Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Na początku chciałam dziewczynkę, potem mi to obojętne było a kilka dni temu śniło mi się że urodziłam chłopaka
sen był chyba po czytaniu o porodach i połogu tu na forum
No na, dzięki Tobie dowiedziałam się o stołku porodowym, poczytałam o tym i ja chce rodzić właśnie takw ogóle dzięki Wam dowiaduję się mnóstwa przydatnych rzeczy
Nona, Konwalia lubią tę wiadomość
08.-09.2020 r. 💔
06.07.2015 r.
08.02.2018 r.
05.11.2020 ll 🥰
-
Witam nowe dziewczyny i gratuluję udanych wizyt:-) ja dzis zaczynam 16 tydz. Mnie niestety strasznie bolą plecy. Mam dyskopatie, ale już dawno nie miałam problemów. Od wczoraj dosłownie nie mogę się ruszać, nawet leżenie sprawia mi ból. Macie jakieś sposoby na ból pleców w ciąży?
Sandra94w lubi tę wiadomość
-
witam dziewczyny, ja dzisiaj tez mialam wizyte i musze sie wam pochwalić że bede mieć chłopców
!!!
Nona, Lena87, Ivettka, Sabela, joka789, usia89, Konwalia, mała2930, gigsa, anetaa1607, zielona1, believe, dora8201, mufinka, ewela86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdusia, Gratuluję i Zazdroszczę Bliźniaków
od zawsze marzyłam o Bliźniakach i Córeczce ..a tu chyba los płata Mi figla
u Mnie nawet przy stymulacji CLO 3 tabletki przez 5 dni tylko jeden pęcherzyk się pojawiał ..
Nie mówię, że jak będzie syn to źle, ale jednak bardziej byłam przekonana na córusię Mamusi -
nick nieaktualny
-
Nona bosko, najważniejsze że zdrowe, miałam świetną propozycie od lekarza do wypróbowania sprzętu i za badania nic nie zapłaciłam , wizyta trwała godzine , dzieci jak najbardziej prawidłowo się rozwijają, strasznie dokazywały i ciężko było je zmierzyć, jestem dzisiaj najszcześliwszą mama pod Słońcem!!
Nona, Ivettka, believe, dora8201, mufinka lubią tę wiadomość
-
Lena87 dzięki, mi nigdy do głowy nie przyszło że będę mieć bliźniaki, a tu proszę... totalne zaskoczenie!!!
nastawiałam się na dziewczynke a tu prosze bliźniaki i to chłopaki , wszystko odwrotnie, nie ma co planować!!Lena87, Ivettka lubią tę wiadomość
-
zielona1 podłóż sobie coś pod plecy, pare dni temu miałam również straszny ból pleców trwał zaledwie 2 dni , ciężko było chodzić , leżeć i ogólnie człowiek był tak sfrustrowany że by pogryzł bo nic nie pomagało, na mnie pomagało jeszcze kojąco gorąca kąpiel.
zielona1 lubi tę wiadomość
-
Hmmm tak sobie myślę, że jak ja bym rodziła na takim stołku to bym z niego spływała i zbierali by Mnie z podłogi co chwila
Syna rodziłam ze znieczuleniem wewnątrzoponowym, od pierwszego odejścia wód do porodu mineło prawie 10 h. A ja te 10 h spedziłam na łóżku bo nie pozwolono Mi chodzić za bardzo. No i najgorsze co było to zakaz picia przez te 10h. Dowiedziałam się, jak się czują ludzie którzy umierają z pragnienia. Dramat. Byłam tak słaba, że ledwo czołgałam się do łazienki, więc taki stołek to ja nie wiem czy dla Mnie dobry pomysł...
Dziewczyny a jak u was jest z piciem kawy? Pijecie, czy raczej odpuszczacie? I jak się czujecie po jej wypiciu? Ja przed chwilą wypiłam i okropnie się czuje... Słabo Mi jakos i niedobrze... -
nick nieaktualnyzielona1 wrote:Witam nowe dziewczyny i gratuluję udanych wizyt:-) ja dzis zaczynam 16 tydz. Mnie niestety strasznie bolą plecy. Mam dyskopatie, ale już dawno nie miałam problemów. Od wczoraj dosłownie nie mogę się ruszać, nawet leżenie sprawia mi ból. Macie jakieś sposoby na ból pleców w ciąży?
pomyłka
Też mam dyskopatie i od 2 tyg nie wiem jak siedzieć czy się podnieść z łóżka bo tak boli...i jeszcze w kolano promieniuje. Mówiłam doktorowi ale powiedział że to nie od ciąży przecież bo za wsześnie. Doradził żeby delikatnie ćwiczyć i się rozciągać tylko że to boli. Ciekawe co będzie jak brzuszek podrośnie
Czarna owca ja pije inke ale jak boli mnie głowa to robię sobie parzoną i mi pomaga
Gratuluje udanych wizytWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 15:10
-
MaGdUsIa wrote:zielona1 podłóż sobie coś pod plecy, pare dni temu miałam również straszny ból pleców trwał zaledwie 2 dni , ciężko było chodzić , leżeć i ogólnie człowiek był tak sfrustrowany że by pogryzł bo nic nie pomagało, na mnie pomagało jeszcze kojąco gorąca kąpiel.
MaGdUsia gorąca kąpiel? Wydaje Mi się, że to troszkę ryzykowne. Z tego co Mi wiadomo nie powinno się brać kąpieli a tym brdziej gorących...
Ja polecam ręcznik zwinięty w rulon i podłożony pod kręgosłup w odcinku lędźwiowym. Można jeszcze delikatnie odchylać się do tyłu na rękach leżąc na brzuchu ( jeśli możesz jeszcze leżeć na brzuchu)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 15:11