Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Będą niewyraźne bo te;efonem robiłam, no i teraz troszkę rzeczy doszło, a ochraniacze itp założę dopiero przed samym porodem, albo mąż założy jak już w szpitalu będę. No i firankę musimy zamówić jakąś, bo na razie wisi jakaś awaryjna.
Ivettka, wikaa, bommbelek89, gigsa, Lena87, Konwalia, 1kasiulka1, ewela86, kate851, zielona1, dora8201 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny pragnę powiadomić że nasza jenny88 urodziła bliźniaczki Emilkę i Lilkę dn 16.05.2015
mają się świetnie
dziewczyny dostały po 8 pkt Apgar
Emilka ur. 16.05 godz. 1:52, 1860g, 45cm
Lilka ur. 16.05 godz. 1:53, 1810g, 42cmWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 21:31
wikaa, rex, bommbelek89, amarranta, Lena87, Konwalia, Morroind, pepitka, ewela86, kate851, 1kasiulka1, cati, katepr lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPojechała na podanie sterydów i dziś miała wyjść, dostała bóli nie przeszło w nocy chlusnęły wody i boom dziewczynki na świecie
jak to mówią "Nie znasz dnia ani godziny"
mi to się śmiać chce że jak tak dalej pójdzie to połowa lipcówek w czerwcu już będzie dzieciata
DobranocKonwalia, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
Witam
Zania i rex pokoje wspaniałe cudne :-*
Ojoj Jenny urodziła jejusku gratulacje super ze dziewczynki ok rany co to się dzieje aż pietra dostałam ja nic nie zrobione nie kupione a jakby się tak trafiło...
A czy miała cc czy sn??rex lubi tę wiadomość
-
A ja wróciłam z m. z nocy kultury. Łazić nie bardzo miałam siłę wiec przysiedlismy na pizze i pochłonęłam trzy kawałki
Zania, Rex śliczne pokoiki. Pomysłowe i nie oklepane
Ivettka dzięki za informacje. Jenny gratulacje. Niech dziewczynki zdrowo rosnąCzekamy na Ciebie na forum
Bommbelek po godzinie przyjścia na świat można wnioskować cc
Dobranoc !rex, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Bommbelek89 Asia miała cc.
Ja wpadłam się pochwalić, że od wczoraj rano mój Dominik już sam oddychazostał odłączony od respiratora i bardzo dobrze sobie radzi. Wyniki chłopców ok. Podają im coraz to większe porcję mojego mleka, także mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej
Lena87, Konwalia, Morroind, 1kasiulka1, pepitka, rex, ewela86, cati, amarranta, Biedroneczka83, Ivettka, bommbelek89, wikaa, zielona1, katepr, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
Witam od wietrznego poranka
Jenny ogromne gratulacje dla Was, niech dziewczynki pięknie się rozwijają i rosną.
Zania, Rex pokoiki śliczne, nasz maluszek będzie w sypialni z nami a potem się pomyśli...
Gigsa gratulacje dla silnego Dominiczka, będzie tylko lepiej na pewnorex, gigsa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny ..
Pokoiki macie świetnegdybym tylko ja miała takie manewru ..
Niestety na dzień dzisiejszy nie zapowiada się na lepsze warunki więc królewicz będzie z Nami w sypialni ..
Gigsa, masz silnych boskich chłopaków którzy będą walczyć
Jenny Gratuluję
Wikaa, narobiłaś Mi ochoty na pizzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 10:01
rex, gigsa, wikaa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Ooo Jenny gratuluję! zdrówka dla Ciebie i córeczek!coraz częściej się słyszy,że kobiety rodzą dużo, dużo przed terminem, obyśmy my wytrwały do terminu.
