Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Co Wy tu dziewczyny o przenoszeniu marudzicie jak jeszcze termin nie przekroczony
to chyba efekt tych zdjęć pierwszych słodkich bobasków 
Jedna będzie miała milion objawów a druga wcale i weźmie z zaskoczenia. Różnie to jest :)też się nie mogę doczekać, ale ważne ze juz niebawem każda przywita swój skarb.
ania181111, Karolajjn:), aisa, Pauli11, Agness27, majeczka87, nick nieaktualny, Ejrene, nick nieaktualny, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Karolajjn, ja czytałam że najbardziej wiarygodne są terminy z pierwszego usg i z miesiączki, o ile były regularne. Bo potem lekarz ocenia na podstawie wielkości dziecka, a jak sama widzisz dzieci są różne tak jak ich rodzice
Karolajjn:), eve90, Agness27, nick nieaktualny, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016

-
A my niedawno wróciliśmy z ostrego dyżuru . Mała nas niezle nastraszyła , wogole nie chciała sie ruszac, poruszała sie rano po snaidaniu a potem do 18 nic a nic i ani ja czekolada ani lodami ani coca cola. Az z tego stresu skurczy dostałam.
NNa szczescie na ktg juz bardzo ładnie sie ruszała, tetno tez wzorowe.
Moje skurcze tez piekne i regularne :p co 3-4 minuty z intenswnoscia 60-80% oczywiscie nie chcieli mnie wypusicic , sprawdzili rozwarcie ( mam juz 2 palce) szyjka zupłnie zgladzona ale dziecinka jest jeszcze dosc wysoko wiec chyba od razu tak szybko nie urodze :p USG wszytko wporzadku. Mała jest znowu obrucona buzka do boku a nie do pleców wiec moze dlatego nie schodzi do kanału pomimo skurczy itd.
Jutro wizyta u mojego ginekologa prowadzacego zobaczymy co ona na to wszytko powie
eve90, Sanna, majeczka87, nick nieaktualny, Agaax, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Aurelia 9.07.2016 15.27 -
Ja też mam urodziny 27 stycznia !Agness27 wrote:Sanna byc może boli Cie krocze bo może dziecko wstawili sie w kanal rodny

A my przed chwila dowiedzilismy sie ze nasi znajomi będą mieli dziecko
Zona kolegima datę na 25 styczeń porodu a ja 27 urodziny
A z kolei teraz w lipcu 27 ma Pawel urodziny a ja na 16 termin -fajny zbieg okoliczności:)
Agness27 lubi tę wiadomość

-
Ja bym jechała na IP.
Wstawiłam drugie pranie. Poszłam z psiakiem na spacer bo się zrobiło fajnie chłodno.
Ja mam codziennie lekkie mdłości, bol głowy, lekkie bóle brzucha i @. I nic poza tym... Ehh...
Ja z pierwszego USG mam 13 lipiec i tego sie trzymam a z OM 17 lipiec jak i z ostatniego USG. Także zobaczymy.
Sanna, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ja z pierwszego usg tez 13 lipiec z Om 11 lipiec a ja czuje ze bedzie 7 go

Dziewczyny a jak maluch musi byc obrocony do porodu najpierw? Moj ciagle leze na boczku.. Kregoslupem do boku brzucha
eve90, Agness27, nick nieaktualny, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

Adaś skarbuś
56 cm szczęścia 3580 g miłości 
Urodziłem się 12 lipca 2016

[/url]
[/link]