Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Po wczorajszych badaniach wszystko dobrze
pomiary są super, mały fikał a potem spał
Płci nie poznałam bo tylko pępowinę było widać między nóżkami
Maluda ma 6 cm
Na kolejną wizytę mam zrobić podstawowe badania krwi i moczu i tyleSabela, Nona, usia89, Daisy, Smartunia, wikaa, Konwalia, believe, ewela86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem taka szcześliwa po wczorajszym usg i mam ochote całemu światu chwalić sie swoimi przeżyciami:D lekarz pomierzył nasze maleństwo i oto wyniki
CRL- 88mm
Waga - 110g
AC - 88
HC- 110
FL- 17
Wydaje mi sie że mój maluch jest dość duży jak na swój wiek:D ale w sumie lekarz mówił że wszystko jest w normie i nie ma się czym martwić. Ale mnie to uspokoiło;)Sabela, usia89, Nona, Daisy, Smartunia, Ivettka, wikaa, believe, ewela86, MarliOne lubią tę wiadomość
-
Wy wszystkiemu wybadane, ja dopiero za tydzień idę na genetyczne (tygodni 13+3).
Wczoraj natomiast dokonałam odkrycia, ze jednak już widać tą ciąże - chociaż gołym okiem wcale nie. Mam swoje zdjęcie z 7+0 i 12+1. Duża różnica...
http://gifmaker.me/PlayFrameAnimation.php?folder=2015011305gpi6Z8k3TnCCIJDzvwD2pkSabela, Nona, Daisy, amarranta, Smartunia, Konwalia, believe lubią tę wiadomość
-
kasia25 wrote:No to napisze pare słów o sobie;) mam 24 lata (pod koniec lutego skoncze juz 25). Z moim mężem jesteśmy razem od ponad 9 lat a małżeństwem jesteśmy od sierpnia 2013roku.O dzidzie staraliśmy sie ok.roku i udało sie dopiero gdy odpuściliśmy:D .mieszkamy w woj. Podkarpackim w mieście Stalowa Wola.jesteśmy bardzo zgodną i zgraną parą , bardzo sie kochamy i nie możemy sie doczekać kiedy wkońcu przytulimy nasz maleńki Wielki Skarb;)
To tak z grubsza;)bardzo sie ciesze że jest tutaj taka miła atmosfera i że wszystkie rodzimy w lipcu , co nas bardzo zbliża do siebie:)
Kasiu to mamy niedaleko do siebie, też jestem z podkarpackiego z okolic Rzeszowa, mamy tu jeszcze 2 dziewczyny z naszych stron -
nick nieaktualny
-
Wróciłam własnie z wizyty u lekarza na nfz- byłam u niego pierwszy raz i jestem zadowolona
dał mi skierowanie na chyba wszystkie badanie jakie robi się w ciąży- wszystko za free.
Szyjka długa i zamknięta. Powiedziałam o moich przeróżnych bólach brzucha- powiedział, że nawet jak mnie boli codziennie to jest wszystko ok bo szyjka ładna i się nie skraca. A boli bo macina intensywnie mi rośnie
No i lepszego prezentu na urodziny nie mogłam sobie wymarzyć bo poznaliśmy płeć... będzie nasza wymarzona DZIEWCZYNKA do pary. już drugi lekarz potwierdził.
Boże jak się cieszymyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 12:46
Mia S, Sabela, Daisy, usia89, anetaa1607, Smartunia, katepr, Ivettka, wikaa, Lena87, amarranta, Konwalia, believe, ewela86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Muffinko! Ale mnie zazdrosc zzera! Ja tez koniecznie chce dziewczynke, chyba cale forum juz o tym wie haha. Zartuje tylko tu sie udzielam i jeszcze u 'starych' przyjaciolek
Nona nas malo z gory mapy i jakos niechetne dziewczyny na spotkania a szkoda, tyle lasek z belly sie spotyka ze az kto by pomyslal..mufinka, Mia S, Nona lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Muffinko! Ale mnie zazdrosc zzera! Ja tez koniecznie chce dziewczynke, chyba cale forum juz o tym wie haha. Zartuje tylko tu sie udzielam i jeszcze u 'starych' przyjaciolek
Nona nas malo z gory mapy i jakos niechetne dziewczyny na spotkania a szkoda, tyle lasek z belly sie spotyka ze az kto by pomyslal..
Jak to? Ja jestem chętna na spotkanieTylko jeszcze nie teraz bo mimo II trymestru nie czuję się jeszcze najlepiej ale już coraz lepiej jest
Gratuluję udanych wizyt Dziewczyny!
Mało się udzielam ale podczytuję codziennieNona, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ivettka wrote:Witam
muffinka gratuluję takiej wieści
Kasia25 witajcieszę się że mam rówieśniczkę w tym gronie
ja mam urodziny w 2 tygodniu marca, także niedługo po Tobie
i też brałam ślub w sierpniu 2013
a powiedz którego?
Ja też w tym roku kończę 25 ale troszkę później niż Wy, a ślub brałam 06.2013Ivettka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny