Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No też nie lubię tkmaxxa z tego własnie powodu. Nawalą wszystkiego wszędzie i weź szukaj sobie.
No nic, ja narazie uderzam w ebay, a spodnie to liczę, że któraś z Was dokona odkrycia i się podzieli niusem gdzie są jakieś fajne a jednocześnie nie zabijają ceną..Daisy lubi tę wiadomość
synku, trzymaj się mocno mamusi !
-
nick nieaktualny
-
Przy pappie pytał mnie o długość cykli, wiek, czy ciąża "spontaniczna", o leki nie pytał, ale wie co biorę. Pytał jeszcze o wagę, bo to też ważne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 21:09
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona ja właśnie też wyczytałam że duphaston fałszuje wynik,bardzo dużo przypadków było że dziewczyny miały badanie genetyczne usg idealne a test paapa wyszedł bardzo zły a w większości przypadków dzieciątka po amniopunkcji okazały się zdrowe.
ja teraz zaszłam naturalnie ale rok wcześniej miałam stymulowane cykle więc się też obawiałam że może to mieć jakiś wpływ,naczytałam się wielu złych opinii na temat paapy i w ostatniej chwili zrezygnowałam,stwierdziłam że jeżeli badanie usg wyjdzie złe wtedy odrazu pójdę na amniopunkcje,musimy pamiętać że to jest statystyka i nawet jeśli wyjdzie że 1:50 dzieci urodzi się z ZD to nie oznacza że to musi być nasze dzieciątko.
Agawa trzymam kciuki,na pewno będzie wszystko ok,dawaj nam tutaj znać,ja bym na Twoim miejscu poszła na amniopunkcje będziesz na 100% wiedzieć co się dzieje,być może niepotrzebnie się stresujesz. -
nick nieaktualny
-
anetaa1607 wrote:Nona ja właśnie też wyczytałam że duphaston fałszuje wynik,bardzo dużo przypadków było że dziewczyny miały badanie genetyczne usg idealne a test paapa wyszedł bardzo zły a w większości przypadków dzieciątka po amniopunkcji okazały się zdrowe.
ja teraz zaszłam naturalnie ale rok wcześniej miałam stymulowane cykle więc się też obawiałam że może to mieć jakiś wpływ,naczytałam się wielu złych opinii na temat paapy i w ostatniej chwili zrezygnowałam,stwierdziłam że jeżeli badanie usg wyjdzie złe wtedy odrazu pójdę na amniopunkcje,musimy pamiętać że to jest statystyka i nawet jeśli wyjdzie że 1:50 dzieci urodzi się z ZD to nie oznacza że to musi być nasze dzieciątko.
Agawa trzymam kciuki,na pewno będzie wszystko ok,dawaj nam tutaj znać,ja bym na Twoim miejscu poszła na amniopunkcje będziesz na 100% wiedzieć co się dzieje,być może niepotrzebnie się stresujesz.
Jeśli by coś było nie tak robiłabym amnio.Nona, anetaa1607 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mia S, najgorsze jest właśnie to, że nie ma dużego wyboru ubrań ciążowych. Zgadzam się z Tobą całkowicie, że 90% jest jak dla starszej Pani...
A ebay'em się w ogóle posługiwać nie umiem... Nic tam nigdy znaleźć nie mogę. Podasz mi jakiegoś linka, który przekieruje mnie do wszystkich ubrań ciążowych?
Nona, śliczne ubrankaja się jeszcze powstrzymuję, ale odliczam dni do wizyty w H&M i podejrzewam, że tam wydam fortunę
Byłam też kiedyś w tkmaxxie i szukałam ubrań ciążowych, ale nie znalazłam żadnych. Wydaje mi się, że gdzieś powinny być, tylko ja nie mogłam znaleźć. Ale ja już tak mam, że w tym sklepie nic znaleźć nie mogę. Podobnie jak Wy, nie lubię tego typu sklepów, bo niby jest wszystko, a jak przyjdzie co do czego, to nic nie ma konkretnego.Nona, Mia S lubią tę wiadomość
-
Agawa 1 grudnia moja 38 ( jz rocznikowo 39) letnia koleżanka urodziła syna - zdrowy, w 2013 urodził pierwsza core - zdrowa. Nie martw sie wiekiem tez tak bardzo, bo to jedna z wielu zmiennych...
Nona co do ubranek to powiem szczerze, ze ja miksuje. Nie musi być komplet w ogóle tez może mam 2 komplety.. Zwykle jest w nich body, pajac, ślinią i czapeczka, czasem jest bluzeczka i spodenki czy polspiochy.
Sliniaki z zestawów sa Malo przydatne jak dla mnie tak samo jak pajace na ramiączkach. A i czapeczki używaliśmy Malo....Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny