Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny:)
Oj nie przypuszczałam,że egzamin będę zdawać w ciąży i to w zaawansowanej!szkołę skończyłam koniec września, jeszcze jak w ciąży nie byłam:) z wykształcenia jestem nauczycielem języka rosyjskiego:) jestem po filologii słowiańskiej:) ale wizażem od dziecka się interesowałam i chciałam też z tego mieć wykształcenie, Dora mój teraz drugi zawód dyplomowany wizażysta/stylista:)
Ola ja od początku ciąży czekałam na ten dzień,bo strasznie ciążyło mi to na głowie, nie lubię jak coś się tyle ciągnie, ale tyle zbierali się z nowym terminem egzaminu i nową komisją, też myślalam,że ciężko będzie mi się uczyć,ale Niunia w brzuszku dodawała mi motywacji i energii:) chowam ogromną tekę materiałów do szafki i odpoczywam:)OlaW84, 1kasiulka1, Ivettka, zielona1, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
Malagosia - witaj! Moj termin to 30 lipca tak jak Kate, wiec teoretycznie tez mogę byc sierpniowka chociaż mam nadzieje, ze tak sie nie stanie i mały wyjdzie wcześniej...
Kate851 - GRATULACJE!
No widzisz nie potrzebnie sie tak stresowalas... Po ilości nauki jaka uskutecznialas byłyśmy pewne, ze zdasz wzorowo
Nelcia cieszy sie razem z tobą, powinnyście to uczcić jakimś pysznym deserkiemnależy wam sie...
Ja właśnie wróciłam po zakupach i kawce do domku i chyba utne sobie mała drzemkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 16:35
-
Kate Gratulujemy! Super wynik.
Lekarz co do czopa mnie uspokoił. Szyjka twarda i zamknięta. Więc super. Śluz może faktycznie był fragmentem czopa ale przedwczesny poród mi nie zagraża. Może być też efektem grzybków, znów pod mikroskopem liczne nitki.
Za to Szymek postanowił się przekręcić i leży poprzecznie A już miał głowę w dole. Buuuwikaa lubi tę wiadomość
-
Kate gratulacje że znanych egzaminów i to w jakim stylu!!!!
Pay super ze nie zapowiada się jeszcze żeby Szymek szykowal się do wyjscia oj to niegrzeczny chłopak robi Mamie psikusy
A ja się rozlozylam... Katar ból gardła ból głowy ale gorączki nie mam narazie a czuję się jakbym miała z 38...zimno mi i w ogóle... Oj teraz żeby mnie rozbieralo...
No i oczywiście już rzygam woda bo pije teraz 4l dziennie...chyba pekne..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 18:53
-
Pay - to dobrze, ze jeszcze sie na porodówkę nie wybierasz
Ahh ależ te nasze bobasy niespodzianki nam robią
Bommbelek- kuruj sie kochana, żeby tylko bardziej cię nie rozłożyło...
Ja tez pije sporo wody, zreszta zawsze piłam bo bardziej wole wodę od soków czy innych napoi ale 4l to chyba nawet ja nie mieszczę... -
Pay, bommbelek dziękuję
od mojego M dostałam dużego chupa chupsa hi hi ucieszyłam się jak dziecko:) dziś padne szybko spać, bo dziś spałam jak zając pod miedza:p
Pay uff dobrze ze szyjka ok i maleństwo niech siedzi sobie grzecznie:)
Bommbelek oj ta pogoda taka była, ja wczoraj też już coś czułam ale dziś zjadłam czosnek, mój sposób w 1fazie:) zdrówka! -
nick nieaktualnywitam na miesiąc przed szpitalem
dziś mi przyszła paczka z gemini, po niedzieli zaczynam pakowanie, ale chyba jednak w torbę się nie zmieszczę i biorę walizkę a co
Kate gratulacje zdolniachoMia no cudny pojazd, ale chyba nie tani co
Malagosia witamy w naszym zacnym gronie
nowe mamusie podajcie daty to Dora was uzupełni na liście
dobranoc -
Ivettka - fakt do najtańszych nie należy...
ale cóż nie mogłam sie powstrzymać, jeszcze zanim zaszłam w ciąże to juz byłam zakochana w tym wózku , i juz wtedy powiedziałam sobie ze moj bobas będzie w takim jeździł...
Wiec chociaż problemu z wyborem wózka nie miałam... (Jedynie z kolorem był problem bo miał byc w wersji różowej... A ze nasz bobo okazał sie byc synkiem to nie mogłam mu tego zrobić...)
1kasiulka1, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jutro juz Was dopiszę. Teraz juz przez telefon zaglądam przed snem
na dobranoc pokaże Wam coś co zna pewnie każda z nas
http://kwejk.pl/obrazek/2340831/co-te-dzieci.html
radiszka, zielona1, ewela86 lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif