X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • katepr Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś

Owca to super że wszystko ok ! :) ja właśnie wiem że jak brzuch robi się twardy to nie powinn się macać ale normalnie mam taki odruch :p

Biedroneczko dzięki za link do soku :)

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wieści Czarna Owca:) ale będziesz miała brygadę facetów:) na kiedy masz termin?:)

• mala latynoska Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzymajcie kciuki... wybieram sie wlasnie na wizyte do mojej gin i oby nie skonczylo sie szpitalem...

1kasiulka1, ewela86 lubią tę wiadomość

ve97xiu.png

hxdwe08.png
  • katepr Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki, bedzie ok. Daj znać koniecznie

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • anetaa1607 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też już po,doktor-dziadziuś,gabinet komuna ale doktor konkretny,pamiętał moją mamę i pamiętał jak mnie przyjmował na świat:) Kochane stary ale z ogromną wiedzą i doświadczeniem, patrzyłam na jego certyfikaty jest znany w całej polsce dostawał nagrody np z magazynu nasz styl za najlepszego lekarza, różne oficjalne zdjęcia z nagrodami między innymi z Komoroskim,Kwaśniewskim.... no ale do rzeczy...usg nie miałam bo usg u niego są we wtorki i robi je inny doktor, serduszko słyszałam na detektorze więc jestem spokojniejsza,u doktora spędziłam godzinę i mnie uspokoił szyjka nie jest miękka tylko pośrednia więc nie ma tragedii,widział troszkę krwi koło szyjki ale to nie jest groźne,mam dużo leżeć,wypoczywać odpuścić sobie spacery,zakupy na razie do wiosny,mam brać duphaston,aspargin i nospę,zero sexu,takimi małymi plamkami mam się nie przejmować,powiedział że damy radę i na pewno wszystko będzie dobrze, oglądał wyniki chce jeszcze zobaczyć ostatni wypis ze szpitala i posiew moczu na które jeszcze czekam,powiedział żebym chodziła sobie do poradni w szpitalu po badania i tam tez do lekarza itd a w piątek mam podejść do jego gabinetu w szpitalu i mam mu przynieść wypis i wynik z posiewu,powiedział że mogę na niego liczyć gdyby się coś działo dzwonić do niego do domu albo do szpitala do jego gabinetu,gdybym była w szpitalu też podejść do niego nie zostawi mnie ,mogę liczyć na jego wsparcie on jest szefem całego szpitala więc sądzę że będę się bezpiecznie czuć.gdyby też się coś działo mogę podjechać do szpitala jest codziennie od 7:30 do 15:00,muszę się z tym wszystkim przespać i zadecydował jak i gdzie będę chodzić,do przychodni na nfz na pewno po badania plus tam wizyty co trzy tygodnie do Profesora chyba nie będę prywatnie chodzić co miesiąc,widać że nie zależy mu na kasie jak się coś dzieje mogę podjechać do szpitala do niego,może będę co miesiąc chodzić tam do niego na usg. Za wizytę zapłaciłam 150zł , tak to za za usg bierze 100zł a za usg 4d 200zł. Doktor mnie trochę uspokoił, najważniejsze że moja maleńka się nie pcha na świat ale muszę uważać na siebie a wszystko będzie dobrze. wody mi też nie odchodzą.
    zapomniałam mu wspomnieć o dzisiejszej sytuacji,pisałam wam rano ze lece do biedronki zobaczyc co tam malej moge kupic i nie doszlam,3 razy prawie zemdlalam ratowały mnie kucniecia i glowa w dół,do tego poty, i odruchy wymiotne.

Czarna owca gratuluje udanej wizyty,dobrze że pozbyłaś się grzybicy:)
    Mała latynoska trzymam kciuki,daj nam jak najszybciej znać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 20:26

believe lubi tę wiadomość

Julcia
    05.05 1766g (31tyg3dni)
    89fa27c30b.png
  • Czarna owca Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki :) Kate termin mam na 17 lipca :)prawie druzyna pilkarska bedzie :)

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • rex Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, że wizyty udane i dzieciaczki zdrowe :)

dxom6iye1ka3dosl.png
  • ewela86 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna Owca gratuuje udanej wizyty :) Aneta ciesze sie, ze u Ciebie tez wizyta udana i lekarz Cie choc troche uspokoil teraz tylko uwazaj na siebie i duzo odpoczywaj a napewno wszystko bedzie dobrze :) Mala latynoska trzymam kciuki za udana wizyte :)

Aniolek (*) 12.02.2014

3jvzcwa1e34kv3jd.png
    mhsvanli88vjtg38.png
  • MIKOLAY Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 15:36

b4ipuen.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna super wizyta :) będziesz miała obstawę hehe :D

Aneta to już teraz się niczym nie denerwuj, oszczędzaj ile możesz a donosisz dzidziulka do samego końca:)

Dobrej Nocki

• mala latynoska Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki.

