Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam wyniki:
Glukoza na czczo: 75
Glukoza po 1h : 81
Glukoza po 2h: 84
Hemoglobina: 13,2
Leukocyty: 10,22 lekko podwyższone, ale podobno w ciązy to normalne
Mocz: nie najgorszy...wszystko mieści się w granicach normy:)
Kate - no nie bardzo chciałabym CC, ze wzgledu na to,że nie cierpie szptali..a co dopiero jakby mni mieli ciąc ;/ -
30 kwietnia mam wizytę i jak dalej będzie akrobacje odstawiał ten mój szogunek to zaczynam leżec z poduszką pod biodrami - ponoć pomaga się przekręcić
A już sama teraz nie wiem jak on może leżeć bo czasem ruchy czuję na dole a czasem wysoko nad pępkiem a dzisiaj z kolei z lewej strony z boku i wex tu nadąż za tym łobuzemWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 15:25
-
A wiesz, że dopóki Dora o tym nie napisała nie wiedziałam nawet, że ona to ma?
Ja patrzyłam na wygląd i zasięg, resztę mąż sprawdzał i tak została... Ale wydaje mi się, że chyba można coś do malucha powiedzieć żeby usłyszał, jeśli źle mówię to niech mnie ktoś poprawi
-
Tak Livia, to jest funkcja dwustronnej rozmowy
Lusterka do auta sa tez takie proste za 10 zl, ale na przyssawceodpada na starcie.
Ja będę myślała nad tym interaktywnym..
Dora, no w tym ferrari też się przekłada ta rączka i było napisane własnie, ze tymi dużymi (30 cm) w każdy teren wjedzie.
Z tych wszystkich co pokazałam to jedyny narazie, który na żywo widzielismy. A ja chyba wolę najpierw na żywo zobaczyć a dopiero potem mogę kupować w sieci...
Dzieciaczki jeszcze się spokojnie obrócić mogąNie ma co się stresować na zapas
-
macham
Zania rób dwa trzy kocie grzbiety dziennie to pomaga maluiszkowi sie odwrócić tak nam na sr mówili
u gina u mnie ok tetno tylko sprawdził za 2 tyg dostane skierowanie na mocz,morfologie, usg i gbs1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
Monita a gin kazał Ci tylko leżeć czy możesz chodzić?
Lekarze liczą z tego kółeczka terminy i ja nigdy nie wiem jak liczyć tygodnie... ale liczę z usg i co wizytę się zgadza
Riko Nano jest śliczny ja chyba tez się na niego zdecyduję
A co do ułożenia to na pewno jeszcze może się zmieniać i nie ma co się denerwować. .. -
nick nieaktualny