Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOgłaszam, że 14,07,2016 r. o godz. 19,55 przez CC przyszła na świat moja najukochansza córeczka Marysia. 3200g szczęścia i 54 cm czystej słodyczy 10 pkt.
Więcej napiszę jutro, a w zasadzie dzisiaj tylko późniejjusella, Milcia, TheForfie, Zonti, Sanna, Dalile, Marta22, LilouK, figaa, Agaax, OkraglinkaOlinka, kot_bury, aisa, _cherryLady, eve90, niezapominajka, kama005, Zuzulka88, Agness27, Kasiulina, _analiza, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
Helloo
Gratuluje nowym mamusia
My mielismy straszna noc... Obudzila mi sie o 24 jadla do 1 potem bolal ja brzuszek i nie umiala zrobic 2 wiec marudna zasnela o 1:40 zeby obudzic sie o 2:30 na jedzenie, potem 03:30 i terano 06 je srednio 40 min wiec jestem jak zombi... Marze o 5 h snu ciaglego
Walczymy tez z oczkiem niestety mamy zapchany kanalik zrobil sie stan zapalny i mamy kropelki z antybiotykiemKijanka
-
nick nieaktualny
-
Kijanka rozumiem cie bo zeszlej nocy Kuba niezle dal nam popalic co chwila pobudka i nie chcial spac , wczoraj w dzien to samo juz chcialam gondokarmin sztucznym bo myslalam ze moje mleko jakies lewe ale tej nocy juz spal ladnie.
A po czym poznalas ze bolal brzuszek ?
Witam sie
Gratuluje nowym mamusiom -
nowa! wrote:Kijanka rozumiem cie bo zeszlej nocy Kuba niezle dal nam popalic co chwila pobudka i nie chcial spac , wczoraj w dzien to samo juz chcialam gondokarmin sztucznym bo myslalam ze moje mleko jakies lewe ale tej nocy juz spal ladnie.
A po czym poznalas ze bolal brzuszek ?
Witam sie
Gratuluje nowym mamusiom
Wila sie plakala prezyla... Jesc nie chciala juz... Godzine lezala na mojej klatce piersiowej i poszla kupa po pachy i zasnela natychmiast ..Zuzulka88 lubi tę wiadomość
Kijanka
-
Dobryyy!
Gratulacje dla nowych mamusiek Renieczka, Edka, Ania- wszystkiego dobrego dla Was i maluchów
No to ile nas zostało? Brzuchy do góry!
Ja i Zonti chyba jesteśmy najbardziej opóźnione z gangu lipcówek
U mnie nic konkretnego po masażu. Plamię, brzuch troszku pobolewa jak na okres. Tyle. Za to spałam jak zarżnięta, chyba z nerwów padłam jak mucha, bo ani razu na sik nie wstałam
Dziś jest mój termin porodu wg. miesiączki, tak że tego, na nic się nie zapowiada Jakie to jest wkur***e już
Pięknego piąteczku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 10:12
Agaax, Marta22, kot_bury, jusella, aisa, eve90, Naditta, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla, Renieczka, Edka - gratulacje
U mnie bez zmian, nadal w dwupaku wieczorem myślałam, że to już, bo skurcze się zaczęły robić konkretne, ale znowu przeszły po prysznicu. Teraz póki co nic, tylko tak coś ćmi w dole brzucha i kłuje. Na 14 idę na ktg, znowu chyba wlezę dyżurnemu na fotel i niech sprawdzi, czy coś się ruszyło takie kłucie to podobno na skracanie szyjki, tylko mi się już nie ma co skracać, heh.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 09:58
LilouK, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ja zostałam ( unosze brzuch hihi) . Ja to chyba na samym szarym końcu urodze bo termin mam dopiero na 26 wiec jeszcze mi zostało
zaraz idę do lekarza z ta wysypka bo się rozszerzyła swędzi niemilosiernie i nie da się z tym normalnie funkcjonować. Mam ja juz na brzuchu, na recach i na lewej stopie Czytałam ze najprawdopodobniej to pokrzywka ciążowa która znika dopiero po porodzie ( do tego czasu to chyba do krwi się zadrapie ) mam nadzieje ze jakąś masc dostane co trochę pomoże.
Dziewczyny gratuluję i życzę zdrowka dla was i maluszków.
Miłego dniaLilouK, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ania gratuluję! A bałam się, że nic Cię nie ruszy. Wszystkiego co najlepsze Wam życzę- dochodź szybko do siebie no i ucałuj od nas upartą Hanię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 12:25
niezapominajka, Zuzulka88, Zonti lubią tę wiadomość
-
Hej! Gratuluje kolejnych dzidziusiów!
My nadal w szpitalu bo malutki wczoraj załapał zołtaczke i musi być naświetlany. Do 20 ma fototerapie i od wczorajszej nocy siedzę w szpitalu jak kura bez jaja
Nowa? Milcia Wasze maluchy tez pamiętam to załapały. Z jaką wartością Was wypisano? Na razie spadła mu z 17.1 do 14. Norma jest podobno do 12. Mam nadzieję, że jutro nas wypuszcza.
Dziewczyny masujcie sutki na skurcze, naprawdę przynosi efekty. Ja nawet w trakcie porodu musiałam. I teraz jak mały ciągnie to też macica reaguje od razu.jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość