Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA i jeszcze ciekawostka - jem ostatnio naprawdę dużo, a nie dość, że os 3 tygodni nie tylko nie przytyłam, ale schudłam! Pewnie twoja, bo w ogóle nie puchne (polecam arbuza
). Wiec mam total +6,5 kg.
Pauli11, Naditta, jusella, kot_bury, Agaax, nowatorka, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Mój M właśnie pojechał w trybie pilnym do kierownika... Ehhh... Stresuje się cholernie. Musi teraz bardzo poważnie z nim pogadać żeby nie stracić pracy...
po prostu płakać mi się chce bo wiem jak się stara.
Że stresu boli mnie Podbrzusze, głowa... Beznadzieja...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 12:35
kot_bury lubi tę wiadomość
-
kama005 wrote:Mój M właśnie pojechał w trybie pilnym do kierownika... Ehhh... Stresuje się cholernie. Musi teraz bardzo poważnie z nim pogadać żeby nie stracić pracy...
Że stresu boli mnie Podbrzusze, głowa... Beznadzieja...
Kama proszę o spokój i rozwagęTrzeb myśleć pozytywnie. Trzymam kciuki
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykama005 wrote:Mój M właśnie pojechał w trybie pilnym do kierownika... Ehhh... Stresuje się cholernie. Musi teraz bardzo poważnie z nim pogadać żeby nie stracić pracy...
Że stresu boli mnie Podbrzusze, głowa... Beznadzieja...
Trzymam kciuki! Będzie dobrze :* -
A więc. Mąż wyszedł od kierownika. Jeśli nie przyjdzie żadna skarga przez 3 tyg to ma szansę na umowę na czas nieokreślony i wyższa stawkę. Także 3 tygodnie stresu. Nie powiem ale najlepiej jakby mała wyszła za tydzień a on by poszedł na ojcowski i żeby nie było w pracy do momentu przedłużenia umowy.
jusella, kot_bury, renieczka, majeczka87, TheForfie, nowatorka, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Kama nie denerwuj sie wszystko bedzie dobrze
Ja to sie boje juz na wage stawac wiec nawet nie wiem ile tam jest na plusie :p ale jakis czas temu miałam juz 12 na plusie.
Milcia to juz prawie 37 tydzien malenstwo jest bezpieczne, stres moze bardziej zaszkodzic niz pomóc. Spróbuj odpoczac i jeszcze pozaciskac troszke nogi
Kama to całkiem dobre wiadomosci, na pewno nie bedzie zadnych skarg i bedzie umowa ) trzymamy kciukasy
Ja wlasnie dostałam swój obiad i jestem mega niezadowolonanie nawidze ryb , wogole ich nie jadam a dzis na obiad ryba. Spytałąm czy moge dostac cos innego to mi tylko odpowiedziano ze iestety nie bo nie było to zgłoszone wczesniej.
Tak wiec zjadła zupe krem z groszu i czekam na cos dobrego od mojego partnera.
A tak wyglada ta wstrenta ryba:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fcea83f3a218.jpgjusella, kot_bury, aisa, Naditta, TheForfie, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Aurelia 9.07.2016 15.27 -
Wyglada moze i łądnie ale jak na sam zapach ryb kogos odrzuca to nie ma szans czegos takiego zjesc :p
Zobaczymy czym zaskoczy mnie mój partner bo trzeba przyznac ze mistrzem kuchni to on nie jest i wcale sie nie zdziwie jak pojawi sie z jakims fast foodem :p
Maka, kot_bury, ania181111, TheForfie, Agness27, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Aurelia 9.07.2016 15.27 -
Kama spokojnie dziewczyny mają rację ani dla maluszka ani dla ciebie stres teraz nie wskazany będzie dobrze zobaczysz
Popieram ze lepiej o raz za dużo na ip pojechać niż pozniej żałować i tłumacze to swojemu mężowi bo ciągle mi powtarza ze panikuje a człowiek chce być ostrożny i nic nie przegapić może w końcu zrozumie ehh .
Dziewczynom w szpitalu przesyłam pozdrowionka i trzymajcie się dzielnie najważniejsze że jesteście pod fachwą opieką jak sytuacja się ustabilizuje to na pewno wrocicie do domu żeby doszukiwać sprawy wyprawkowe itp.
U mnie pada i sama nie wiem co ze sobą zrobić brak weny a z jedzeniem to jak odkurzacz pochlaniam wszystko co zobaczę muszę się z ważyć w domu u gina wczoraj wyszło +12
Mi obiadek by taki pasowałmniam
Miłego popołudnia i spokojnego bez dolegliwościWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 13:32
jusella, Pauli11, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
A teraz z innej beczki:
1. Jakie przekąski bierzecie do szpitala ?
2. Jakie badania trzeba mnieć do porodu ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 13:34
Marta22, TheForfie, Agness27 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
U mnie waga +14 chociaż tez się nie objadam . Ale lekarz mówi ze to wina wody i po porodzie to wszystko w momencie zejdzie . Robili mi ktg i chyba cos nie tak bo pani położna jak zapytałam czy ok to powiedziała ze lekarz stwierdzi bo czasami się nie zgadzają ich wersję. Nie czuje juz takich mocnych skurczy jak rano tylko napięcie a caly czas wykres był miedzy 40 a 60 nawet bez skurczy. Nie wiem co to znaczy. Ale u położnej środowiskowej w piatek wykres był caly czas na zero a skurcze dochodziły do 20 i mówiła wtedy że jest bardzo dobrze. Mam nadzieje ze mnie zaraz poinformują co sie dzieje bo znowu ciśnienie mi skoczy.
Gagaga lubi tę wiadomość
-
Kurcze ale tu się zaczyna robić to poważnie. Dziewczyny trzymajcie się dzielnie.
Kama kciuki zacisniete- żeby nie było żadnych skarg, ewentualnie pochwały.
Pauli obiadek I klasa, ale rozumiem Cię ja mam odruch wymioty na rodzynki. Nie przelkne ni chooja. Zresztą ogólnie suszone owoce są be. Świeże uwielbiam.
U nas się pogoda spierdzielila, do południa piękne lato, teraz pochmurnie i pada. Ale byłam na działacze i malinki są już do jedzeniajusella, Pauli11, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość