Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTrzeba było się jakoś ratować w szpitalu, nie chcieli dać nic przeciwbólowego to trzeba było użyć starego patentu
Cieszę się, że i Tobie pomógł
Mi na szczęście ból dał spokój, kilka dni po szpitalu i już nie wrócił
Wczoraj również Gin coś wspomniał o synku, ale liczę na to że i u Mnie pojawi się jednak cytrynkaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 18:50
-
Czarna owca wrote:Gratuluje samozaparcia i postanowień
Każda z nas lubi być doceniona i podobana i trzeba do tego dążyć. Też to zrozumiałam. Trzeba się wziąć w garść i działać- dokładnie. Ja też zbieram się w sobie, żeby być dumną mamą. I krzyczeć wszystkim będę mamusią, jestem super !
hehe
Bardzo dobrze Moja Droga!! wierze w Ciebie, kto jak nie Ty, napewno już wiele przeszłaś w życiu, a teraz pniemy sie do góry, wierzymy w siebie!!! nie poddajemy!! mamy dla kogo, z całą pewnością będziesz się czuła najbardziej dumną mamą jaka tylko może być, a jeszcze gdy zobaczysz te małe błyszczące oczka które będą na Ciebie z miłością patrzyły to będziesz więdziała po co te wszystkie męki i nabierzesz siły by żyć i dać szczęście tej bezbronnej istocie pokazując jej świat jak z najlepszej strony. A Ty będziesz czuła spełnienie.wikaa lubi tę wiadomość
-
chwile byłam w kinie z córą a tu tyle stron, najadłam się popcornu i brzuch mam jak w 9 miesiącu:)
Co do porodu to wlasnie ja pojechałam do szpitala od razu jak dostałam skurczy i to był blad bo urodziłam dopiero następnego dnia a ze już przyjechałam to mnie zostawili i tak lazilam po korytarzu w te i spowrotem.
ja tez mam rwe kulszowa i mi pomagają masaze.Nona lubi tę wiadomość
-
MaGdUsIa wrote:Bardzo dobrze Moja Droga!! wierze w Ciebie, kto jak nie Ty, napewno już wiele przeszłaś w życiu, a teraz pniemy sie do góry, wierzymy w siebie!!! nie poddajemy!! mamy dla kogo, z całą pewnością będziesz się czuła najbardziej dumną mamą jaka tylko może być, a jeszcze gdy zobaczysz te małe błyszczące oczka które będą na Ciebie z miłością patrzyły to będziesz więdziała po co te wszystkie męki i nabierzesz siły by żyć i dać szczęście tej bezbronnej istocie pokazując jej świat jak z najlepszej strony. A Ty będziesz czuła spełnienie.
Dokładnie, troche w życiu przeszłam, wiele przeżyłam, z wieloma sprawami sobie nie poradziłam, z kilkoma dałam rade. A teraz staram się być silna, nie poddawać się i dążyć do upragnionych celów i marzeń. Ciężko, ale najwazniejsze, że się jakoś staram.
Dzięki za miłe słowa :*MaGdUsIa, believe, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ivettka wrote:Dziewczyny dużo przytyłyście już? Ja zamiast tyć to chudnę,a w ogóle nie wymiotowałam, jeść jem normalnie, aż się boję co pokaże waga na następnej wizycie
Ivettka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MIKOLAY wrote:Jem wszystko
Na wszystko mam ochotę, czasami ogórki kiszone mnie męczyły
Na ostre nie miałam chcicy, ale jak bym złapała w łapy to ogarnę....
Dziś jest grana ogórkowa z koperkiem
-
nick nieaktualny