X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 02:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogłaszam, że 14,07,2016 r. o godz. 19,55 przez CC przyszła na świat moja najukochansza córeczka Marysia. 3200g szczęścia i 54 cm czystej słodyczy <3 10 pkt.
    Więcej napiszę jutro, a w zasadzie dzisiaj tylko później :)

jusella, Milcia, TheForfie, Zonti, Sanna, Dalile, Marta22, LilouK, figaa, Agaax, OkraglinkaOlinka, kot_bury, aisa, _cherryLady, eve90, niezapominajka, kama005, Zuzulka88, Agness27, Kasiulina, _analiza, majeczka87 lubią tę wiadomość

• Milcia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 05:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala gratulacje i dla Renieczki również :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W imieniu Edki przekazuje, że urodziła wczoraj przez cc Patryka o 17. 3900 g i 56 cm :)

Zonti, Sanna, jusella, Dalile, Marta22, LilouK, figaa, OkraglinkaOlinka, kot_bury, aisa, Zuzulka88, Kasiulina, _analiza lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • TheForfie Ekspertka

Wysłany: 15 lipca 2016, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co chwile nowe maluszki! gratulacje wszystkim :D
    Ja dzisiaj zaczynam 40 tydzien i nic.. Mała uparta po rodzicach widac..

Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość

ug37e6ydmras9566.png
  • Zonti Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renieczka, edka gratulacje :)

ania juz pewnie tez jest szczesliwa mama :)

Agness27 lubi tę wiadomość

qb3cwn15phdifg4q.png

klz9mg7y7dfrnb84.png

• kijanka_88 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helloo

Gratuluje nowym mamusia
    My mielismy straszna noc... Obudzila mi sie o 24 jadla do 1 potem bolal ja brzuszek i nie umiala zrobic 2 wiec marudna zasnela o 1:40 zeby obudzic sie o 2:30 na jedzenie, potem 03:30 i terano 06 je srednio 40 min wiec jestem jak zombi... Marze o 5 h snu ciaglego

Walczymy tez z oczkiem niestety mamy zapchany kanalik zrobil sie stan zapalny i mamy kropelki z antybiotykiem

Kijanka
  • jusella Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje nowym Mamusiom! Żeby Wam się Dzieciaczki dobrze chowały :-)

• Dalile Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo Renieczka!

Brawo Edka!

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dziewczyny :)
    Ale swoją drogą bardzo dużo cc

• nowa! Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kijanka rozumiem cie bo zeszlej nocy Kuba niezle dal nam popalic co chwila pobudka i nie chcial spac , wczoraj w dzien to samo juz chcialam gondokarmin sztucznym bo myslalam ze moje mleko jakies lewe ale tej nocy juz spal ladnie.

A po czym poznalas ze bolal brzuszek ?
    Witam sie :-)
    Gratuluje nowym mamusiom :-)

• kijanka_88 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa! wrote:
    Kijanka rozumiem cie bo zeszlej nocy Kuba niezle dal nam popalic co chwila pobudka i nie chcial spac , wczoraj w dzien to samo juz chcialam gondokarmin sztucznym bo myslalam ze moje mleko jakies lewe ale tej nocy juz spal ladnie.

A po czym poznalas ze bolal brzuszek ?
    Witam sie :-)
    Gratuluje nowym mamusiom :-)

Wila sie plakala prezyla... Jesc nie chciala juz... Godzine lezala na mojej klatce piersiowej i poszla kupa po pachy i zasnela natychmiast ..

Zuzulka88 lubi tę wiadomość

Kijanka
  • LilouK Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobryyy!