Zania, Rex śliczne pokoiki:) ajjj przepiękne po prostu:) Lena nie martw się, nasza Niunia też będzie z Nami w sypialni:) dobry i taki kącik:)kiedyś ludzie mieszkali w 1 pokoju z 3-4 dzieci i szczęście było:) więc ja doceniam,że jesteśmy sami na swoim a kiedyś dorobimy się i pokoju dla Niuni:) my jak urządzimy kącik Neli to tez pokażę
Gigsa super wieści!chłopaki dają radę
zdrówka:)
Wikaa mi tez ochotkę zrobiłaś na tą pizzę, ja wczoraj zajadałam się karkówką na grillu:) odpoczęliśmy nad zalewem ze znajomymi, spałam jak dziecko, taka dotleniona byłam:)
Była ta znajoma co miała cc na Lubartowskiej, Niunia ma 3 tygodnie i jest słodziutka:) waży już 4 kg:) przy porodzie miała 3400 i 56cm. Znajoma opowiadała,że od rana zaczęli jej wywoływać poród, bo stwierdzili,że już 7 dzień lezy i ze już pora,ale nie miała żadnych skurczy, totalnie nic. Wymęczyli ją, bo dawali jej cewnik foleya,balonik na wywołanie porodu, gaz, oksytocynę i jeszcze coś, mówiła,że raz mało co już zemdlała od tego wszystkiego;/ rozwarcie miała na 1,5 cm po tym wszystkim i zero skurczy..od 8 rano ją tak męczyli a o 16 zrobili w końcu cc..mówiła,że o wiele gorzej zniosła cc przez to męczenie od rana..gdyby zrobili od razu, to by inaczej się czuła, a tak na drugi dzień rano próbowała wstawać i mówiła,że strasznie bolało, 3 pierwsze doby na ketonalu i unieruchomiona;/ mówiła,że całe szczęście mąż pomagał wszystko przy dziecku, bo sama nawet się nie mogła podnieść, więc widać i cc nie jest takie hop siup, wyszli po 3 dobach do domu, o tyle dobrze. Chwaliła położne na Lubartowskiej i studentki,że bardzo jej pomogły przetrwać te chwile męczarni wywoływania porodu, uczyły oddychać itp. Warunki wiadomo nie za bardzo, bo łazienka na korytarzu wspólna i syf,ale jak się zacznie tam remont od czerwca, to może jakoś inaczej będzie.Jednym słowem chciała bardzo rodzić naturalnie a wyszło jak wyszło. Mówiła,żeby do szpitala jechać możliwie jak najpóźniej, a jej ktg wyszło źle i zostawili ją już w szpitalu mimo braku skurczy.gigsa, rex, wikaa lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkim
Aleeee świetne informacje w tę niedzielę
GRAAAAAAATTTTUUULLLAAAACCCJJEEE DLA JENNYMAMA PEWNIE PRZESZCZĘŚLIWA ŻE DZIEWCZYNKI ZDROWE
I NIECH TAK ZOSTANIE:) NIECH ROSNĄ I MAJĄ SIĘ DOBRZE
gigsa- CUUDOWWWNNEE NOWINYBRAWKA DLA DOMINISIA ZUCH CHŁOPAK
BARDZO SIĘ CIESZĘ ŻE Z TWOIMI SKARBAMI WSZYSTKO OK
OBY DO PRZODU
Rex i zania - bardzo fajne pokoiki
gigsa lubi tę wiadomość
-
Jenny, gratulacje
niech dziewczynki rosną zdrowo
Gigsa, super, że Dominik sam oddycha i z chłopcami coraz lepiej
Zania i Rex, super pokoiki. U nas też nie ma warunków póki co będziemy mieć małą w sypialni, a jak podrośnie oddamy jej pokój lub zmienimy mieszkaniena początku będzie spała w wiklinowym koszu (myślę, że 3-4 miesiące, koleżanka mówiła, że jej gdzieś na tyle starczyło takie coś), łóżeczko dopiero później złożyny, żeby się nie zagracić.
gigsa, rex lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gigsa wspaniałe wieści niech DOMINIK Dochodzi do zdrówka
Co do cc to ja też nie wspominam samej operacji i po operacji tego czasu jakoś tragicznie jedynie psychicznie wysiadlam częściowo przez personel szpitala ale w domu było coraz lepiej
Teraz się boje sn
A mi od wczoraj już dokucza oprócz bólu nóg puchnięcie... Niestety teraz już tak zostanie bo dziś też nogi balony.
Oprócz tego kupiłam w biedronce chusteczki w 4paku ma promocji i te pampersy najmniejsze oraz torbę do wozka i torbę sportowa po 9zl były
Wybrałam też z paczkomatu pieluchy i proszek choć powiem ze pieluchy przy nati miałam solidniejsze...