Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry:) Aneta fajny wózek,ale ja tez wolę okrągłe gondole, kwestia gustu:) my ok czerwca pojedziemy oglądać i mam nadzieję,że coś kupimy:) z wyprawki to poki co mam ubranka:) i rozglądam się za różnymi rzeczami powolutku:) a tych kosmetyków to jest mnóstwo, nie wiadomo co brać
póki co przygotowuję się do świąt i robię zakupy na smakołyki świąteczne:) miłego dnia:)
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDokładnie jeśli chodzi o gondolkę to kwestia gustu
u Mnie jest pół na pół z wyprawkąpo wypłacie uzupełnię Ją prawie do końca w kosmetyczne rzeczy bo One niestety troszkę też kosztują
Kosmetyków jest mnóstwo ale jakoś pokierowałam się wyprawkami koleżanek które już mają dzieciaczki obok siebie
Wczoraj byliśmy zamówić szafę ale czas oczekiwania max 2 tygodniewięc akurat jak zamówię na allegro wszystko to później od razu do szafy
-
Lena87 wrote:Nie obżeram się, jem tak jak przed ciążą - czasami zdarzy się że zjem całą czekoladę sama
ale to sporadycznie ..
Lena fajna jesteś -jem jak przed ciążą, tylko czasami zjem całą czekoladę, hi, hi...
Aneta wózeczek fajnyI pomyśleć, że już niedługo będzie w nim leżeć Twoje Dzidzi
dora8201 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywikaa wrote:Lena fajna jesteś -
jem jak przed ciążą, tylko czasami zjem całą czekoladę, hi, hi...
Aneta wózeczek fajnyI pomyśleć, że już niedługo będzie w nim leżeć Twoje Dzidzi
Przed ciążą nie zdarzało Mi się pożreć całej Milkiale co tam to Filipek chce nie Ja
Często zdarza Mi się pisać chaotycznieale wiadomo o co chodzi
Śmieszniej się czytaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 12:18
wikaa, Konwalia, dora8201 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ściany te bardziej czerwone będa pomalowane na szaro (kamienna szarość), a ściany pomarańczowe będa pomalowane na różowo (różana altanka) - dodatkowo ta ściana na lewo od okna będzie do połowy w tapecie w szaro białe pasy.
1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena - Ten pokój był akurat pomalowany na kolory które zostały z "kiedyś" - bo pokój był nie używany:) Ja troszkę czytałam o kolorach, jak wpływają na dziecko itp. Ale myślę,że to kwestia gustu. Ja sypialnie mam w kolorach beżu i fioletu
łazienke szaro-biało-czerwoną, a salon np. beż z brązem i czerwienią
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 14:40
wikaa, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
Zania czekamy na efekt końcowy
Co do wkładek, podkładek, fotelików do wanienek to wydaje mi się, że są raczej zbędne. Ja zawsze brałam dziecko na jedną rękę, drugą myłam i po robocieNo chyba ze chcemy dzidzie pożądnie wymoczyć, wtedy na fotelik i niech sobie leży
No ale fakt, niedługo będziecie dziewczyny miały swoją opinię na ten temat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 14:47
1kasiulka1 lubi tę wiadomość