Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Będę musiała te Calcium wypróbować
..
Jutro odwiedzam aptekę to sobie zakupię
Jeśli chodzi o ciuszki to było by Mi w ogóle wstyd, kobiecina na Moją wiadomość nic nie odpisała ..
Kasę dostała więc nic już Ją nie obchodziło
Ola, ludzie nie mają w ogóle wstydu i taktu
Leżaczka Bujaczka miałam nie kupować, ale że trafiła się okazja to skorzystałam
Oczywiście zapłaciła Go Babcia Filipka, spóźniony prezent na Dzień Dziecka
Chciała zakupić komplet Minky ale stwierdziłam że lepsza frajda będzie z leżaczka
Czekam na ten leżaczek jak bym miała sama na Nim się bujać
Ja mam nadzieję, że organizm zrobi swoje przed porodemWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 22:23
-
Konwalio czyli córeczka zabezpieczona jest w razie czego
Ściskaj nogi mocno..
Fura niezła już czeka na Nią
Jeśli chodzi o męża to skarb
chodź Mój potrafi sam o Siebie zadbać jak już musiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 22:22
Konwalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrany ile nadrukowałyście, nie jestem w stanie każdej odpisać dziś taki zalatany dzień miałam,jutro pewnie to samo,coś tam przeczytałam o cewniku przed cc to mi zakładali w zabiegowym,później z nim na salę pod kroplówkę i dopiero po x czasie na operacyjną, masakra, takie to nieprzyjemne
bałam się sikać w to (sory za dosłowność ale taka prawda).
Dzwoniłam dziś na oddział i dowiedziałam się że powinnam już przychodzić na zapis ktg i wtedy z lekarzem ustalić co i jak. w czwartek się wybieram
Dziś wykupiłam leki i zaczynam kurację,oby dała pozytywny skutek
Dobrej Nocyewela86, Konwalia lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkim dzięki za fajne pozytywne opinie na temat wózka dla mojego synuśka
kate - bardzo się cieszę że takie dobre wieści przekazałaś na na forum z twojej wizytacjia wybrany przez nas wózeczek to Coletto Marcello Art w kolorze grafitowym i z białym stelażem oraz mniejszymi kołami bo były dwa rozmiary kół do wyboru
Ps fajna brzuchatkowa fotka
amarranta - dziękichciałabym ci móc doradzić jakiś jeszcze wózeczek ale nic i nie przychodzi do głowy . My z mężem wybraliśmy taki bo przemówiło do nas to że po złożeniu stelaża zajmuje on mało miejsca w bagażniku w aucie, ma dużą gondolę, fajną funkcję obracania gondoli, fotelika i spacerówki bez wyciągania ich ze stelaża bo wystarczy przekręcić rączkę i możemy nimi obracać itp itd i w sumie za całość wraz z bazą isofix i rabatem w sklepie zapłaciliśmy 1789zł. Ps fajnie że z tobą i twoją małą wszystko ok i wizyta udana
zania - zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka
Mia - fajne zakupki zrobił twój T.
ewela - powodzenia w jak najszybszym ukończeniu malowania i sprzątania, witaj w klubie przyszłych mamusiek które dostają porządne kuksańce od swoich pociech mam to samo
Pay - cieszę się że czujesz się lepiej i kuracja przeciw hemoroidom daje dobre efekty
Ola - uffff całe szczęście że wszystko dobrze i że teraz twoje obawy zniknęły
Konwalia - ty i twoja Lilcia silne jesteście , wytrwacie jak najdłużej w dwupaku i gratki za fajną postawę dla męża
Ja dziś miałam konsultację tel. z diabetolog i w skrócie: wszystko ok - moje pomiary z glukometru i wyniki z badania krwi i moczu teżteraz tylko mam mierzyć dalej cukier do czasu porodu a potem już nie i jak urodzę mam do diabetolog zadzwonić się pochwalić i ona powie co dalej i jakie jeszcze badanka będę musiała zrobić
uffff
Zmykam przytulić się do małżonkadobrej nocki kochane
amarranta, ewela86, Konwalia lubią tę wiadomość
-
Co do cewnika miałam zakładany przed cc i przed zniecUleniem grubo przed Znieczuleniem nie jest to jakoes Przyjemne ale da się przeżyć pamiętam że mnie piekło przy zakładaniu ale ja.nie czułam kiedy sikam.
