
Muffinka mam to samo - idę z córką na spacer i w połowie ledwo idę i w pachwinach ciągnie.... ale pamietam, że w pierwszej ciązy też tak było właśnie... i pamiętam też, że najgorszy pod tym względem był 3 trymestr - ledwo się poruszałam -
Kusiczka piekna beta!! az kusi zeby pobiec i zrobic tak dla upewnienia aleee tak mi aie nie chce po pracy ruszac ze lenistwo wygrywa:D
Ja tez taka zmeczona chodze. pietro jedno z kuchni do pokoju pokonam i dyszeeekusiczka lubi tę wiadomość
-
Kamilka wrote:hej.
proszę o przyjęcie mnie do swojego grona!
chciałam nadrobić wszystkie 41 storn ale póki co doszłam do 10:)
mam termin na 2 lipca.Kamilka lubi tę wiadomość