Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w dwupaku.
Nowatorka Angella gratulacje Jak będziecie miały chwile to podajcie dokładnie co i jak z maluchami typu waga, długość itp Uzupełnię liste
No to która następna?
U mnie cisza jak makiem zasiał na razie.
Zjedliśmy śniadanko i dorwałam się do krówek Uwielbiam
Ja mam za tydzień znowu wizytę a potem 18ego (jeśli nie urodzę!)jusella, kot_bury, Agness27, majeczka87, nowatorka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Naditta dzięki za cynk o chusteczkach - te będą kolejne do wypróbowania . Od forum to jestem uzależniona i nie wyobrażam sobie dnia, żeby nie zajrzeć do Was. Na szczęście Szymo jest wyrozumiały i pozwala mi na takie przyjemności
Jakoś Szymonka nie noszę - raczej się przytulamy na leżąco czy na siedząco - tylko Go podnoszę, żeby w ramiona Go wziąć. Jest na tyle spokojny, że nie wymaga kołysania czy właśnie noszenia - tylko przytulanie - czasem to go sobie na piersi kładę i tak zasypiamy .
Z każdym dnie jest lepiej, coraz mniej boli rana tylko teraz może troszkę bardziej ciągnie - ale myślę zę góra 2,3 dni to przejdzie.
Dziś mam zamiar pierwszy raz wyjść z Szymonkiem na dwór - posiedzimy sobie chwilkę w ogródku - mam nadzieję, że nie będzie tak wiało.
Naditta, kot_bury, majeczka87, Agness27, Maka, figaa, eve90, Pauli11, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Renieczka, my jeszcze mamy czas (jesteśmy prawie na tym samym etapie).
Ale dam znać, jakby mi się coś przyśniło
Jusella, tu masz linka, możesz poczytać bo kilka innych tez jest ok:
http://www.srokao.pl/2015/06/analiza-chusteczki-nawilzane.html#
Są jeszcze te, ale nie mam pojęcia czy można je dostać w Polsce.
Na pewno jedne z najlepszych:
http://baranowscy.eu/wordpress/wycieraki-waterwipes/
A po cesarce dostajesz ciągle jakieś środki przeciwbólowe, czy tylko na samym początku dają?
renieczka, jusella, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
hej! Gratulacje Angella Nowatorka fajnie, że się odezwałaś
Jusella Szymcio jest przesłodki, do schrupania
Ja znowu miałam fałszywy alarm. O 1 w nocy obudziło mnie parcie na krocze, silne bóle okresowe i skurcze brzucha. Normalnie czułam jak mi rozwarcie "pracuje". Zaczęło przechodzić po zrobieniu nr 2 po ok 2.-3 godzinach.
Staram się cierpliwie czekać,bo jeszcze mam 11 dni do terminu,ale jak ma mnie tak męczyć bezowocnie tyle dni to chyba zwariuję w końcu
Aniu niech się u Ciebie dziś zadzieje!ania181111, jusella, majeczka87, Agness27, TheForfie, nowatorka, Pauli11, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Nowatorka, jeszcze raz tutaj gratuluję
Angella również gratulacje
Jusella, my też dostaliśmy te pieluchy w szpitalu. Teraz też używam ich, bo w Super Pharm była na nie promocja paczka 88 szt. za 34,99 zł.
Co do chusteczek, to obecnie przy małej nie używam jeszcze, bo tylko woda i płatki kosmetyczne, ale przy starszej nam sie sprawdziły Fitti z Biedronki - 3 paczki po 72 sztuki za 9,99 zł.jusella, eve90, nowatorka, Pauli11, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Nowatorka, Angella, gratki
Jusella, ja mam sama zakupione te chusteczki z rossmana, właśnie po opinii sroki na blogu, na oko wyglądają super, zobaczymy jak się sprawdzą
A Szymo cudny
U mnie dziś od rana biegunka, bóle @ i w ogóle wszystkiego. Czuję się jak dętka.. czyżby organizm się przygotowywał?jusella, Agness27, kot_bury, eve90, nowatorka, Pauli11, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Naditta w szpitalu ketanol czy ketonal dostawałam a teraz to jak bardzo boli to paracetamol. Czasem jak dłużej przyszaleję robiąc coś na stojąco to mocno boli i jak już nie daje rady to biorę.
A tak w ogóle to zapomniałam - w imieniu Szymonka dziękuję za komplementy
Teraz Młody śpi i zapowiada się dłuższa drzemka więc i ja zamknę oko.
Dalile u nas też kazali przynieść pieluchy. Teraz to Pampers jakąś akcję promocyjną ma to może się załapiesz - jednak na wszelki wypadek lepiej mieć swoje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 10:39
Agness27, eve90, Pauli11, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Witam się
Gratulacje Nowatorka i Angella
Jusella slodziak z tego Szymka i wogole to imię bardzo mi sie podoba:)
Gdyby cioteczna siostra tak nie nazwala by swojego syna to pewnie u Nas by bylo to imię
Renieczka ja rodzilam 5 lat temu i mala po urodzeniu dali na chwile a potem zabrali i ubrali w koszulkę ,pampersa i czapeczkę no i zawinieta byla w pieluszke i tylko wspomnieli ze jak mam swoje ciuchy to żeby przebrać juz na sali i ciuszki oddać .
Teraz w szpitalu co chce rodzic np oni sami ubierają w ciuchy i lepiej w swój nie ubierać bo giną.ale pierwsza pieluszke na pewno ubiora dziecko i jakies ciuszki.
U nas z tego co wiem to trzeba dla dziecka miec pampersy,kocyk,pieluszke,chusteczki nawilżane bo się dowiedziałam juzWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 10:58
renieczka, jusella, eve90, nowatorka, Pauli11, Zuzulka88 lubią tę wiadomość