Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi w ogóle ostatnio cierpna ręce jak śpię i jak się budzę to mam mrówki ale to chyba od tego, że ciężar się zwiększa
a w ogóle to dziś mnie położna przed wizytą ochrzanila, bo powiedziałam, że waga jej oszukuje
jeszcze nie przywyklam do tycia...
Czarna owca ja nie wiedziałam, że siedmiolatkowi się mogą dziać takie rzeczy hehe będę miała dużo szokow, jak będę mieć syna
Gotuje fasolkę po bretońsku i tak śmierdzi cebula, że aż mi niedobrze się zrobiło08.-09.2020 r. 💔
06.07.2015 r.
08.02.2018 r.
05.11.2020 ll 🥰
-
Nona mnie wczoraj bolał i ciągnął brzuch, przy każdym ruchu i w ogóle i małpowo też było już na wieczór. Ale dziś spokój. Widocznie coś się musiało rozciągać. Przy kichaniu nauczyłam się, żeby się najpierw w pół zginać, albo nogi pod siebie podciągać, bo jak kiedyś kichnęłam wyprostowana lub na leżąco w łóżku to myślałam, że mi się tam coś wyrwało taki był ból.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 15:00
Nona lubi tę wiadomość
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
joka789 wrote:Czarna owca ja nie wiedziałam, że siedmiolatkowi się mogą dziać takie rzeczy hehe będę miała dużo szokow, jak będę mieć syna
Gotuje fasolkę po bretońsku i tak śmierdzi cebula, że aż mi niedobrze się zrobiło
Ojj ja też ich przezyłam już pareMiał chyba dwa latka jak lekarka Mi kazała obciągać mu siurka żeby sprawdzać czy prawidłowo się odkleja.. ooo matko
Codziennie rano jak wstaje to pidżamka na baczność
Jak go dotyka, jest to samo
Czasem nie wiem jak mam się zachować, bo udaje ze nic sie nie dzieje, a czasem sama mam przerazenie w oczach co on wyprawia ale staram sie nie pokazywac, bo bedzie myslal ze to cos zakazanego, a przeciez musi poznać swoje ciało. I wole zeby mnie pytal o sprawy intymne, chociaz w wielu sprawach musze sie zwrócić do mojego faceta
Skąd mam wiedziec czy mu sie prawidłowo odkleja napletek, jakos nie przywiazywalam do tego wagi
-
Ja jezeli będę miec chłopca to w sumie tez nie wiem jak to sie zająć tam tym wszystkim
wychowałam siostrę, wychowalam córkę a z siurem to nigdy doczynienia nie miałam
no w sensie z takim malym hehehe
i tez nie wiem jak to by było jakby sie te sprawy "pisiorkowe" zaczęły, ale racja, najważniejsze to rozmawiać
Nona, wikaa lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny. Mnie tez wczoraj zaczął pobolewać brzuch,raz kuł,raz bolał jakbym miała okres dostać..przy zmianie pozycji w łóżku też bolał. W nocy wziełam nospę i przeszło,dziś tylko troszkę boli.
Rex witaj i rozgość się u nas,
Radiszka ale masz super zdjęcie,gratuluje Ci synka, masz na 100% pewność że to chłopczyk:)
Czarna Owca hehe super masz synka:) i pewnie coraz więcej będzie takich sytuacji:)radiszka lubi tę wiadomość
-
Radiszka gratuluję siusiaka
Ja na usg też widziałam w takim ujęciu
Czarna owca czas się przyzwyczaić, bo rośnie Ci mały mężczyznaradiszka lubi tę wiadomość
-
Aż sie boje co to będzie
Biorę no-spe na ten mój ból brzucha
dziwnie boli, ani to na okres ani to wyzej. jak by zaraz jak kosczy się kość łonowa... I lece na wywiadówke do tego małego stojącego siura!
Pewnie znowu bedzie ze chodzi po klasie podczas lecji, gada i rozrabia...ehhh
-
Radiszka siur piękny! Gratuluję chłopczyka
Witam nową koleżankę.
