Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też już po,doktor-dziadziuś,gabinet komuna ale doktor konkretny,pamiętał moją mamę i pamiętał jak mnie przyjmował na świat:) Kochane stary ale z ogromną wiedzą i doświadczeniem, patrzyłam na jego certyfikaty jest znany w całej polsce dostawał nagrody np z magazynu nasz styl za najlepszego lekarza, różne oficjalne zdjęcia z nagrodami między innymi z Komoroskim,Kwaśniewskim.... no ale do rzeczy...usg nie miałam bo usg u niego są we wtorki i robi je inny doktor, serduszko słyszałam na detektorze więc jestem spokojniejsza,u doktora spędziłam godzinę i mnie uspokoił szyjka nie jest miękka tylko pośrednia więc nie ma tragedii,widział troszkę krwi koło szyjki ale to nie jest groźne,mam dużo leżeć,wypoczywać odpuścić sobie spacery,zakupy na razie do wiosny,mam brać duphaston,aspargin i nospę,zero sexu,takimi małymi plamkami mam się nie przejmować,powiedział że damy radę i na pewno wszystko będzie dobrze, oglądał wyniki chce jeszcze zobaczyć ostatni wypis ze szpitala i posiew moczu na które jeszcze czekam,powiedział żebym chodziła sobie do poradni w szpitalu po badania i tam tez do lekarza itd a w piątek mam podejść do jego gabinetu w szpitalu i mam mu przynieść wypis i wynik z posiewu,powiedział że mogę na niego liczyć gdyby się coś działo dzwonić do niego do domu albo do szpitala do jego gabinetu,gdybym była w szpitalu też podejść do niego nie zostawi mnie ,mogę liczyć na jego wsparcie on jest szefem całego szpitala więc sądzę że będę się bezpiecznie czuć.gdyby też się coś działo mogę podjechać do szpitala jest codziennie od 7:30 do 15:00,muszę się z tym wszystkim przespać i zadecydował jak i gdzie będę chodzić,do przychodni na nfz na pewno po badania plus tam wizyty co trzy tygodnie do Profesora chyba nie będę prywatnie chodzić co miesiąc,widać że nie zależy mu na kasie jak się coś dzieje mogę podjechać do szpitala do niego,może będę co miesiąc chodzić tam do niego na usg. Za wizytę zapłaciłam 150zł , tak to za za usg bierze 100zł a za usg 4d 200zł. Doktor mnie trochę uspokoił, najważniejsze że moja maleńka się nie pcha na świat ale muszę uważać na siebie a wszystko będzie dobrze. wody mi też nie odchodzą.
zapomniałam mu wspomnieć o dzisiejszej sytuacji,pisałam wam rano ze lece do biedronki zobaczyc co tam malej moge kupic i nie doszlam,3 razy prawie zemdlalam ratowały mnie kucniecia i glowa w dół,do tego poty, i odruchy wymiotne.
Czarna owca gratuluje udanej wizyty,dobrze że pozbyłaś się grzybicy:)
Mała latynoska trzymam kciuki,daj nam jak najszybciej znać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 20:26
believe lubi tę wiadomość
-
Czarna Owca gratuuje udanej wizyty
Aneta ciesze sie, ze u Ciebie tez wizyta udana i lekarz Cie choc troche uspokoil teraz tylko uwazaj na siebie i duzo odpoczywaj a napewno wszystko bedzie dobrze
Mala latynoska trzymam kciuki za udana wizyte
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczynki.
No i jestem po. Na szczescie zostajemy w domu. Pani doktor porobila badania, serduszko bije mocno, szyjka na szczescie dluga i zamknieta. Musimy sie teraz oszczedzac, zero seksu (tatusiowi sie to nie spodoba) no i mamy sie zglosic za kilka dni kiedy wyniki wszystkich badan poprzychodza. Narazie sie ciesze, ze gin nie znalazla nic nipokojacego. Kazala sie tylko dzwonic, albo zgosic wczesniej jakby jakies plamienie wystapilo albo cos... A na razie sie nie martwic
wikaa, believe, rex, ewela86, jenny88, 1kasiulka1, Ivettka, kate851, Czarna owca, anetaa1607 lubią tę wiadomość
-
Ooooo. .. jak miło poczytać o samych dobrych wiadomościach
Czarna gratki 335 gram szczęścia
Aneta mówiłam, że będzie ok. Mam nadzieję, że doświadczony pan profesor uspokoił Cię.
Mała latynoska super, że u Ciebie tez dobre wieści po wizycie
A ja sprawdziłam wyniki moczu na necie i są o niebo lepsze....
Dobrej nocki.ewela86, Czarna owca lubią tę wiadomość
-
Witajcie z rana.
Szykuje się do pracy. Słońce piękne ale na dworze tylko 2.5 stopnia.
Miłego poranka
Lubię wtorki, bo zaczynam wtedy nowy tydzień ciąży. Jeszcze 7 dni i połowa ciąży za mną, hi, hi !Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 07:20
-
nick nieaktualny
-
jenny88 wrote:Verona a to nie za szybko na glukozę ??
Mój gin zaleca to badanie od 24t0d do 27t6d.
gratuluję udanych wizyt
Mała Latynoska cieszę się że wszytsko dobrze u Was.
U nas pogoda do bani, pada i zimno ..brrr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 09:01