Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowatorka a jak chcesz rodzic? Myślę że jeżeli nie masz teraz żadnych problemów z biodrem, nie miałaś operacji to można rodzić SN. Ja mam problemy i niebawem czeka mnie operacja. No i od początku lekarze mówili że jeżeli będę chciała dziecko to poród tylko cc. Choć myślę że jeżeli zależało by Ci na cc to ortopeda wystawił by Ci zaświadczenie.
Tak Ada ja też miałam szyny - to prawdopodobnie miałaś przez dysplazje.
Dziewczyny poprasowalam pieluchy kocyki, koszule do szpitala, prześcieradła do wózka i do łóżeczka. Całe 3h prasowania, zdecydowanie za dużo tego wszystkiego mam. I wypralam kolejne 2 pralki ubranek - jeszcze tylko jedna a później pościele z łóżeczka, rożek itp. Mój kręgosłup leży i kwiczy.
Aaa i wiecie co zapomniałam kupić? Pieluchy bambusowe i muslinowe! Nie wiem jak to się stało. Dzisiaj trza zasiąść przed kompa
Zaraz zabieram się za porządki ale marnie to wszystko widzę.
Wiecie na co mam ochotę? Na boczek z grilla na świeżym chlebie i jak tylko mężu wróci z pracy to dostanie rozkaz rozpalenia.jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Ania ładne to wszystko. Wanienke mam podobną tylko w kolorze mietowym i jakimś marnym termometrem a stojak biały.
Mój też borok myje okna, wiesza firany. Nie znosi tego i ile ja się muszę naprosic żeby w końcu to zrobił. Mam nadzieję że będzie bardziej docenial pracę w domu. Bo narazie odlicza ile tygodni jeszcze musi mnie słuchać i mi pomagać...ania181111, Agaax, jusella lubią tę wiadomość
-
Kama kurczę miałam gdzieś przepis na sernik Ale w natłoku naszego remontu gdzieś wsadzilam przepis i sama nie mogę znaleźć ....
To ja chyba zostaje przy flanelach i tetrach nie kupuję już innych
chyba moje dziecko przeżyje bez muslinowych pieluch;)jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
My idziemy na pizzę na kolację.
No i burza przyszła
Ja sobie poćwiczyłam na piłce trochę, tak krótko ale robię kilka sesji dziennie jak mogę
Najgorsze jest to że czeka mnie prasowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 16:17
jusella lubi tę wiadomość