Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dalile wrote:Oficjalnie ci wybaczam!
Dalile kamień z serca bo już się zastanawiałam skąd tu worek pokutny wytrzasnąć
Tak tu o suchych szamponach rozmawiacie a ja się przyznam, że w życiu nie używałam taka zacofana jestem - non stop z mokrą głową latam - nawet zimą
Dalile, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Naditta wrote:Esoni, może płacone mają na godzinę, a nie za dniówkę?
Podobno za metry... Na moje oko to więcej przejedzą niż zarobią! I gdyby nie to ze myślę zdążyć z oknami i porządkami kolo domu przed porodem to miałabym ich gdzieś !
Ja tez w życiu nie używałam suchych szamponów jakos jak jestem pod prysznicem i nie umyje glowy codziennie rano to czuła bym sie brudna caly dzień taka juz jestem musze umyć na mokro. Dlatego do szpitala mam przygotowana mini suszarkę do włosów. Ale przypomniałyście mi o papieże toaletowym mysz miec swój bo po tych zwykłych albo zapachowych uczulenia dostaje jeszcze ręczniki papierowe i sztućce z kubkiem Ups ... Chyba się nie zmieszczę w ta moja torbę!jusella, Zuzulka88, Agness27, eve90 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja . nie jestem juz w stanie Was dziś nadrobić tak się rozpisalyscie
Co do uroków ciąży tzn ostatniego miesiąca cos w tym jest ja tez chodze rozdrażniona wszystko mnie wkurr najbardziej m ..
. dziś padam na ryj dosłownie jak wyszlam z domu o 9 tak dopiero erocilam , nogi mnie rwa konkretnie aż z bólu chyba zaraz się porycze . Juz nie dla mnie takie wycieczki. Ogólnie mam juz dość jest mi ciężko czuje się jak wieloryb boże kochany cale szczęście ze tovjuz niedługo ..
Wyzalilam się, jest mi lżej . na to konto IDE zezre standardowo truskawki ze śmietaną , może hyumor się poprawi ... Miłego wieczoru kochane kobietkiZuzulka88 lubi tę wiadomość
[/url]
-
aisa wrote:
Zojka, czemu chcesz już wygonić córkę z brzucha, toż to dopiero 37+2. Jeszcze ma chwilę żeby posiedzieć w ciepełku brzucha...
Tylko według suwaczka, wg USG to 10 dni do terminu, a USG takie utrzymuje się od 4 miesięcy więc trzymają się USG
Dodatkowo Panna jest na tyle duża że chcieliby mnie na cc a mam nadkrzepliwość i najlepsze wyjście to gdyby Panienka sama, wcześniej niż urośnie bardzo bardzoZuzulka88 lubi tę wiadomość
Spełniona mama z własną firmą www.paperstudio.pl -
Hej melduję się po wizycie
wg ktg brak jeszcze skurczy
i wszystko ok
mała spała na badaniu i musiałam ja budzic ruszając brzuchem
Kłucie w dole brzucha oznacza że wszystko się opuszcza na dół i szyjka równieżwszystko jest ok
mam brać nospe nawet 3razy dziennie
jusella, kot_bury, Karolajjn:), Dalile, LilouK, Kasiulina, Pauli11, kama005, Zonti, Zuzulka88, stokrotka2013, Agness27, eve90 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
MirelS Marcel musi jeszcze sie wstrzymac. Ja tez mam Marcela ale moj to musi wytrzymac do 12go lipca bo wykańczanie mieszkania jeszcze w fazie początkowej... Ale wszystkie Marcel to niezle gagatki podobno...
Ja tez mam ostatnio różne nastroje ale to przez to, że tyyylllee na głowie. To tego mój stary piredziel nie chce się zgodzić na sofę, która wybrałam...a przecież kobiecie w ciąży się nie odmawia... poza tym wszystko na mojej głowie bo on jeszcze w pracy siedzi
Dziś miałam wizytę. Robi się mega poważnie. Miałam zakładana jakąś kartę do szpitala, wywiad itp. wiec mam nadzieje, ze mnie z kwitkiem nie odesla jak miejsca nie będzie. I zostały mi tylko 2 wizyty w tym ostatnie usg aaaaaa a mi się wydawało, że to tyle czasu jeszcze.
Szyjka długa i zamknięta i nie mam żadnych skurczy chyba, że ja tego nie czuje. Bo Mlody wypychac sie wypycha sle to przeciez mie skurcze.Nie miałam ani razu ktg, któraś z Was też tak ma?
A stopki to ja już od miesiąca mam chyba dwa rozmiary większe i mam nadzieje, ze po porodzie wrócą do swoich rozmiarów. Bo słyszałam, że niektórym się nie skurczaja
A ciuszki do szpitala to ja już 3 raz wymieniałam i przekładałam. Dramat
Aaaa KAMA w którym h&m zaopatrywalas się w karmniki?jusella, Dalile, LilouK, kot_bury, MirelS, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Dalile wrote:Esoni mi zostało trochę miejsca, to ci mogę coś wziąć
Bardzo chetnie skorzystam
Chyba za mala torbe kupiłam chociaż jestem do niej spakowana z dzidzią. U mnie w szpitalu tylko pampersy chusteczki mokre i krem do pupci jest potrzebny dla dziecka ale i tak troche miejsca to zajęło. -
Dziekuje dziewczyny
staram sie zaciskac nogi jeszcze tydzien chociaz
melduje sie po wizycie, mały Marcel wazy 3600 i wg lekarza jest donoszonyszyjka zamknieta, ale mały napiera (stąd bol) i mowil ze w kazdej chwili sie moze cos zaczac
ja juz skonczylam wizyty, tylko na ktg mam do szpitala jezdzic
a teraz idę Was nadrabiac
aaaaa pora chyba torbe zaczac pakowacboje sie ze jak spakuje to pojade:D
jusella, Ejrene, kot_bury, aisa, kijanka_88, LilouK, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość
2 lipca 2016r. Marcel -
Ja jutro idę na ktg chociaż w zasadzie nie wiem po co bo nic mi sie nie dzieję ani skurczy ani bólu brzucha polozna nalegała żeby przyjść to przyjdę. Dzidzia szaleje na wszystkie strony .
Ja tez o nospie czytałam ze obniża napięcie u dziecka i najczęściej kończ się wada wymowy .
Dobrej spokojnej przespanej nocy wszystkim życzę....!
ania181111, jusella, kot_bury, aisa, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Dalile wrote:Aniu nie bierz tej nospy, jeśli nie będzie konieczna. Słyzałam, że wpływa na napięcie mięśniowe u dzieci.
Co Ty gadasz ?! Widzisz ja biorę jak mnie naprawdę boliTak to nie biorę ... teraz mnie wystraszylyscie bo potrafiłam jedną dziennie wziąć czasami
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]