Gratulacje dla nowych mamusiek :-) Renieczka, Edka, Ania- wszystkiego dobrego dla Was i maluchów <3

No to ile nas zostało? Brzuchy do góry!
    Ja i Zonti chyba jesteśmy najbardziej opóźnione z gangu lipcówek O.o

U mnie nic konkretnego po masażu. Plamię, brzuch troszku pobolewa jak na okres. Tyle. Za to spałam jak zarżnięta, chyba z nerwów padłam jak mucha, bo ani razu na sik nie wstałam :-D

Dziś jest mój termin porodu wg. miesiączki, tak że tego, na nic się nie zapowiada :-) Jakie to jest wkur***e już :-D

Pięknego piąteczku :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 10:12

Agaax, Marta22, kot_bury, jusella, aisa, eve90, Naditta, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, Renieczka, Edka - gratulacje :)

U mnie bez zmian, nadal w dwupaku :) wieczorem myślałam, że to już, bo skurcze się zaczęły robić konkretne, ale znowu przeszły po prysznicu. Teraz póki co nic, tylko tak coś ćmi w dole brzucha i kłuje. Na 14 idę na ktg, znowu chyba wlezę dyżurnemu na fotel i niech sprawdzi, czy coś się ruszyło :) takie kłucie to podobno na skracanie szyjki, tylko mi się już nie ma co skracać, heh.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 09:58

LilouK, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• OkraglinkaOlinka Znajoma

Wysłany: 15 lipca 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zostałam ( unosze brzuch hihi) . Ja to chyba na samym szarym końcu urodze bo termin mam dopiero na 26 :( wiec jeszcze mi zostało :(

zaraz idę do lekarza z ta wysypka bo się rozszerzyła swędzi niemilosiernie i nie da się z tym normalnie funkcjonować. Mam ja juz na brzuchu, na recach i na lewej stopie :( Czytałam ze najprawdopodobniej to pokrzywka ciążowa która znika dopiero po porodzie ( do tego czasu to chyba do krwi się zadrapie ) mam nadzieje ze jakąś masc dostane co trochę pomoże.

Dziewczyny gratuluję i życzę zdrowka dla was i maluszków.

Miłego dnia :)

LilouK, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

TP 26.07
    25328c433e.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania też wczoraj urodziła Hanię :)

LilouK, jusella, aisa, kot_bury, Marta22, niezapominajka, kama005, Zuzulka88, Kasiulina lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania gratuluję! A bałam się, że nic Cię nie ruszy. Wszystkiego co najlepsze Wam życzę- dochodź szybko do siebie no i ucałuj od nas upartą Hanię :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 12:25

niezapominajka, Zuzulka88, Zonti lubią tę wiadomość

• _cherryLady Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje wszystkim! Sypiecie sie jak prezenty z worka Mikolaja :D tylko strasznie duzo CC :O az zaczynam sie obawiwc czy dam sobie rade sn...

Nasza Marcysia jest już z nami <3
    bobas.gif
  • Eithlinn Przyjaciółka

Wysłany: 15 lipca 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja też jeszcze w całości, już myślałam, że się coś ruszy wczoraj, ale wyciszyło się, noc przespana, bóli zero :(

Gratulacje nowym mamusiom :)

LilouK, kot_bury, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

thgfrjjgpv9iu5fg.png
  • MirelS Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Gratuluje kolejnych dzidziusiów!
    My nadal w szpitalu bo malutki wczoraj załapał zołtaczke i musi być naświetlany. Do 20 ma fototerapie i od wczorajszej nocy siedzę w szpitalu jak kura bez jaja :(
    Nowa? Milcia Wasze maluchy tez pamiętam to załapały. Z jaką wartością Was wypisano? Na razie spadła mu z 17.1 do 14. Norma jest podobno do 12. Mam nadzieję, że jutro nas wypuszcza.

Dziewczyny masujcie sutki na skurcze, naprawdę przynosi efekty. Ja nawet w trakcie porodu musiałam. I teraz jak mały ciągnie to też macica reaguje od razu.

jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• Milcia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nas wypisali jak mała miała wynik 11.8

MirelS, Zuzulka88, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
‹‹ 1309 1310 1311 1312 1313 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