X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • Mia S Ekspertka

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Believe- proszę, tutaj link do maternity clothes.

http://www.ebay.com/chp/Maternity-/172378

pewnie Ci się wyświetli w formie takich kafelków, nic nie można wtedy znależć, więc musisz wcisnąć guzik REFINE RESULTS, taki na niebisko. I wtedy będziesz mieć po lewej stronie listę. Masz na dole takie ptaszki, bo lista sie nie miesci i trzeba wcisnąć ptaszek w dół żeby zobaczyc resztę.

Wtedy po lewej masz ciuchy wypisane, jak na allegro. Otórz sobie w osobnych stronach np blouses, sweaters, czy tam jeans i co tam jeszcze chcesz.

Wtedy, jak masz to otwarte każdą z tych kategorii w osobnych stronach, to po lewej dalej zaznaczasz, żeby przefiltrował wszytsko do jakiejśtam sumy, np 15$.

potem jaki materiał, jaki rozmiar. Jak chcesz pare materiałów lub pare rozmiarów to musisz wcisnąć see all, żeby wcisnąć kilka rozmiarów.

wcisnij sobie też free international shipping, bo inaczej koszt wysyłki będzie 5x droższy od kosztu koszulki.

no i ja np zawsze jak coś mi sie spodoba to otwieram w osobnej karcie. jak juz przelece wszytskie strony to potem tylko porownuje i wywalam to co mi się nie podoba. i na koniec cośtam zostaje.

Wtedy zapisz sobie te strony, i musisz sie zarejestrować. no i szybko sie rejestrujesz, a płacisz paypalem, więc jak na allegro.

w razie pytań to pisz, chętnie Ci pomogę.

believe, Zielony_Domek lubią tę wiadomość

;) synku, trzymaj się mocno mamusi !
  • Mia S Ekspertka

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Believe, pamiętaj tylko żeby sprawdzić przed zakupem czy wysyłka napewno jest free.

wtedy masz opis przedmiotu zakłądkę a kolejną SHIPPING wybierasz Polska i patrzysz czy jest zero.
    CHyba że wcześniej, poniżej ceny przedmiotu , jak tylko otworzysz, bedzie na czerwono free international shipping.
    ale ja i tak zawsze sprawdzam shipping, bo teraz wybrałam sobie taką koszulkę z GAPa, zajebistą, za 8$, a wysyłka 24 :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 21:54

Zielony_Domek lubi tę wiadomość

;) synku, trzymaj się mocno mamusi !
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 14:17

mufinka lubi tę wiadomość

• Flexi Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona zazwyczaj tak, tak samo jak body z krótkim rękawem fajniejsze dopiero w sezonie. A F&F jest na prawdę fajne moim zdaniem, twrale szwy, ciuchy sie nie odksztalcaja... Tylko te z wieszaków a nie body po 5 szt pakowane.

Www.mataja.pl

Genialny blog o macierzyństwie i rodzicielstwie pisany przez 3 babki, specjalistki z różnych dziedzin. Wyjaśniają wiele zagadnień na podstawie nauki w przystępny sposób.

Nona lubi tę wiadomość

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • As-ia Przyjaciółka

Wysłany: 3 stycznia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona świetne ubranka ;), odnośnie tesco Ja uwielbiam te ciuszki f&f ,już spora kupka mi się uzbierała ,bo zawsze gdy jestem w tesco coś mi w ręce wpada :D

Nona, Flexi lubią tę wiadomość

relgdf9ho8tb09c6.png
    d4e27199cd.png
    Starszaki 2006,2008
    Aniołki 01...04..2018 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 14:18

• Flexi Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jak będę miec drugiego syna i drugiego z lipca to będę płakać. Cala wyprawka popakowana w workach próżniowych. Kosmetyki, kocyki, pieluszki itp mi zostaną do kupienia. Takze liczę na dziewczynke. Te sukieneczki i bluzeczki musza wpasc w moje ręce w końcu :D

