Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam

Wpadłam się tylko pochwalić- Bartosz urodzony sn 26 lipca o godzinie 2:35, 2850 g, 51 cm szczęścia
Póki co mamy problemy z karmieniem, a poza tym mały śpi jak aniołek
oby jak najdłużej 
Gratuluję nowym mamom i trzymam kciuki za rodzące
jusella, kijanka_88, Naditta, Gagaga, _analiza, Agness27, aisa, Pauli11, MirelS, olala2910, Ejrene, Evanlyn, kot_bury, eve90, niezapominajka lubią tę wiadomość

-
Dziewczyny , właśnie pojawił mi się brązowy śluz z kropka czarnego
dzwoniła o położnej ma wył telefon jest ma porodówce .... jechać na Ip ? Czy spokojnie czekać ? Chyba sieje panikę ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 20:39
niezapominajka, Agness27 lubią tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny
-
Moja tez juz na nogach oczy jak 5 zl , dostala 60ml mm i teraz sie zastanawia... Ryczec nie ryczy ale odlozyc sie nie da, lezy na klacie
edit: po ataku szału, zawiązaniu jej w rożek i 15 min płaczu, padłaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 21:32
jusella, Agness27, niezapominajka lubią tę wiadomość
Kijanka
-
Mój wykąpany, pojedzony śpi - ale ciężko było. Nie wiem jak dałam radę ale dałam
. Niestety musiałam podać mm bo cycki suche - co wieczór ten problem u mnie
- ani kropelki nie da się wycisnąć. Najważniejsze, że Szymcio pojedzony i zadowolony.
Kijanka - o 3ciej?
kijanka_88, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
U nas dzis spokojnie
mała po obiedzie spała ponad 4 godziny aż ja budziłam. Zjadła potem zgodnie za rada z jednej piersi potem z drugiej i powtórka z pierwszej
wydawała sie ładnie najedzona
spokojna
potem ja wykapalismu
mała uwielbia wieczorna kąpiel
po kąpieli dostała 40 ml mojego ściągniętego mleka z butli i od ponad godziny słodko sobie spi w sypialni
narazie w wózku potem ja zabiorę do łóżeczka 
Dzis o dziwo jak do tej pory obyło sie bez bólu brzuszka i krzyku. Nie wiem czy to kwestia kropelek czy mojego picia 2 l kopru włoskiego :p ale duża ulga widac ze maluszka nic nie boli i jest taki spokojny
?
jusella, kijanka_88, Naditta, niezapominajka lubią tę wiadomość
Aurelia 9.07.2016 15.27 -
A mój dostał cyca, niby doił pół godziny, a ciągle mu było mało. Dostał 40 ml mm, ale dalej było za mało i kolejne 40 wydoił, dopiero padł
Czy tylko moje dziecko pochłania takie ilości?
Pauli, a koper włoski to można dostać jako herbatkę?
Dziewczyny, czy u Was też były zmiany jeśli chodzi o krwawienie? Tzn chodzi mi o to ile. Bo u mnie było bardzo mało już, a dzisiaj jakbym okresu dostała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 22:24
niezapominajka lubi tę wiadomość
17.07.2016

-
Karolajn może poczekaj chwilę w domu, bo może akurat się coś rozkręca.
Herbatkę z kopru ma Hipp.
Moja metoda na karmienie jest prawie taka sama. Od początku karmię 10-12 minut jedną piersią, potem tyle samo drugą. Spróbuję dzisiaj tej metody Pauli i zobaczę ile będzie spać, bo po tym jak teraz je, to śpi 2.5 h.
jusella, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
Tak można dostać koper włoski w saszetkach jak herbata
ja parze dzbanek 1 l i wrzucam 4 saszetki. A potem pije cały dzien mimo ze smak jak dla mnie okropny. Ale jeśli pomoże to na kolki to idzie sie przyzwyczaić do tego smaku 
Ja kupuje w polskim sklepie :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a5e8786ace1.jpg
Wiem ze tez hipp ma herbatkę z wyciągiem kopru włoskiego ale jak przeczytałam skład to zrezygnowałam cukier z cukrem o posmaku kopru włoskiego...
Naditta, jusella, aisa, niezapominajka lubią tę wiadomość
Aurelia 9.07.2016 15.27 -
Super Milcia. Ja nie miałam nigdy takiej ilości ściągniętego mleka. Maksymalnie ściągałam 100 ml ale to raczej rano po całej nocy a nie wieczorem.

Dokładnie tak jak pisze Milcia smakuje jak herbata ziołowa. Mi lepiej wchodzi na zimno niż na goraco.
Milcia, jusella, niezapominajka lubią tę wiadomość
Aurelia 9.07.2016 15.27

zapachu nie znoszę, a co dopiero to pić. Dzięki, zapytam jutro w polskim sklepie czy mają