X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy was też tak boli kręgosłup ogólnie plecy krzyże mnie strasznie

16udskjogri4r6n4.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas chrzest będzie we wrześniu-październiku, pogoda jeszcze powinna być fajna :)

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 10:43

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamusia wrote:
    Któraś z Was się wybiera na USG 3/4d???
    Ja juz miałam i dowiedziałam się od koleżanki która chodziła do mojego gina że on co wizyte teraz juz będzie chociaż na chwile brał na 3d :) A dodatkowo z nagraniem na płytke będzie echo serca :)

mamusia lubi tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bommbelek89 wrote:
    Dziewczyny czy was też tak boli kręgosłup ogólnie plecy krzyże mnie strasznie
    Mnie czesto boli , wszystko zalezy co danego dnia robilam ... oby tylko nie stac na nogach za dlugo bo wieczorem ledwo chodze albo wgl. nie wstaje z sofy. Bo tak boli...

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • 1kasiulka1 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bommbelek89 - Hej widziałam że martwisz się swoja cukrzycą i akurat dziś weszłam na forum lutówek i jedna z dziewczyn "sara_nar" opisała swój poród na str 2206 warto przeczytać może cie to uspokoi i może będziesz mogła zadać jej jakieś pytania odnośnie cukrzycy bo sama się z nią zmaga. Pozdrawiam

<3 <3 <3 Kochany Kamilek <3 <3 <3
    bnl7obo.png
  • anetaa1607 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati gratuluje synka,chyba musiałam coś przegapić:) To chyba coś w tym jest w tym usg ja miałam w poniedziałek i mała po usg była bardzo ruchliwa jak nigdy cały czas ją czułam:)

cati lubi tę wiadomość

Julcia
    05.05 1766g (31tyg3dni)
    89fa27c30b.png
  • cati Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anetaa1607 wrote:
    Cati gratuluje synka,chyba musiałam coś przegapić:) To chyba coś w tym jest w tym usg ja miałam w poniedziałek i mała po usg była bardzo ruchliwa jak nigdy cały czas ją czułam:)
    Cos w tym jest ! :] a moze uczymy sie rozrozniac ruchy dzieki usg :)

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • izabelka04 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :)

a czy któraś ma już siarę? bo ja zauważyłam od kilku dni żółte strupki na sutkach wiem że to to bo już byłam w ciąży z córką 6 lat temu.

<3 WOJTUŚ <3 moje słodkie słodkości <3

7v8rw1d340v3rocf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

Widzę że był temat chrztu grany :) ja Małego chrzciłam po cichu w lipcu , mały miał pół roczku ; bo nie mieliśmy wtedy jeszcze ślubu, byliśmy My, chrzestni, moja Mama , teściowa i bratowa męża. I był skromny obiadzik. Teraz ostatnio z moim C. rozmawialiśmy o chrzcinach Maluśkiewicza, planujemy Boże Narodzenie...tylko jest problem z chrzestnymi..mój chce tych samych a ja uważam że nie wypada, ale chyba nie będzie wyjścia, z resztą to będzie decyzja do Nich należała czy się zgodzą czy nie...do końca roku jeszcze tyyyle czasu :)

Tyle w temacie :P

Nona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 09:29

Ivettka, dora8201, bommbelek89, As-ia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pogadam ze swoją :P ale to jak już dzidzia się urodzi :D na razie to chcę donosić spokojnie. Wizytujemy w poniedziałek zauważyłam :) na którą masz?

1kasiulka1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 09:29

• wikaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bommbelek ja właśnie wróciłam ze sklepu i odczuwam to w krzyżu.... :-D

Mamusia nie wiem kto tam u mnie w brzucholu mieszka. No tak mam dwóch chłopaków ( z m. trzech) i bardzo, bardzo chciałabym dziewczynkę :-D 3 marca idę na połówkowe i po cichu liczę, że lekarz nie zobaczy żadnego siurka... A u Ciebie na 100 % trzeci chłopak ?

Zania nie miałam do czynienia ze szpitalem na Staszica, ale słyszałam o nim dobre opinie i tez trudność w dostaniu się tam. Co do Krasnickich słyszałam złe opinie, przepraszam za stwierdzenie ale ktoś mi kiedyś powiedział o tym szpitalu - umieralnia. Chociaż znajoma tam rodziła i nie narzekała, ale miała tam swojego lekarza. Lubartowska się podobno poprawiła. Rodziłam tam obydwu, pierwszy poród TOTALNE DNO, drugi lepszy. Położne różnie, za to na poporodowej opieka w większości b.miła. No i szpital daje ubrania i pielęgniarki myją dzici, bo na Jaczewskiego podobno od początku wszystko robisz sama. Mi to pasowalo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 20:31

gyxwkrhmxsjl3p0t.png serce-ruchomy-obrazek-0086.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jest tu może osoba która rodziła lub będzie rodzić na Kościuszki w Kielcach? :P Bo jestem ciekawa jak tam to wszystko po porodzie wygląda :)

• Verona Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izabelka04 wrote:
    hej dziewczyny :)

a czy któraś ma już siarę? bo ja zauważyłam od kilku dni żółte strupki na sutkach wiem że to to bo już byłam w ciąży z córką 6 lat temu.
    Izabelka ja w pierwszej ciąży siare miałam w 34tyg i to właśnie jakoś tak późno jest,a też mam teraz takie strupki żółte i w ogóle podrażnione brodawki,wiec kupiłam sobie krem linoderm na brodawki i pomaga.

izabelka04 lubi tę wiadomość

3i49p07wevcalt60.png
  • mamusia Debiutantka

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra94w wrote:
    A jest tu może osoba która rodziła lub będzie rodzić na Kościuszki w Kielcach? :P Bo jestem ciekawa jak tam to wszystko po porodzie wygląda :)

Nie pomogę, Kielce trochę daleko. Ja w Poznaniu na Polnej

f2w3yx8d34fijthr.png
  • mamusia Debiutantka

Wysłany: 6 lutego 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wikaa wrote:
    Bommbelek ja właśnie wróciłam ze sklepu i odczuwam to w krzyżu.... :-D

Mamusia nie wiem kto tam u mnie w brzucholu mieszka. No tak mam dwóch chłopaków ( z m. trzech) i bardzo, bardzo chciałabym dziewczynkę :-D 3 marca idę na połówkowe i po cichu liczę, że lekarz nie zobaczy żadnego siurka... A u Ciebie na 100 % trzeci chłopak ?

Zania nie miałam do czynienia ze szpitalem na Staszica, ale słyszałam o nim dobre opinie i tez trudność w dostaniu się tam. Co do Krasnickich słyszałam złe opinie, przepraszam za stwierdzenie ale ktoś mi kiedyś powiedział o tym szpitalu - umieralnia. Chociaż znajoma tam rodziła i nie narzekała, ale miała tam swojego lekarza. Lubartowska się podobno poprawiła. Rodziłam tam obydwu, pierwszy poród TOTALNE DNO, drugi lepszy. Położne różnie, za to na poporodowej opieka w większości b.miła. No i szpital daje ubrania i pielęgniarki myją dzici, bo na Jaczewskiego podobno od początku wszystko robisz sama. Mi to pasowalo

Moja ginka stwierdziła że na 90% chłopak. Na 3D jadę do innego lekarza więc jak potwierdzi to myślę, ze już 100% będę miała

wikaa lubi tę wiadomość

f2w3yx8d34fijthr.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
‹‹ 603 604 605 606 607 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