Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Daisy powodzenia na wizycie
Na pocieszenie dodam że jednak bardzo rzadko przy porodzie zdarza się inna płeć niż 'planowana'
Dziewczyny gdzie kupujecie dla siebie ciuchy ciążowe? Oprócz h&m, znacie może jakiś fajny sklep w necie albo na allegro?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 11:44
Daisy lubi tę wiadomość
-
Katepr oprócz h&m w C&A jest jeszcze dział ciążowy. Widziałam tam parę fajnych ciuszków i nie takie drogie. W necie nie kupuję, bo z doświadczenia wiem, że to co ładnie wygląda na zdjęciu nie zawsze mi też pasuje.
Daisy a Tobie powodzenia na wizycie.Ja wizytuję jutro i już nie mogę się doczekać.
Daisy, katepr lubią tę wiadomość
-
Kapter ja kupiłam w Hm spodnie a polecam bardzo sklep HappyMum jak jesteś z warszawy np to jest w Wola Park ale mają też w innych miastach sklepy i sprzedaż internetową też prowadzą. Mają super ciuchy takie nawet sexowne a nie jakieś wory po kartoflach
-
Claudin ja tez polecam HappyMum, no ale nie oszukujmy sie nie jest to sklep na kazda kieszen
. Ja widzialam jeszcze w Akpolu w Gdańsku ciuchy ciazowe. Z neta nie kupowalam nic jeszcze. Bardzo malo sklepow jest, stad ceny wysokie. Dziwne bo popyt jest. W h&m jeszcze nawet nawet te ciuchy ja juz kilka zakupilam. Bluzki, spodnie. Ale w C&A to mi sie ciazowe nie podobaja w ogole, nie moj styl. Ale za to kupuje sobie ubrania w stylu oversize i pasuja zajebiscie
-
W CA jeszcze nie byłam ale jak kiedyś przechodziłam to nic mi się nie podobało ogolnie to nie moj styl ciuchow tam jest. Szkoda, że u Nas zary dla matek nie ma a powinno bo Zara dla dzieci jest a bardzo lubie ten sklep i ciuchy stamtąd. Jak narazie najbardziej do mnie przemawia HM chociaż małe są te stoiska i HappyMum to najbardziej właśnie mojemu stylowi odowiada. Na allegro też czasem coś można fajnego znaleźć i w dobrej cenie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 12:22
-
Dzięki dziewczyny, to chyba generalnie pozostaje mi h&m
jedne jeansy mam i są super. W zwykłych sklepach też kupuje te bluzki oversize, ale problem mam z bluzą , ew. Jakimś swetrem na teraz, bo mam dużo na wiosne koszulek a cieplejszego nic ,poszukam
Juwelka na kliniczną nie przyjmują tylko jak już matki z dziećmi po porodzie muszą leżeć na porodówce bo na położnictwie i patologii nie ma już miejsc, no to wtedy do porodu nie przyjmą bo gdzie wtedy rodzić, na sofie?też będę tam rodzić, może się spotkamy :p
-
Aryll, wejdz na stronke i sobie popatrz
Ja z Livia planujemy spotkania na pierwszej fazie na korytarzu SwissmeduKawka i takie tam 'Jak czesto masz skurcze' itp
Dobrze ze mamy do siebie nr tel to bedziemy w stalym kontakcieA dobrze jak ktos bedzie info przekazywal z porodowki na forum i na fb
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 12:35
livia30 lubi tę wiadomość
-
Heeej wszystkim witam się po przerwie:) ale się rozpisałyście, miałam co czytać
i nadrabiam
Brzuszkowe fotencje : SUPER
Aneta - myśl pozytywnie, a wszystko będzie dobrze.Wiem nawet po sobie, że choć nie raz to trudne to każda z nas musi mieć w sobie optymizm, żeby nie dać się zwariować bo przecież stres nie pomaga naszym maleństwom, a dla nas najważniejsze jest przecież żeby im było w naszych brzusiach dobrze:)
Cieszę się Anetko że po wizycie w szpitalu się uspokoiłaś i z twoją maleńką ok.
Bommbelek- pamiętamy o tobie kochana:) Trzymaj się ciepło i nie smutaj się z powodu męża
Gratuluję dziewczynom udanego spotkanka na żywoteż bym chciała mieszkać nad morzem
kasia25; podzielam twój optymizm dotyczący ruchów maluszka to naprawdę meeega fantastyczne uczucie
Pisałyście na temat reakcji waszych rodzin na wieść o ciąży- w moim przypadku reakcje SUPER, WIELKA RADOŚĆ I GRATULACJE ZEWSZĄD
Co do tematów podróży to o Chorwacji też już wspominałam i mogłabym o niej gadać baaaardzo często :)jestem zdania że jeśli miało się możliwość wyjazdu gdzieś to pewnie że trzeba z tego korzystać bo wszystkich tych wspomnień które nam dostarczą podróże nikt nam nigdy nie odbierze:)
Verona- też polubiłam sklep Sinsay
pepitka - cieszę się że wizytacja lekarska udana
Lenka- wszystkiego dobrego z całego serducha ci życzę, nie smęcisz nam ani nie marudzisz, zawsze jak bedziesz chciała pogadać to pisz i zaglądaj do nas. ŚCISKAM ciebie i KIERZYNKE TEŻ
Daisy i livia- śliczne ubranka:Daisy ściskam dziś kciukasy za twoją wizytę
Rex- Gratuluję córci!!!!!!!!!!!Daisy, rex, anetaa1607 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry mamusie ;*
U nas ślicznie świeci słoneczko, zaraz wybieramy się spacerek nad morze
Daisy trzymam kciuki za wizytę i Hanię !
Też muszę kupić jakieś ciuszki ciążowe, na razie jeszcze się mieszcze ale już zaczyna być ciasnawoDaisy, velka lubią tę wiadomość
-
Aryll ceny różne w zależności co się chce, na stronce internetowej są ceny podane. Można też trafić na fajne promocje. Ale też nie ma co przesadzać z zakupem ciuchów ciążowych bo co później się z tym zrobi
mam 3 pary ciążowych spodni. Jedne czarne drugie taki ciemny jeans a 3 poprzecierane. Bluzki nie mam żadnej bo mam różne swoje luźne. Będę musiała tylko legginsy ciążowe kupić. A na wiosnę jakieś krótkie i raczej wystarczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 12:59
Aryll lubi tę wiadomość
-
Claudin wrote:Aryll ceny różne w zależności co się chce, na stronce internetowej są ceny podane. Można też trafić na fajne promocje. Ale też nie ma co przesadzać z zakupem ciuchów ciążowych bo co później się z tym zrobi
mam 3 pary ciążowych spodni. Jedne czarne drugie taki ciemny jeans a 3 poprzecierane. Bluzki nie mam żadnej bo mam różne swoje luźne. Będę musiała tylko legginsy ciążowe kupić. A na wiosnę jakieś krótkie i raczej wystarczy
kurcze ja nie mam nic jeszcze.. chcialam ostatnio kupić spodnie ale jak zobaczylam ze sa za 150 zł to trochę mną wstrząsneło..kurcze spodnie kupować za 150 zł na pare miesięcy, troche mi szkoda, ale z drugiej strony raczej nigdzie taniej nie znajdę mojego rozmiaru akurat, a z neta nie mam odwagi zamówić..velka lubi tę wiadomość