Belive oczywiście decyzja należy do Ciebie, ale uważam, że masz prawo do bezpłatnych badań i też do opieki prywatnej. Lekarze wiedzą, że dziewczyny prowadzą ciążę podwójnie, ale w gruncie rzeczy co ich to obchodzi... Oni i tak swoje zarobią ! Pomyśl i zrób jak uważasz
A co do bóli brzucha - ja dzisiaj stałam w sklepie, przy kasie i brzuch zaczął mnie boleć właśnie jak na @... pierwsza myśl - oho, niedługo będzie okres... a za chwilę - kurdę, przecież ja jestem w ciąży ...believe, radiszka lubią tę wiadomość
-
hej Lipcówki
mnie tez boli a właściwie czasem kłuje podbrzusze jak za szybko sie przekrece lub wstane
dzis mi sie cos spinał hmm chba moje nerwy robią swoje bo wszedzie pisze ze juz powinnam czuć ruchy maluszka a ja nadal tylko od czasu do czasu jakies bulgotki czuje i mam stres -
Nona, właśnie niby z jednej strony uważam, że będzie mi głupio jak się spotkamy, a z drugiej strony na tej właśnie jednej wizycie jej powiedziałam, że poszłam po skierowania. Zresztą nic nie skomentowała tego, absoutnie. Dlatego cały czas zastanawiam się nad tym, czy nie olać tego i chodzić i tutaj i tutaj. Aaaa, na razie się już nad tym nie zastanawiam. Zobaczymy jak to wyjdzie w "praniu"
Mnie brzuch nie boli, ale dalej czuje kłucia w brzuchu przy kichaniu. Dzisiaj rano jak kichnęłam, to tak mnie zabolał brzuch, że myślałam, że zejdę z tego świata.
Radiszka, ja się jeszcze nie zapisywałam. Chcę się zapisać na 2 - 3 miesiące przed porodem, żeby wszystko mi przyszło na sam koniec
Rex, jasne, że możesz dołaczyć. Witaj
Nawet nie chodzi o to, że się przejmuję, bo już sobie wytłumaczyłam, że to normalne, ale też jak mi się chce kichnąć, to się przygotowuję na ból...
Czarna owca, opowiadaj częściej historie z Twoim synem. Powtórzę po raz 38428756736478 - on jest świetny
ChillaTeqilla, dobry patent na kichanie! Szkoda, że nie każde kichnięcie można zaplanować
wikaa, to jest właśnie druga strona tej sytuacjiwątpię, że lekarz się przejmie, że chodzę jeszcze na wizyty na NFZ. Dostaje kasę za wizyty i tyle w sumie.
Dziewczyny, od rana czuję dzisiaj bąbelki w brzuchua właściwie to od czasu do czasu po jednym bąbelku
nie wiem znowu, czy to to, ale to śmieszne uczucie
wikaa lubi tę wiadomość
-
Witam się popołudniowo
Właśnie przejrzałam jeden worek ubranek po kuzynkach i kuzynie, moje kuzynki - a ich mamy - od razu jak dowiedziały się o ciąży, powiedziały że mam sobie przebierać i wybierać.
Dzisiaj otworzyłam worek z ubrankami 62 i 68, kilka(naście?) ubranek wybrałam - choćby maluch miał to nosić tylko po domu, to niech sobie są, miejsca mam sporo więc spokociuszki w bardzo dobrym stanie, więc jestem zadowolona.
Oczywiście sami też coś kupujemy - mega radocha
Radiszka genialne ujęcie! Gratuluję syneczka!
Rex witaj, rozgość sięim nas więcej tym weselej
Owca, ale masz przeboje z synkiemale z tego co piszesz to jest to super chłopak
Miłego popołudniaradiszka lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
Też czuje jakby bąbelki, albo takie mrowienie z przelewaniem, może to właśnie dzidzia
Mam nadzieję, że nie jest to tylko moja wyobraźnia
W każdym bądź razie przyjemne uczucie!
A z tym kichaniem to też tak macie, że kilka razy w ciągu dnia? Raz to mnie tak złapało, że kilka razy pod rząd, jeszcze zanim raz dobrze kichnęłam to już drugi i trzeci. Wcześniej myślałam, że kichnięcie to kichnięcie, ale jak mnie tak zabolało w okolicach jajnika, że aż zawyłam z bólu to teraz jak mnie tylko w nosie coś zakręci jakiś zapach czy coś to od razu się kulę. A to kichanie to chyba też uroki ciąży, myślałam, że to ze mną coś jest nie tak28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny,
Ja jednak dzisiaj zawitałam na wizycie u Gin z powodu bóli brzucha - podbrzusza ..
Okazało się że maluch ma się całkiem dobrze i przywitał mamusie machając rączką ..
Na tym etapie jest to całkiem normalne że macica, wiązadła pracują a Tym bardziej u Mnie dlatego że dwa dni temu odstawiłam luteinę a Ona również działała rozkurczowo ..
Dopiero poczuję swoje narządy ..
Mogą również jelita gdzieś uwierać i sprawiać lekki ból tudzież dyskomfort podczas wstawania, chodzenia, siadania ..
Gin. powiedziała, że jeśli nie ma plamień, żywej krwi, bólu podczas oddawania moczu, to nie ma się czym martwić, ale jak najbardziej kontrolować te bóle i jak coś więcej będzie się działo to przychodzić bez krępacji tym bardziej, że jestem po poronieniu ..
Zamiast Nospy łykać Buscopan ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 17:23