No i jestem po. Na szczescie zostajemy w domu. Pani doktor porobila badania, serduszko bije mocno, szyjka na szczescie dluga i zamknieta. Musimy sie teraz oszczedzac, zero seksu (tatusiowi sie to nie spodoba :)) no i mamy sie zglosic za kilka dni kiedy wyniki wszystkich badan poprzychodza. Narazie sie ciesze, ze gin nie znalazla nic nipokojacego. Kazala sie tylko dzwonic, albo zgosic wczesniej jakby jakies plamienie wystapilo albo cos... A na razie sie nie martwic :)

wikaa, believe, rex, ewela86, jenny88, 1kasiulka1, Ivettka, kate851, Czarna owca, anetaa1607 lubią tę wiadomość

ve97xiu.png

hxdwe08.png
  • zania1313 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala latynoska - dobrze,że wszystko ok. Teraz duuzo odpoczynku:)

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • katepr Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała latynoska to super że wszystko w porządku :)
    Ja uciekam spać :)

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • wikaa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooo. .. jak miło poczytać o samych dobrych wiadomościach :-D
    Czarna gratki 335 gram szczęścia :-)
    Aneta mówiłam, że będzie ok. Mam nadzieję, że doświadczony pan profesor uspokoił Cię. ;-)
    Mała latynoska super, że u Ciebie tez dobre wieści po wizycie :-)

A ja sprawdziłam wyniki moczu na necie i są o niebo lepsze....

Dobrej nocki.

ewela86, Czarna owca lubią tę wiadomość

gyxwkrhmxsjl3p0t.png serce-ruchomy-obrazek-0086.gif
  • believe Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja tak na szybko.

Konwalia, Czarna Owca, mala latynoska, gratuluję Wam wizyt! Cieszę się, że jest wszystko w porządku.

anetaa1607, super, że trafiłaś na takiego lekarza. Teraz dużo odpoczywaj i na pewno będzie wszystko dobrze.

Dobranoc!

• ewela86 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala latynoska super wiesci, ciesze sie ze wszystko dobrze teraz tylko sie oszczedzaj tak jak pani dr powiedziala i bedzie dobrze :)
    Wikaa super, ze wyniki juz lepsze :)
    Kolorowych :)

wikaa lubi tę wiadomość

Aniolek (*) 12.02.2014

3jvzcwa1e34kv3jd.png
    mhsvanli88vjtg38.png
  • wikaa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie z rana.
    Szykuje się do pracy. Słońce piękne ale na dworze tylko 2.5 stopnia.
    Miłego poranka ;-)

Lubię wtorki, bo zaczynam wtedy nowy tydzień ciąży. Jeszcze 7 dni i połowa ciąży za mną, hi, hi !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 07:20

gyxwkrhmxsjl3p0t.png serce-ruchomy-obrazek-0086.gif
  • zania1313 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wika to tak jak my. zawsze we wtorki Nowy tydzień ciąży:-)

wikaa lubi tę wiadomość

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    A ja zawsze w niedzielę. Dziś wizyta u endo :)

• Verona Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jenny88 wrote:
    Verona a to nie za szybko na glukozę ??

Mój gin zaleca to badanie od 24t0d do 27t6d.
    jenny mi gin kazał zrobić teraz bo miałam cukrzycę w pierwszej ciąży, ale cały czas mierze cukier i jest w normie wiec powinno być ok. ale oczywiście nie chało mi się dzisiaj zwalić z łóżka i ide jutro, bo wyniki muszę mieć na wizytę w piątek :)
    gratuluję udanych wizyt
    Mała Latynoska cieszę się że wszytsko dobrze u Was.
    U nas pogoda do bani, pada i zimno ..brrr

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 09:01

3i49p07wevcalt60.png
‹‹ 753 754 755 756 757 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