Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Believe- proszę, tutaj link do maternity clothes.
http://www.ebay.com/chp/Maternity-/172378
pewnie Ci się wyświetli w formie takich kafelków, nic nie można wtedy znależć, więc musisz wcisnąć guzik REFINE RESULTS, taki na niebisko. I wtedy będziesz mieć po lewej stronie listę. Masz na dole takie ptaszki, bo lista sie nie miesci i trzeba wcisnąć ptaszek w dół żeby zobaczyc resztę.
Wtedy po lewej masz ciuchy wypisane, jak na allegro. Otórz sobie w osobnych stronach np blouses, sweaters, czy tam jeans i co tam jeszcze chcesz.
Wtedy, jak masz to otwarte każdą z tych kategorii w osobnych stronach, to po lewej dalej zaznaczasz, żeby przefiltrował wszytsko do jakiejśtam sumy, np 15$.
potem jaki materiał, jaki rozmiar. Jak chcesz pare materiałów lub pare rozmiarów to musisz wcisnąć see all, żeby wcisnąć kilka rozmiarów.
wcisnij sobie też free international shipping, bo inaczej koszt wysyłki będzie 5x droższy od kosztu koszulki.
no i ja np zawsze jak coś mi sie spodoba to otwieram w osobnej karcie. jak juz przelece wszytskie strony to potem tylko porownuje i wywalam to co mi się nie podoba. i na koniec cośtam zostaje.
Wtedy zapisz sobie te strony, i musisz sie zarejestrować. no i szybko sie rejestrujesz, a płacisz paypalem, więc jak na allegro.
w razie pytań to pisz, chętnie Ci pomogę.believe, Zielony_Domek lubią tę wiadomość
synku, trzymaj się mocno mamusi !
-
Believe, pamiętaj tylko żeby sprawdzić przed zakupem czy wysyłka napewno jest free.
wtedy masz opis przedmiotu zakłądkę a kolejną SHIPPING wybierasz Polska i patrzysz czy jest zero.
CHyba że wcześniej, poniżej ceny przedmiotu , jak tylko otworzysz, bedzie na czerwono free international shipping.
ale ja i tak zawsze sprawdzam shipping, bo teraz wybrałam sobie taką koszulkę z GAPa, zajebistą, za 8$, a wysyłka 24Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 21:54
Zielony_Domek lubi tę wiadomość
synku, trzymaj się mocno mamusi !
-
nick nieaktualny
-
Nona zazwyczaj tak, tak samo jak body z krótkim rękawem fajniejsze dopiero w sezonie. A F&F jest na prawdę fajne moim zdaniem, twrale szwy, ciuchy sie nie odksztalcaja... Tylko te z wieszaków a nie body po 5 szt pakowane.
Www.mataja.pl
Genialny blog o macierzyństwie i rodzicielstwie pisany przez 3 babki, specjalistki z różnych dziedzin. Wyjaśniają wiele zagadnień na podstawie nauki w przystępny sposób.Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja jak będę miec drugiego syna i drugiego z lipca to będę płakać. Cala wyprawka popakowana w workach próżniowych. Kosmetyki, kocyki, pieluszki itp mi zostaną do kupienia. Takze liczę na dziewczynke. Te sukieneczki i bluzeczki musza wpasc w moje ręce w końcu
-
Flexi wrote:Tylko te z wieszaków a nie body po 5 szt pakowane.
Ja teraz zakupiłam ten fajniejszy jakościowo zestaw i naprawdę wykonanie rewelacja
Flexi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie niedzielnie
Dziś samopoczucie dobre ale wczoraj znowu było kiepsko z mdlosciami, meczylo mnie od południa do samego zaśnięciaeh, myślałam że wraz z pierwszym trymestrem odejdą te nieprzyjemne dolegliwości a tu dupa
Agawa, super że do nas powróciłastez trzymam kciuki za wszystkie twoje badania, ale napewno wszystko będzie dobrze, musi być. Moja mama rodziła w wieku 41 lat, tez jej wychodziło duże ryzyko, siostra urodziła sie całkiem zdrowiutka
Teraz mykam sprzątać bo po poludniu będę miała gości
Miłego dnia dziewczynki :* -
Witam!
AGAWA mój własny osobisty gin u swojej żony mial NT 4mm!! Ryzyko wyszło 1:10. Pappa dała taki sam obraz. Miała amnio robione i nie dali jednoznacznej odp wiec jeszcze tą kariocenteze czy jak to się nazywa... To ostatecznie wykluczyło wszystko - dzis mają zdrowego 6latka! Powiedział mi też że przez 15 lat pracy w ginekologii tylko raz jego pacjentka urodziła dziecko z zd . Drzwi do terminacji nie miał nigdy i ma nadzieje ze mieć nie będzie... Ryzyko 1:10 świadczy o tym ze na 10 dzieci jedno urodzi się choreagawa1977 lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
believe wrote:Dziewczyny, które biorą witaminy Pregna Plus - czy pamiętacie ile za nie płaciłyście? I czy zamierzacie jeszcze brać Pregna DHA? Jeśli tak, to od którego miesiąca?