tzn leciało samowolnie jak już założyli. To nie czułam go. W każdym razie jakoś. Z. Godzinne przed cc miałam założony na innej jeszcze. Sali.
Lewatywe również.miałam ale to jeszcze.na patologii z samego rana o 5czy 6rano panie mnie. Zaprosiły do siebie do pokoju leżałam na boczku a ona. Włożyła i zaczęła wlewac trochę tego było zaczyna brzuch boleć jak wlewaja i czuje się takie rozprezanie dobrze ze dolecialam do do wc w moim pokoju. Leżało mas chyba 5albo6 ale później to ich przepraszalam za te poranne odgłosy bo to leci mimo woli i to słychać było jak fiks ale wiadomo babki rozumialy że to lewatywa...Konwalia lubi tę wiadomość
-
Bombelek, kciuki za wizytę!
Ivetka, oby leki pomogły:)
Ola super, że kasę w końcu dostałaś
Kasiulka, super, że u Ciebie wszystko ok i dzięki za wózkowe podpowiedziw końcu sobie jakiś znajdę
Konwalia, mąż super się zachował, dobrze, że już jesteście w domu
ja ostatnio świętuję sezon truskawkowy, upiekłam wczoraj tartę z kremem i truskawkami - może to niezbyt dobre dla mojej talii, ale nie mogłam się powstrzymać, jak już wpadłam na ten pomysł..
Kate, Tobie naprawdę pozazdrościć wygląduostatnio zwracam uwagę na kostki, bo moje spuchnięte mega i wogóle mam wrażenie, że cała jestem spuchnięta łącznie z twarzą.. choć poza tym podobno nie wyglądam tak źle
miłego dnia, powodzenia na wizytach!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 07:15
Ivettka, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry
Bombelek w takich chwilach nie ma co przepraszać, wydaje Mi się że wtedy wszystko staje się normalne i nie ma się wstydu
Daj znać jak po wizycie
Amaranta tak na prawdę jak wejdziesz do sklepu z wózkami to zapomnisz o wszystkich podpowiedziach i wybranych modelach
Pojechałam w 100% po Riko Brano a zakupiłam Expandera
Ogólnie wszystkie wózki są bardzo podobne, różnią się małymi szczegółami które czasami są bardzo ważne
Korzystaj z rarytasów póki jeszcze możeszpo porodzie wszystko będziesz zrzucać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 07:22
-
Hello
Bommbelek powodzenia na badaniach
Właśnie, ja też nie czułam kiedy mocz leci do cewnika. On sobie tam leci cały czas w sumie.
Wikaa coś nam zaniemówiła?
Miałam rano skurcz łydki. Fuck. A myślałam, że ominęły mnie takie sensacje w tej ciążyw dodatku był tak silny, że w dwójke nie mogliśmy sobie z nim poradzić. Noga mnie boli do teraz
wikaa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Wyspałam się i juz po 7 sama się obudziłam, wyjątkowo w nocy nie wstawałam siku:)
Bommbelek trzymam kciuki za wizytę! czekamy na wieści:)
Konwalia jesteście bardzo silne dziewczynki,obyście jak najdłużej wytrzymały w dwupaku:)
Amarranta dziękujępokaż swój brzuszek:) mmm ale mi narobiłaś smaka tą tartą
też wcinam codziennie truskawki:)
Dziś nie mam dalszych spacerów:) poprasuję ubranka Niuni a później już nie będę prasować, w ogóle położna mówiła,żeby wcale nie prasować.
