Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymamusia wrote:Któraś z Was się wybiera na USG 3/4d???
A dodatkowo z nagraniem na płytke będzie echo serca
mamusia lubi tę wiadomość
-
bommbelek89 wrote:Dziewczyny czy was też tak boli kręgosłup ogólnie plecy krzyże mnie strasznie
-
bommbelek89 - Hej widziałam że martwisz się swoja cukrzycą i akurat dziś weszłam na forum lutówek i jedna z dziewczyn "sara_nar" opisała swój poród na str 2206 warto przeczytać może cie to uspokoi i może będziesz mogła zadać jej jakieś pytania odnośnie cukrzycy bo sama się z nią zmaga. Pozdrawiam
-
anetaa1607 wrote:Cati gratuluje synka,chyba musiałam coś przegapić
To chyba coś w tym jest w tym usg ja miałam w poniedziałek i mała po usg była bardzo ruchliwa jak nigdy cały czas ją czułam:)
-
nick nieaktualnyWitam
Widzę że był temat chrztu granyja Małego chrzciłam po cichu w lipcu , mały miał pół roczku ; bo nie mieliśmy wtedy jeszcze ślubu, byliśmy My, chrzestni, moja Mama , teściowa i bratowa męża. I był skromny obiadzik. Teraz ostatnio z moim C. rozmawialiśmy o chrzcinach Maluśkiewicza, planujemy Boże Narodzenie...tylko jest problem z chrzestnymi..mój chce tych samych a ja uważam że nie wypada, ale chyba nie będzie wyjścia, z resztą to będzie decyzja do Nich należała czy się zgodzą czy nie...do końca roku jeszcze tyyyle czasu
Tyle w temacieNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bommbelek ja właśnie wróciłam ze sklepu i odczuwam to w krzyżu....
Mamusia nie wiem kto tam u mnie w brzucholu mieszka. No tak mam dwóch chłopaków ( z m. trzech) i bardzo, bardzo chciałabym dziewczynkę3 marca idę na połówkowe i po cichu liczę, że lekarz nie zobaczy żadnego siurka... A u Ciebie na 100 % trzeci chłopak ?
Zania nie miałam do czynienia ze szpitalem na Staszica, ale słyszałam o nim dobre opinie i tez trudność w dostaniu się tam. Co do Krasnickich słyszałam złe opinie, przepraszam za stwierdzenie ale ktoś mi kiedyś powiedział o tym szpitalu - umieralnia. Chociaż znajoma tam rodziła i nie narzekała, ale miała tam swojego lekarza. Lubartowska się podobno poprawiła. Rodziłam tam obydwu, pierwszy poród TOTALNE DNO, drugi lepszy. Położne różnie, za to na poporodowej opieka w większości b.miła. No i szpital daje ubrania i pielęgniarki myją dzici, bo na Jaczewskiego podobno od początku wszystko robisz sama. Mi to pasowaloWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 20:31
mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
izabelka04 wrote:hej dziewczyny
a czy któraś ma już siarę? bo ja zauważyłam od kilku dni żółte strupki na sutkach wiem że to to bo już byłam w ciąży z córką 6 lat temu.izabelka04 lubi tę wiadomość
-
wikaa wrote:Bommbelek ja właśnie wróciłam ze sklepu i odczuwam to w krzyżu....
Mamusia nie wiem kto tam u mnie w brzucholu mieszka. No tak mam dwóch chłopaków ( z m. trzech) i bardzo, bardzo chciałabym dziewczynkę3 marca idę na połówkowe i po cichu liczę, że lekarz nie zobaczy żadnego siurka... A u Ciebie na 100 % trzeci chłopak ?
Zania nie miałam do czynienia ze szpitalem na Staszica, ale słyszałam o nim dobre opinie i tez trudność w dostaniu się tam. Co do Krasnickich słyszałam złe opinie, przepraszam za stwierdzenie ale ktoś mi kiedyś powiedział o tym szpitalu - umieralnia. Chociaż znajoma tam rodziła i nie narzekała, ale miała tam swojego lekarza. Lubartowska się podobno poprawiła. Rodziłam tam obydwu, pierwszy poród TOTALNE DNO, drugi lepszy. Położne różnie, za to na poporodowej opieka w większości b.miła. No i szpital daje ubrania i pielęgniarki myją dzici, bo na Jaczewskiego podobno od początku wszystko robisz sama. Mi to pasowalo
Moja ginka stwierdziła że na 90% chłopak. Na 3D jadę do innego lekarza więc jak potwierdzi to myślę, ze już 100% będę miaławikaa lubi tę wiadomość