Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikolay, gratki wielkie i zdrówka dla córci!!!
Cudna jest
Ja nic nie masuje i masować nie zamierzam
A masaż teoretycznie powinien boleć za każdym razem, takie jest jego działanie. Bo jak przestaje boleć to trzeba zwiększyć intensywność jeśli ma cokolwiek dać -
Jesli o mnie chodzi to nie do końca jest tak, ze napewno urodzę wcześniej...
Ja poprostu muszę sie o to postarać żeby tak było, bo to prawdopodobnie było by lepsze dla małego...
Najlepiej jakby wyskoczył przed 38 tygodniem...
A wiecie jak to jest, jak sie chce to zazwyczaj doopa z tego wychodzi
No nic zobaczymy, będziemy robic co możemy, w sumie to juz zaczęliśmyIvettka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny,
dzisiaj M. mial wolne i troszke trzeba bylo w domku ogarnac i nie mialam kiedy wejsc... A teraz nie sposob Was nadrobic
Ola czyli jak wdac nie tylko u mnie tak kiepsko z tym USG..
Kamajla ja tez mam cos z tymi slodyczami W sumie u mnie to wygladalo jak u Katepur na poczatku mnie odrzucilo, a pozniej wrecz przeciwnie
Rex ciesze sie, ze juz lepiej sie czujesz
Kamyk ja tez mialam kilka skurczow w nocy no i dzisiaj caly dzien i az zastanawialam sie czy przypadkiem na IP nie jechac, ale wzielam ciepla kapiel i narazie jest ok
Dora niezly sen, chociaz ja osatnio tez mam jakies dziwne sny
Kate mam nadzieje, ze uda Ci sie skonsultowac tego pieprzyka i ze wszystko jest dobrze...
Konwalia dziekuje i mam nadziej, ze jeszcze sie jej uda chociaz tak jak Wika pisala niewazne jak czy cc czy sn byleby zdrowa sie urodzila Co do bluzek do karmieia to ja akurat nie mam zadnej i nie planuje kupowac. Lilka bedzie miala pieny pokoik
Radiszka to niezle Cie gin potraktowal sama bym sie wkurzyla
Mia super, ze wizyta udana i ze wszystko dobrze
Joka ,Tasha witajcie
Mikolay gratulacje cudna niunia i duzo zdrowka dla Was!
Dobrej nocki
-
Nie śpię Wikaa ale jeszcze zasnę... Tylko nie wiem kiedy... Zaczynam całkiem poważnie rozważać pieluchę na noc dla siebie bo wędrówki do WC (góra-dół) mecz mnie okropnie
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
MIKOLAY śliczna królewna!! Gratuluję, zazdroszczę i nam nadzieję że dziś Was wypuszcza do domu!
Gratuluję wizyt i współczuję tych nieudanych
Piękny pokoik ktoś wkleił ale juz nie pamiętam kto... Przepraszam ale jeszcze 5 nie ma i mój mózg raczej jeszcze drzemie
KATE nie pomogę z naszej bo nie robiłam i robić nie będę... Ale myślę jak Rex - leczniczy musi boleć choć jesli ma aż tak to bym odpuściła chyba bo to niedobre dla dziecka które też czuje ból z mamusią
Wikaa a jakiego vw kupiliście w końcu? U nas M zmienia co chwile koncepcję jak mi się jakieś spodoba to on ma tonę argumentów przeciwko, większość rozsądnych bo w końcu mechanik się zna i wie co robi a ja po wyglądzie wybieram;) ale znów jak solidny wg niego, latwy w naprawach to ni się nie widzi i tak o! Z naszego rodzinnego 7os. wróciliśmy do kombi... Ale jakiego to jeszcze daleka droga....
I co z tą Twoją niedokrwistością?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 05:12
wikaa lubi tę wiadomość
heja
Mikolay gratuluje slicznosci karmisz malutka naturalnie? i czy nawal mialas?
Ja zaraz do labo jade zrobic dimery i crp na poniedzialek
Wikaa nie wiem jak u ciebie w urzedach ale u mnie taka opcja istnieje ale tez duzo ludzi o niej nie wie
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Cześć
Mikolay, Gratuluję córeczka jest śliczna fajnie że malutka jest już z Wami
Czytając Was, cieszę się że w końcu towarzyszycie Mi przy spaniu i chodzeniu siku chodź Ja już przyzwyczajona jestem w końcu od początku ciąży mam pielgrzymki
Gratuluję udanych wizyt
u Mnie GBS ujemny w poniedziałek morfologia i mocz a we wtorek wizyta ..
Mam cichą nadzieję że szyjka się jeszcze bardziej skróciła
Torba spakowana prawie do końca, brakuje ładowarki ostatnich badań
Kupiłam przewijak i 4 sztuki biustonoszy do karmienia tanie były ( niecałe 9 zł ) więc nawet jak bym wszystkich nie użyła to dam kolejnej mamusi w prezencie
Jeszcze tylko 2 tygodnie i ciąża będzie donoszona .. szybko to zleci bo cały przyszły tydzień lekko zajęty mam oczekiwanie wózka, ogromnej paczki, 4 rocznica ślubu, Dzień Ojca i nie wiem czy jeszcze jakaś impreza urodzinowa nie w padniepod koniec miesiąca o Lipcu to nawet nie wspominam zbyt dużo urodzonych w tym miesiącu jest ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 08:57
-
mam podobnie jak Ty uridziny w lipcu duuuzo tego jest terqz jeszcze moj robercik w lipcu xd
a pielgrzymki do wc to ja mam jedna w ciazu nocy.
Lilly Na allegro kupowalas staniki? od kogo? jezsli tamLillaMy lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Witam mamuśki
A ja dzisiaj akurat wyspana
Tzn do łazienki wstawałam (trudno nie wstać jak w nocy wypiłam 3 szklanki wody i szklankę herbaty) ale nie miałam problemu z zaśnięciem
To jak? Rodzi dzisiaj któraś?
Ja wg ginki mam na poniedziałek termin czyli znając życie jeszcze duuuuuuużo czasumon!ta^, LillaMy, Mia1988, ewela86 lubią tę wiadomość
-
hej lipcowki:-),
a ja dziś w nocy nie wstawalam siusiu:-) o dziwo:-) heheh
Co do masażu,u mnie chyba nie ma sensu... jak gin ustali mi CC to nie będę już oczekiwała ze mala się odwróci... po prostu pojade i niech robią ze mną co chcąLillaMy, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Hej lipcoweczki
Podczytuje Was czasem, ale jakos nie zebralam sie wczesniej aby cos skrobnac , moze teraz uda mi sie troche poudzielac
Na wstepie gratuluje wszystkim swoich malych cudow pod serduchami no i juz tym rozpakowanym tego malego, wielkiego szczescia u boku .
Ja mam termin wg usg na 5go lipca no i jesli do tego dnia moja panna (bedziemy mieli Kornelke ) nie raczy wyskoczyc to 6go o 8.00 mamy stawic sie w szpitalu na wywolanie porodu
Zaciskam kciuki za wszystki brzuchatki i zycze szybkich i malobolesnych porodow ,
milego weekendu :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 09:57
LillaMy, ewela86, amarranta, wikaa, Ivettka lubią tę wiadomość