Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc:) jestem w swojej pierwszej ale jakże oczekiwanej ciąży:) zaczął sie właśnie 16 tydzien a ja czuje sie dużo lepiej. Wczoraj bylam z mężem u gin.na usg i oglądaliśmy nasze maleństwo, ależ wiercioch:D niesamowite przeżycie. Pytalam lekarza o płeć ale mówił że powie nam koło 20 tyg bo teraz może sie pomyslić łatwo. Jednak pod koniec badania uśmiechnął sie i pokazał ma monitorze ze coś widzi miedzy nóżkami . Że niby chłopiec. A ja od początku mialam silne przeczucia że będzie dziewczynka i teraz jestem troche zmieszana bo czyżby intuicja mnie zawiodła.ale oczywiscie ciesze sie całym sercem że dzidziuś jest zdrowy i naprawde płeć nie ma dla nas znaczenia. Ciekawe czy lekarz mógł sie pomylić bo moja intuicja mimo wszystko nie daje mi spokoju:D czy u was też bywało podobnie:)?niby lekarz najlepszy w moim miescie i sprzęt również ma świetny (chodze prywatnie) ale jakoś mu nie wierze że to chłopiec będzie;)
Nona, Aneta210, wikaa, Konwalia, Daisy, dora8201, anetaa1607, Smartunia, MarliOne, ewela86 lubią tę wiadomość
-
witam sie z rana wczotaj nie miałam kiedy zajrzeć po wizycie objazdówka znajomych a wizyta jak to wizyta na nfz udana ale szału nie było dobrze że mam lekarza prywatnego bo z jednym na nfz bym nie wyrobiła maluch ma 7 cm niby bo jak byłam w środę prywatnie na dokładnym oglądaniu maluszka to miał 68mm tak więc dwa milimetry przez tydzień troche niechce mi się wierzyć przyziernośc 9mm kość nosowa obecna zalecenia odstawić kwas foliowy i jakies witaminki skrajność w porównaniu do prywatnego lekarza ale oki a tak poza tym wszystko oki .Gratuluję wam udanych wczorajszych wizyt aby ta passa trwała:)
Nona, Daisy, anetaa1607 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dora, no ja od kilku dni mam te nieszczęsne 35 :'( Smutne, ale czas tak szybko leci. Na szczęście dzieci odmładzają !
mała najważniejsze, że z Dzidzią wszystko dobrze, a każdy i tak wie, że lekarze na NFZ trochę mniej przywiązują wagę do wizyt. Ale oczywiście nie można generalizować. ..
Kasiu witaj wśród lipcowek. Co do płci to mamy 100% pewność dopiero po porodzieJa i w pierwszej i drugiej ciąży nastawiłam się na dziewczynkę, ale wyszły mi dwukrotnie dwa siurki
Ale teraz, nie zamieniłabym ich na żadną dziewczynkę
Verona ja dzieci rodziłam w podobnym wieku. Pierwsze 22, drugie 30 latdora8201, Daisy lubią tę wiadomość
-
ja postanowiłam nie zmieniać suwaczka... 2 dni w tą czy w tą... a i tak maluch urodzi się kiedy będzie chciał
a i tak wszyscy operują datą z OM więc nie będę sobie mieszać - już ostatnio miałam problem u gina z OM - 2 razy się poprawiałam
VERONA ja zupełnie inaczej znoszę tę ciążę od poprzedniej syna rodziłam w wieku 26lat - niebo a ziemia - ogromną różnicę widzę - niestety póki co na niekorzyść tej ciąży choć myślałam, że pierwszy trymestr tamtej mnie umęczył....Daisy lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
witam sie
dzwonila do mnie pieleniarka ktora pobierala mi krew do badania appa wyniki sa dobre mam tylko sie umowic na wizyte 20tc,a we wtorek wizyta u ginki,jutro u endokrynologa
milego dnia dziewczynyNona, Sabela, anetaa1607, Daisy, mufinka, believe lubią tę wiadomość
Mikołaj [*]30.08.2014....19tc
https://www.maluchy.pl/ci-70874.png
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to napisze pare słów o sobie;) mam 24 lata (pod koniec lutego skoncze juz 25). Z moim mężem jesteśmy razem od ponad 9 lat a małżeństwem jesteśmy od sierpnia 2013roku.O dzidzie staraliśmy sie ok.roku i udało sie dopiero gdy odpuściliśmy:D .mieszkamy w woj. Podkarpackim w mieście Stalowa Wola.jesteśmy bardzo zgodną i zgraną parą , bardzo sie kochamy i nie możemy sie doczekać kiedy wkońcu przytulimy nasz maleńki Wielki Skarb;)
To tak z grubsza;)bardzo sie ciesze że jest tutaj taka miła atmosfera i że wszystkie rodzimy w lipcu , co nas bardzo zbliża do siebie:)wikaa, Sabela, Lena87, Nona, As-ia, Daisy, anetaa1607, Ivettka, believe, ewela86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Czytam Was i czytam ale oczywiście ciężko się zebrać do pisania.
Cieszę się, że wyniki badań dobre!!
Ja dziś idę do gina ale bez spinania się, bo byłam już u prywatnego na dokładnym usg (ma podobno najlepszy sprzęt w województwie więc ja jako taka bojąca się o wszystko ... już wiem wsio i jestem spokojna).
Od 12tc znam płeć dziecka - w poprzedniej ciąży też wcześnie poznałam, ale lekarz twierdzi, że tylko dlatego, że to facetwięc widać wcześniej. I nawet nie ma co się łudzić bo wsio widać biało na czarnym na zdjęciach z usg
(a jakieś miałam przeczucie na dziewczynkę...bo zupełnie inaczej reaguję na tą ciążę)
Też jestem śpiąca ciągle, ale najgorsze jest to, że od 2 dni kładę się z synem o 21 spać ... a wstaję o 3/4 !!! Dramat i potem leżę do 7 nie mogąc zasnąć.
O 7 już mi się oczy zamykają, ale trzeba wstawać do przedszkola. Nie umiem funkcjonować normalnie, a przy dziecku się nie da jakoś ukryći pójść spać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 10:58
Nona, Smartunia lubią tę wiadomość
[img]http://tickers.baby-gaga.com/t/foxfoxard20110130_-35_My son is.png[/img]