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • As-ia Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flexi wrote:
    Tylko te z wieszaków a nie body po 5 szt pakowane.
    ale zależy które ,bo te droższe kolekcje są świetne jakościowo ;)
    Ja teraz zakupiłam ten fajniejszy jakościowo zestaw i naprawdę wykonanie rewelacja

Flexi lubi tę wiadomość

relgdf9ho8tb09c6.png
    d4e27199cd.png
    Starszaki 2006,2008
  • believe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mia S, bardzo, bardzo Ci dziękuję za pomoc :) nigdy nic nie kupowałam na ebay'u, bo właśnie myślałam, że są duże koszty przesyłki, a tutaj się okazuje, że dostawa może być nawet gratis.

Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :)

• believe Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dzięki za linki. Obydwa przydadzą się na pewno, tylko już ogarnę je jutro, bo zaraz pasuje iść spać :)

• Flexi Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu masz racje, zapomniałam ze sa tez te kolekcje np Disney'a pakowane po kilka.

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 14:18

• believe Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uciekam :) oglądaliśmy jeszcze z mężem "Uprowadzona 2". Bardzo dobry film! Pomimo tego, że nie lubię tego typu filmów, to ten akurat polecam!

Dobranoc :)

• Flexi Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :)

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • pepitka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie niedzielnie :)

Dziś samopoczucie dobre ale wczoraj znowu było kiepsko z mdlosciami, meczylo mnie od południa do samego zaśnięcia :( eh, myślałam że wraz z pierwszym trymestrem odejdą te nieprzyjemne dolegliwości a tu dupa :/

Agawa, super że do nas powróciłas :) tez trzymam kciuki za wszystkie twoje badania, ale napewno wszystko będzie dobrze, musi być. Moja mama rodziła w wieku 41 lat, tez jej wychodziło duże ryzyko, siostra urodziła sie całkiem zdrowiutka :)

Teraz mykam sprzątać bo po poludniu będę miała gości :)

Miłego dnia dziewczynki :*

<3 SYNUŚ ALEKSANDER <3
    c55fskjo2jhm4m86.png
    iv09df9hu26fr9gh.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Właśnie zorientowałam się, że zaczynam i kończę dzień z forum :D

Miłego dnia wszystkim życzę!

• dora8201 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!

AGAWA mój własny osobisty gin u swojej żony mial NT 4mm!! Ryzyko wyszło 1:10. Pappa dała taki sam obraz. Miała amnio robione i nie dali jednoznacznej odp wiec jeszcze tą kariocenteze czy jak to się nazywa... To ostatecznie wykluczyło wszystko - dzis mają zdrowego 6latka! Powiedział mi też że przez 15 lat pracy w ginekologii tylko raz jego pacjentka urodziła dziecko z zd . Drzwi do terminacji nie miał nigdy i ma nadzieje ze mieć nie będzie... Ryzyko 1:10 świadczy o tym ze na 10 dzieci jedno urodzi się chore

agawa1977 lubi tę wiadomość

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • As-ia Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    z samego rana wystraszyłam się maksymalnie...wstałam z mocnym bólem podbrzusza i powiem Wam,że pierwszy raz był tak silny :( położyłam się ,zmieniłam ułożenie i jakby się wyciszało....

relgdf9ho8tb09c6.png
    d4e27199cd.png
    Starszaki 2006,2008
  • believe Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, które biorą witaminy Pregna Plus - czy pamiętacie ile za nie płaciłyście? I czy zamierzacie jeszcze brać Pregna DHA? Jeśli tak, to od którego miesiąca?

• As-ia Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    believe wrote:
    Dziewczyny, które biorą witaminy Pregna Plus - czy pamiętacie ile za nie płaciłyście? I czy zamierzacie jeszcze brać Pregna DHA? Jeśli tak, to od którego miesiąca?
    ja biorę pregna plus i zamierzam dokupić dha. Ze zniżka za plus płaciłam ok 35zł

relgdf9ho8tb09c6.png
    d4e27199cd.png
    Starszaki 2006,2008
‹‹ 441 442 443 444 445 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