Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Wpadłam się tylko pochwalić- Bartosz urodzony sn 26 lipca o godzinie 2:35, 2850 g, 51 cm szczęścia
Póki co mamy problemy z karmieniem, a poza tym mały śpi jak aniołek oby jak najdłużej
Gratuluję nowym mamom i trzymam kciuki za rodzącejusella, kijanka_88, Naditta, Gagaga, _analiza, Agness27, aisa, Pauli11, MirelS, olala2910, Ejrene, Evanlyn, kot_bury, eve90, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny , właśnie pojawił mi się brązowy śluz z kropka czarnego dzwoniła o położnej ma wył telefon jest ma porodówce .... jechać na Ip ? Czy spokojnie czekać ? Chyba sieje panikę ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 20:39
niezapominajka, Agness27 lubią tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny
-
Moja tez juz na nogach oczy jak 5 zl , dostala 60ml mm i teraz sie zastanawia... Ryczec nie ryczy ale odlozyc sie nie da, lezy na klacie
edit: po ataku szału, zawiązaniu jej w rożek i 15 min płaczu, padłaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 21:32
jusella, Agness27, niezapominajka lubią tę wiadomość
Kijanka
-
Mój wykąpany, pojedzony śpi - ale ciężko było. Nie wiem jak dałam radę ale dałam . Niestety musiałam podać mm bo cycki suche - co wieczór ten problem u mnie - ani kropelki nie da się wycisnąć. Najważniejsze, że Szymcio pojedzony i zadowolony.
Kijanka - o 3ciej?kijanka_88, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
U nas dzis spokojnie mała po obiedzie spała ponad 4 godziny aż ja budziłam. Zjadła potem zgodnie za rada z jednej piersi potem z drugiej i powtórka z pierwszej wydawała sie ładnie najedzona spokojna potem ja wykapalismu mała uwielbia wieczorna kąpiel po kąpieli dostała 40 ml mojego ściągniętego mleka z butli i od ponad godziny słodko sobie spi w sypialni narazie w wózku potem ja zabiorę do łóżeczka
Dzis o dziwo jak do tej pory obyło sie bez bólu brzuszka i krzyku. Nie wiem czy to kwestia kropelek czy mojego picia 2 l kopru włoskiego :p ale duża ulga widac ze maluszka nic nie boli i jest taki spokojny ?jusella, kijanka_88, Naditta, niezapominajka lubią tę wiadomość
Aurelia 9.07.2016 15.27 -
A mój dostał cyca, niby doił pół godziny, a ciągle mu było mało. Dostał 40 ml mm, ale dalej było za mało i kolejne 40 wydoił, dopiero padł Czy tylko moje dziecko pochłania takie ilości?
Pauli, a koper włoski to można dostać jako herbatkę?
Dziewczyny, czy u Was też były zmiany jeśli chodzi o krwawienie? Tzn chodzi mi o to ile. Bo u mnie było bardzo mało już, a dzisiaj jakbym okresu dostała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 22:24
niezapominajka lubi tę wiadomość
17.07.2016
-
Karolajn może poczekaj chwilę w domu, bo może akurat się coś rozkręca.
Herbatkę z kopru ma Hipp.
Moja metoda na karmienie jest prawie taka sama. Od początku karmię 10-12 minut jedną piersią, potem tyle samo drugą. Spróbuję dzisiaj tej metody Pauli i zobaczę ile będzie spać, bo po tym jak teraz je, to śpi 2.5 h.jusella, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
Tak można dostać koper włoski w saszetkach jak herbata ja parze dzbanek 1 l i wrzucam 4 saszetki. A potem pije cały dzien mimo ze smak jak dla mnie okropny. Ale jeśli pomoże to na kolki to idzie sie przyzwyczaić do tego smaku
Ja kupuje w polskim sklepie :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a5e8786ace1.jpg
Wiem ze tez hipp ma herbatkę z wyciągiem kopru włoskiego ale jak przeczytałam skład to zrezygnowałam cukier z cukrem o posmaku kopru włoskiego...
Naditta, jusella, aisa, niezapominajka lubią tę wiadomość
Aurelia 9.07.2016 15.27 -
Super Milcia. Ja nie miałam nigdy takiej ilości ściągniętego mleka. Maksymalnie ściągałam 100 ml ale to raczej rano po całej nocy a nie wieczorem.
Dokładnie tak jak pisze Milcia smakuje jak herbata ziołowa. Mi lepiej wchodzi na zimno niż na goraco.Milcia, jusella, niezapominajka lubią tę wiadomość
Aurelia 9.07.2016 15.27