Miłego dnia! -
Rex ja raz miałam tez skurcz łydki w nocy podczas spania i aż M obudziłam, bo się przebudziłam z bólu, zaczął mi masować i pomogło,ale nieźle mi zdrętwaiała wtedy, miałam jeden jedyny raz i oby już nie łapał skurcz. Oby i u Ciebie się nie pojawiło.
No własnie Wikaa coś nie pisze hmmm.wikaa lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
Witam sie w 37 tygodniu, rany ale ten czas leci niesamowicie szybko...
Pay dziekuje mam nadzieje, ze uda sie pozbyc tego zeba bezbolesnie i po nie bede musiala zadnych lekow brac
Ola super, ze dostalas juz pieniadze
Ivetka mam nadzieje, ze leki szybko zaczna dzialac i za niedlugo pozbedziesz sie tej okropnej drozdzycy
Konwalia ciesze sie, ze jestescie juz w domku. Trzymam mocno kciuki, zebyscie jeszzcze wytrzymaly w dwupaku, a mezulek super sie spisal
Amarranta ja tez jakos spuchlam zwlaszcza ostatnio, kostki mam ciagle spuchniete... Mimo tego ze ja brzuszek tez mam przed soba tylko taka pileczke wlasnie i na poczatku wiekszosc wlasnie mowilo ze chlopiec to teraz mowia ze na buzi sie zaokraglilam i ze widac ze dziewczynka bedzieWydaje mi sie, ze ile ludzi tyle opinii
Bombelek powodzenia na wizycie daj znac po czy wszystko dobrze
Czy Wy tez czujecie sie ostatnio takie zmeczone, niewyspane??
Konwalia, Ivettka lubią tę wiadomość
-
dobry!!! znów spędziłam noc z moimi nieodłącznymi ale jakże niechcianymi przyjaciółkami - zgagą i bezsennością.... no ale pora była wstać bo dziś wizyta, podwozie trzeba było do porządku doprowadzić bo na kuriera czekam a oni lubią zawsze przyjechać kiedy ja pod prysznicem
i ledwo zdążyłam bo ubierając się zadzwonił... teraz chwilę odpocznę bo zasapałam się przy tym goleniu i pora wziąć się za kończenie tego remontu - zrobię co mogę
Kate ja kupiłam w pepco koszule - zwykłe t-shirtowe tylko 2 rozmiary większe żeby dekolt był duży ;P bo specjalnie rozpinanych nie brałam... szlafrok zamówiłam cienki na allegro za 20kilka złotych bo to i tak tylko na ten raz a staniki na dzień dobry też wzięłam za kilkanaście złotych bo nie wiem czy i ile będę karmić... i jestem szczerze zdziwiona bo przymierzyłam i są mega wygodne!
co do prania i prasowania to ja Młodemu tylko pierwsze przed porodem poprasowałam, potem już tylko to co wymagało prasowania. Po 3 miesiącu przeszłam też na płyn do prania zwykły - tzn chyba lenor sensitive i prałam razem już nasze i jego rzeczy... u mnie byłoby bezsensu sterylizowanie takie wszystkiego jak mam 2 sierściuchy w postaci psa i kota, które gubią sierść, ślinią się plus 7 -latka który też najhigieniczniejszy nie jest
Ewela ja tak mam... w dzień potrafię po 3 razy spać a potem w nocy nie mogę.... no ale nie mogę nie położyć się w dzień bo nie jestem w stanie się oprzeć
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Dora ja mam tak samo w nocy budzi mnie albo zgaga albo bol zeba ewentualnie siku trzeba isc i pic sie chce no masakra ze mna poprostu
a w dzien poprostu chodze nieprzytomna i musze jakas 1-2 drzemki sobie zafundowac zeby mi bylo lepiej
Nic zmykam do pracy, a Wam zycze milego dzioneczka
edit Na szczescie niewiele pracy mi juz zostalo, bo od poniedzialku mam juz wolne!!! Jupi