Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Eve ogromne gratulacje
zdrówka dla Ciebie i malucha
U mnie beznadzieja, bóle co godzinę i to tez takie co d... nie urywają... to będzie długa noc. No ale może to jest jakaś szansa ze do piątku coś ruszy... Czyżby taki punktualny miał być ten nasz synek?
Miłego Wieczorujusella, eve90, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Lwica -
Eve gratulacje !!!!
Mam pytanie bo nie wiem co robićzglupialam
Na jutro termin i teraz czy jechac na wizytę i ktg do mojej dr czy jechac do szpitala ? Do jutra mam też zwolnienie ...
eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
eve90 wrote:... a organizm się oczyszcza (na sali byłam w ubikacji 6razy na dwójce) aż do dziś mam spokój...
Eve, a to przed czy po porodzie?
Zastanawiam się, czy zawsze organizm sam się oczyszcza. Tutaj nie praktykuje się lewatywy...
eve90 lubi tę wiadomość
17.07.2016
-
Dziś teściowa, potem mama doprowadziły mnie do złości, a oberwało się mężowi. Jak pomyślę teraz jakie to są pierdoły... CHyba się zakopię w łóżku i poczekam na skurcze albo wody.
No i oczywiscie się po tym wszystkim poryczałam, bo tak. Nie chciałam, a ryczałam. -
Ahh chyba te emocje że dziewczyny już tula swoje skarby a my jeszcze nie. Nie ukrywam też już się nakręcam przez re porody.... Z jednej strony chciałabym już ale boję się! Oczywiście porodu...nie da się go jakoś przespać
TheForfie, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Eve gratulacje!!!!!
Zachciało nam sie ryby na obiad. Całe mieszkanie zajeżdża. No zwariuje!!!!
Byliśmy w kiniedzień niepodległości odrodzenie
podobało mi się
eve90, jusella, Agness27, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Hej. Tak jak MirelS napisala uprzejmie informuje ze dzisiaj urodzila sie Emma
6 dni przed terminem, porod wywolywany bo odchodzily mi wody. W koncu wazyla 3600
( co i tak jest duzo ale balam sie ze bedzie gorzej
)
jusella, Ana32, Gagaga, Karolajjn:), Ejrene, Sanna, Maka, eve90, Dalile, Agness27, renieczka, aisa, majeczka87, MirelS, Kasiulina, figaa, kot_bury, TheForfie, Edka, OkraglinkaOlinka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Nowatorka gratuluję
Jak się czujesz?
Życzę powodzenia
My mięliśmy przerwę na karmie ale już sytuacja opanowana - przynajmniej na jakiś czas
Dobrej nocki życzę a tym, które chcą odejścia wód i szybkiego poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 01:25
Karolajjn:), eve90, Agness27, MirelS, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość