Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ogólnie bardzo szybko musiałam przerzucić się na ciążowe spodnie bo mnie guziki i gumki w spodniach uciskały w brzuch bardzo
Ja kupiłam dwie pary spodni, przydadzą się na później pewnie teżGorzej z bluzkami bo z moich normalnych już "wyrosłam" - brzuch mi wystaje. Więc zakupy jeszcze przede mną
Dzięki, popatrzę na stronie na ceny -
Ja ciuchy na siebie to tylko zwykłe w rozmiarze M kupię.
Mam kilka S, które nie wiem czy do końca ciąży założe bo są tak luźne.
W ciąży z młodym, miałam jedne ciążówki tylko i to jedynie do chodzenia w domu bo niby 36 były a musiałam sznurek fest ściskać.
Resztę spodni miałam z przed ciąży i M właśnie. Raz, że tańsze, a dwa, że porozdawałam później po porodzie i przynajmniej w użyciu były
Teraz mam większość biodrówek, więc też nie wiem czy w ogóle zaczną cisnąć.
Obiad muszę wstawić a brak weny. -
Witam.
Dziewczynki u mnie chyba już WIOSNA !Do tego piątek i jutro śpię do bólu. ...
Wracałam z pracy samochodem i nawet szybkę sobie uchyliłam, bo tak słoneczko mi grzalo.
Daisy powodzenia na wizycie. Henryk czy Hania byle zdroweWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 16:10
-
CZesc dziewczyny
jestem tak podekscytowana ze aż muszę sie pochwalić , dzisiaj o 16:30 mam wizytę u lekarza i mam nadzieje ze mi powie czy to będzie chłopiec czy dziewczynka
ostatnio cos wspominał o chłopczyku , ale w ogóle nie czuje sie tak jakby to miała być prawda
z obserwacji wszystkie mamy przy chłopcach wręcz promieniały , u mnie jest troszkę odwrotnie
ja dziś na obiad miałam gołąbki z sosem pomidorowym , na punkcie wszystkiego co pomidorowe mam obsesje od paru tygodni ! Pozdrawiam
Jest tu jakaś przyszła mama z Podkarpacia ??
anetaa1607, kate851, naaala, katepr, rex, believe lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Witajcie dziewczynki. Co do pamięci ja również czuje się jak babcia no i nie mogę skupić myśli:)
Daisy trzymam kciuki oby Hania była zdrowa i żeby jej siurek nie urósł
Nina również trzymam kciuki mam nadzieję żę się dowiesz kto tam u Ciebie siedzi:)
mon!ta ja bym uważała z tymi jajkami sadzonymi,jednak nie są one wskazane w ciąży...
A ja dziś zrobiłam pierwszy poważny zakup:) kupiłam rogala(poduszkę),pieluchocaratke, pieluchy flanelowe i tetrowe kolorowe:)
Postanowiłam że po USG połówkowym zaczynam kompletować pomału wyprawkę...tylko trzeba zrobić jakąś listę co potrzeba a za to nie wiem jak się zabrać
Dziewczyny może polecicie jakieś sklepy internetowe jakiś sprzedawców na allegro gdzie można kupić akcesoria dla maluszka w fajnych cenach????.... ja chciałabym zrobić listę co potrzeba np. butelki,smoczki,obcinacze,szczoteczki,podkłady poporodowe itd dowiedzieć się co kto najbardziej poleca,puść do sklepu np. spisać ceny a później znaleźć na allegro fajnego sprzedawcę u którego bym się zaopatrzyła w te same produkty co w sklepie o połowę taniej:) wiecie zawsze można zaoszczędzić a że jestem na chorobowym to mam na to czas.... -
juwelka wrote:Ja urodzę na klinicznej;) będę tak długo czekać aż mnie przyjmą, w ogóle moja głowa nie może ogarnąć tego że nie przyjmą kobiety do porodu??? Takie coś tylko w Polsce zapewne !!!
Położnej nie muszę mieć wynajętej, ważne że będzie ze mną mąż i liczę na szczęście że trafię na miłą na dyżurze;)
Daisy Hania zostanie Hanią zobaczysz;))
Livia to aqua parku mam jakoś uprzedzenie - syf, zimno, bakterie.... może wymyślam:) a centrum Kwiatkowskiego to się domyślam w Gdyni tak daleko ?
Niestety w GdyniNa przeciwko Galerii Batory