Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam wyniki:
Glukoza na czczo: 75
Glukoza po 1h : 81
Glukoza po 2h: 84
Hemoglobina: 13,2
Leukocyty: 10,22 lekko podwyższone, ale podobno w ciązy to normalne
Mocz: nie najgorszy...wszystko mieści się w granicach normy:)
Kate - no nie bardzo chciałabym CC, ze wzgledu na to,że nie cierpie szptali..a co dopiero jakby mni mieli ciąc ;/ -
30 kwietnia mam wizytę i jak dalej będzie akrobacje odstawiał ten mój szogunek to zaczynam leżec z poduszką pod biodrami - ponoć pomaga się przekręcić

A już sama teraz nie wiem jak on może leżeć bo czasem ruchy czuję na dole a czasem wysoko nad pępkiem a dzisiaj z kolei z lewej strony z boku i wex tu nadąż za tym łobuzem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 15:25

-
A wiesz, że dopóki Dora o tym nie napisała nie wiedziałam nawet, że ona to ma?
Ja patrzyłam na wygląd i zasięg, resztę mąż sprawdzał i tak została... Ale wydaje mi się, że chyba można coś do malucha powiedzieć żeby usłyszał, jeśli źle mówię to niech mnie ktoś poprawi

-
Tak Livia, to jest funkcja dwustronnej rozmowy

Lusterka do auta sa tez takie proste za 10 zl, ale na przyssawce
odpada na starcie.
Ja będę myślała nad tym interaktywnym..
Dora, no w tym ferrari też się przekłada ta rączka i było napisane własnie, ze tymi dużymi (30 cm) w każdy teren wjedzie.
Z tych wszystkich co pokazałam to jedyny narazie, który na żywo widzielismy. A ja chyba wolę najpierw na żywo zobaczyć a dopiero potem mogę kupować w sieci...
Dzieciaczki jeszcze się spokojnie obrócić mogą
Nie ma co się stresować na zapas
-
macham
Zania rób dwa trzy kocie grzbiety dziennie to pomaga maluiszkowi sie odwrócić tak nam na sr mówili
u gina u mnie ok tetno tylko sprawdził za 2 tyg dostane skierowanie na mocz,morfologie, usg i gbs
1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
Monita a gin kazał Ci tylko leżeć czy możesz chodzić?
Lekarze liczą z tego kółeczka terminy i ja nigdy nie wiem jak liczyć tygodnie... ale liczę z usg i co wizytę się zgadza
Riko Nano jest śliczny ja chyba tez się na niego zdecyduję
A co do ułożenia to na pewno jeszcze może się zmieniać i nie ma co się denerwować. ..
-
nick nieaktualny