Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Co Wy tu dziewczyny o przenoszeniu marudzicie jak jeszcze termin nie przekroczony
to chyba efekt tych zdjęć pierwszych słodkich bobasków
Jedna będzie miała milion objawów a druga wcale i weźmie z zaskoczenia. Różnie to jest :)też się nie mogę doczekać, ale ważne ze juz niebawem każda przywita swój skarb.ania181111, Karolajjn:), aisa, Pauli11, Agness27, majeczka87, Gagaga, Ejrene, kot_bury, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Karolajjn, ja czytałam że najbardziej wiarygodne są terminy z pierwszego usg i z miesiączki, o ile były regularne. Bo potem lekarz ocenia na podstawie wielkości dziecka, a jak sama widzisz dzieci są różne tak jak ich rodzice
Karolajjn:), eve90, Agness27, kot_bury, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
A my niedawno wróciliśmy z ostrego dyżuru . Mała nas niezle nastraszyła , wogole nie chciała sie ruszac, poruszała sie rano po snaidaniu a potem do 18 nic a nic i ani ja czekolada ani lodami ani coca cola. Az z tego stresu skurczy dostałam.
NNa szczescie na ktg juz bardzo ładnie sie ruszała, tetno tez wzorowe.
Moje skurcze tez piekne i regularne :p co 3-4 minuty z intenswnoscia 60-80% oczywiscie nie chcieli mnie wypusicic , sprawdzili rozwarcie ( mam juz 2 palce) szyjka zupłnie zgladzona ale dziecinka jest jeszcze dosc wysoko wiec chyba od razu tak szybko nie urodze :p USG wszytko wporzadku. Mała jest znowu obrucona buzka do boku a nie do pleców wiec moze dlatego nie schodzi do kanału pomimo skurczy itd.
Jutro wizyta u mojego ginekologa prowadzacego zobaczymy co ona na to wszytko powieeve90, Sanna, majeczka87, kot_bury, Agaax, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Aurelia 9.07.2016 15.27 -
Agness27 wrote:Sanna byc może boli Cie krocze bo może dziecko wstawili sie w kanal rodny
A my przed chwila dowiedzilismy sie ze nasi znajomi będą mieli dziecko
Zona kolegima datę na 25 styczeń porodu a ja 27 urodziny
A z kolei teraz w lipcu 27 ma Pawel urodziny a ja na 16 termin -fajny zbieg okoliczności:)Agness27 lubi tę wiadomość
-
Ja bym jechała na IP.
Wstawiłam drugie pranie. Poszłam z psiakiem na spacer bo się zrobiło fajnie chłodno.
Ja mam codziennie lekkie mdłości, bol głowy, lekkie bóle brzucha i @. I nic poza tym... Ehh...
Ja z pierwszego USG mam 13 lipiec i tego sie trzymam a z OM 17 lipiec jak i z ostatniego USG. Także zobaczymy.Sanna, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ja z pierwszego usg tez 13 lipiec z Om 11 lipiec a ja czuje ze bedzie 7 go
Dziewczyny a jak maluch musi byc obrocony do porodu najpierw? Moj ciagle leze na boczku.. Kregoslupem do boku brzuchaeve90, Agness27, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016