Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
rex wrote:Weszłam sobie na Czerwcówki a tam.... MIKOLAY rozpakowana
1kasiulka1 pokoik super roletka wymiata po prostu- rewelacja
zania pokoik piękny i wózek również- ale te dzieciątka będą rozpieszczone
Ja jestem dzisiaj po wizycie i dostałam opiernicz że za dużo łażę bo mam 1cm rozwarcia i skróconą szyjkę, no ale kto ma za mnie wszytsko robić jak mąż siedzi za granicą a starszą córe musze prowadzić do szkoły a zakupy się same nie przyniosą
Muszę brać żelazo bo kiepskie wyniki. Maluda waży już 2600 i ponoć może być sporym dzieckiem ale to też nie powiedziane bo te pomiary czasem nie są az tak realne.
Również przepraszam jeśli nadusiłam komuś "nie lubię" bo mógł się palec omsknąć.
1kasiulka1, ewela86, wikaa lubią tę wiadomość
-
Kasiulka ale Kamilek będzie miał super pokoik:) wszystko takie dopieszczone...
Verona w miarę możliwości spróbuj się oszczędzać.
A my spakowani wyruszyliśmy na urlop. Mam nadzieję że jakoś wytrzymam te 7-8godz w aucie i nie urodze:)1kasiulka1, ewela86, Tigana lubią tę wiadomość
-
witam popołudniowo.... czy u Was też dziś tak upalnie i duszno?? u nas zaczyna grzmieć ale pewnie jak zwykle nburza przejdzie bokiem.... zawiozłam Młodego na trening i myślałam, że zejdę - tak mi było duszno i nie miałam czym oddychać że aż miała mroczki przed oczami.... musiałam iść do samochodu i pod klimą posiedzieć żeby dojść do siebie....
KASIULKA piękny pokoik!! i też pozachwycam się roletkątak mnie tylko zastanawia główka Kamilka będzie przy grzejniku?? pamiętajcie żeby w sezonie grzewczym przenieść go na drugą stronę bo niezdrowo tak na kaloryferze leżeć
PAY super, że dzielisz się wiedzą... ja przed Młodym kupiłam 2 książki Zawitkowskiego z płytami i szkoliłam się na lalce bobasieale naprawdę fajne patenty ma na przewianie, obracanie i podnoszenie... warto obejrzeć
VERONA ehh mam to samo - mimo, że M na miejscu ale jak wychodzi przed 8 rano tak wraca tylko na obiad ok 16 i znów idzie i wraca wieczorem - więc i tak wszystko na mojej głowie - przedszkole, wożenie syna na zajęcia, zakupy itp... nie da rady po prostu się położyć i leżeć... ale może choć odrobinę da się zwolnić??
ależ wieści o Mikolay! idę zerknąć na czerwcówki
OLAW eh współczuję bo naprawdę wiem co to znaczy - ja spałam na półsiedząco żeby mi sie nie cofało....
REX a czemu jod macie obowiązkowy? czym to podyktowane?
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Dora, jak przyszłam do lekarza na początku ciąży to zapytałam o kwas, bo w Pl wiem, że się bierze i jest bez recepty a tutaj bez recepty to tylko p/bólowe
Choć w Pl nie brałam kwasu bo nie miałam zapotrzebowania
No i lekarz, powiedział, że w Spain jedyna rzecz jaką się bierze to jod, ale jak chce to zapisze mi taki z kwasem foliowym
Coś gadał o klimacie i o diecie, więc możliwe, że akurat u nas w górach jakieś większe zapotrzebowanie na jod jest, ale nawet w książęczkach ciążowych jest wpisany od początku jod.
dora8201 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobry wieczór
ja czerwcówki czytam codziennie,jeszcze jakoś daje radę nadrabiać, ale one to drukują jak szalone
wózek wysłany, już się nie mogę doczekać jak przybędzie
ja dziś po wizycie u endo. Wszystko super, po porodzie mam brać 75 mg(letrox) i pokazać się 1 mies. po porodzie. Tyle u mnie,lecę na czerwcówkiewela86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy wy po pobraniu na gbs też mialyscie różowe plamienie? Bo nie wiem co jest, teraz na papierze miałam różowe ślady, czy może to być od pobrania wymazu albo od czopka bo musiałam zaaplikować sobie clotrimazol dzisiaj wg wskazania lekarza, a może czop? Juz sama nie wiem
-
Ivetka super, ze u endo wszystko dobrze
Verona ja niestety nie pomoge, bo w Irlandii sie nie pobiera wymazu na gbs chociaz ja mialam pobierany wymaz 2 razy tutaj bo prosilam zeby sprawdzili czy nie ma infekcji, ale plamien na szczescie nie mialam. Tyle ze ostatni raz to bylo jakis miesiac temu... -
tyle napisałyście, że nie mogę Was nadrobić!
jak chodzi o to "nie lubię" to też wczoraj wcisnęłam komuś, ale zrobilo mi się głupio i zaraz nacisnęłam "lubię" - a wtedy zniknęło to "nie lubię"
moja znajoma, która miała termin tydzień przede mną (na początek lipca) wczoraj urodziła. ale nie znam szczegółów.
ok, czytam dalej -
witaminy + dha biorę z rossmanna. od ginki miałam femibion na pierwszy trymestr. te rossmannowe mają taki sam skład, a dużo lepszą cenę
i od czasu do czasu biorę magnez
Kasiulka śliczny pokoiki super, że porobiliście sobie zdjęcia
mi w zeszłym tygodniu koleżanka popstrykała, jeszcze nie widziałam efektów, ale niestety bez męża. mieliśmy mieć sesję razem, ale ginka odradza podróże do Polski, jeszcze chciałabym, żebyśmy sobie jakieś wspólne porobili, choćby w domu.. żeby była jakaś pamiątka.
muszę się pochwalić, znalazłam w końcu wózek http://www.roan.pl/#bass.html tylko jeszcze kolor musimy wybrać
któraś w Was pisała o sprayu na opuchnięte stopy, czy mogłabym jeszcze raz prosić o nazwę, bo sobie nie zapisałam, czytałam wtedy na telefonie i już ciężko będzie mi znaleźć. z góry dziękuję
wika, fajnie, że wróciłaś
u nas też taki upał, że wyszłam z domu pierwszy raz ok 17
mi po pobraniu gbs nic nie było.
tym dziewczynom, które mają jakieś problemy ze zdrowiem, życzę polepszeniai niech pogoda nas nie wykańcza
wikaa, ewela86, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
Rex a jak Cię boli? Mnie od 2 dni tak jakby ktoś mi skopał międzynogi.... Choć nikt nigdy tego nie zrobił ale boli bardziej niż po 30km po wertepach przejechanych rowerem pierwszy raz po zimie
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif