Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dalile wrote:Że wam się chce forum odpalać przy karmieniu ja się staram przysypiać
I właściwie to najlepszy czas na forum bo jak śpi to ogarniam domowe sprawy i szkoda mi czasu na internety
PS. Kama- dobrze ze mi przypomniałaś, zmieniałam wczoraj akurat telefon i zapomniałam zainstalować swoją apkę - też jest fajna, może którejś z Was przypasuje- ja ją miałam jako ciążową i już miałam odinstalować kiedy odkryłam że potem fajnie o rozwoju dziecka mówi i można tak jak w Twojej - kliknąć karmienie, pieluchy, spanie, wizytę lekarza. Polecam też HAPPY BABY:)
Ps2. Jak to jest dziewczynki z naszą płodnością po porodzie? Odczekać jeszcze jakiś czas do mogę ale musimy brać jakieś antykoncepcyjne od razu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 08:43
majeczka87, jusella lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
Dzien dobry dziewczyny i dzien dobry maluszki My karmimy sie piersią i zauważyłam ze jak dłużej odbijam intrygami w pozycji pol pionowej to synkowi sie mniej ulewa Pawełek coraz mniej śpi w dzien najlepiej zasypia oczywiscie w wózku na dworze ja wczoraj juz bylam tak wykończona ze położyłam sie z nim w naszym łożku o 19 i wstaliśmy dopiero przed północą a cycki mialam juz jak kamienie ale musze powiedziec ze sie wyspalam polecam szumisia ale rowniez suszarkę odkurzacz hihihi i u nas mega sprawdza sie You tube i szum morza z odgłosami mew zycze wam milego dnia ZAKOCHANA MAMA
jusella, Gagaga, aisa lubią tę wiadomość
-
_analiza wrote:Dla mnie to jedyna ucieczka przed zanudzeniem się na śmierć podczas karmienia:P staram się nie przysypiać bo boję się że przegapiłabym jak się krztusi itp.
I właściwie to najlepszy czas na forum bo jak śpi to ogarniam domowe sprawy i szkoda mi czasu na internety
PS. Kama- dobrze ze mi przypomniałaś, zmieniałam wczoraj akurat telefon i zapomniałam zainstalować swoją apkę - też jest fajna, może którejś z Was przypasuje- ja ją miałam jako ciążową i już miałam odinstalować kiedy odkryłam że potem fajnie o rozwoju dziecka mówi i można tak jak w Twojej - kliknąć karmienie, pieluchy, spanie, wizytę lekarza. Polecam też HAPPY BABY:)
Ps2. Jak to jest dziewczynki z naszą płodnością po porodzie? Odczekać jeszcze jakiś czas do mogę ale musimy brać jakieś antykoncepcyjne od razu?
trzeba odczekać te 6 tygodni I nie wiem jak przy kp antykoncepcja Ale zapytam się mojej gin
Ja też już się nie mogę doczekać
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Witam
W Belgii zalecają 4 tygodnie powstrzymania sie id ❤️❤️❤️ I od razu w szpitalu dostałam receptę na pigułki antykoncepcyjne ( mini pigułka z samym progesteron bezpieczna przy karmieniu piersią) nawet o nia nie pytałam poprostu tutaj w standardzie przy wypisie dostaje sie receptę i zalecenie brania od. 21 dnia po porodzie. Wiec ja juz łykam potem po 8 tygodniach mam wizytę u lekarza i mogę sie zdecydować na inna foremne anty ja sie zastanawiam nad wkładka
jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
Aurelia 9.07.2016 15.27 -
Dalile wrote:Jezu jaki seks...tamtędy dopiero arbuz wyszedł... Ja to się bałam dotknąć przez jakiś czas a te o seksie...
Hahahaha arbuz
No nie wiem ja mam ochotę straszna A mój M jeszcze większa
jusella lubi tę wiadomość
Naditta wrote:A mi się wydaje, że tam otchłań jest, dziura ozonowa. Ciekawe czy mąż będzie w ogóle miał ochotę, jak przez pół porodu stał przy nogach zamiast przy głowie, taki byl ciekawy...
jusella lubi tę wiadomość
My dziś mamy ciężki dzień. Płacz, chyba ból brzuszka, dopiero teraz zasnęła od godziny 10 rano.
Jak dziewczyny radzicie sobie z niewyspaniem? Staracie się zdrzemnąć w ciągu dnia? Bo mi nie zawsze to wychodzi i czasami śpię w sumie tylko cztery godz na dobę. Jak za czasów studenckich; tylko wiek nie ten
-
panna truskawka wrote:My dziś mamy ciężki dzień. Płacz, chyba ból brzuszka, dopiero teraz zasnęła od godziny 10 rano.
Jak dziewczyny radzicie sobie z niewyspaniem? Staracie się zdrzemnąć w ciągu dnia? Bo mi nie zawsze to wychodzi i czasami śpię w sumie tylko cztery godz na dobę. Jak za czasów studenckich; tylko wiek nie ten
Ja tez w dzien nie śpię bo moja Malo śpi w dzien a jak już śpi to ja chce zjeść cos ogarnac ito
Ja tez jestem zmęczona czasem chodzę i czuje sie jak na kacu takie spowolnione myślenie aż mam. Czasem mąż wróci z pracy i siedzi z corka to jak mnie wola typu "chodź zobaczysz jak wysoko glowie podniosls albo chyba się uśmiechnęła" to aż mam wyrzuty sumienia bo nie chce mi się wstac podejsc nieraz. Ale to pewnie wynika z przemęczenia. U mnie ona malutko spi w dzien przysypia po 20 minutek i ja caly dzien musze sie nią zajmować. Kocham ja nad życie ale zmęczenie robi swojeKornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
I dodam ze mieszkamy sami. Rodzice na mazurach 120 km od nas. Mąż w pracy a my dwie same cale dnie. I sa dni kiedy nagle o 15 uświadamiam sobie ze nawet szklanki wody nie wypilam jeszcze a musze duzo pic na pokarm. To porem wieczorem jak pójdzie spać staram sie cala butle wydoic wodyKornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
Jusella co do 500+ to jak składałaś wniosę i czy wczesniej dostałaś decyzje o przyznaniu ??
No tez widzę ze posty ubyly..
My dzis w końcu naprawilismy kompa a raczej wymienialiśmy cale bebechy i śmiga ze hej
I w sumie ok godz czekaliśmy aż wstawia je do jednostki
Dziś byliśmy w zoologicznym i kupiliśmy druga malutka juz klatkę dla naszego uciekiniera bo tak byl w wiaderku no i jaka cisza bo juz nie skrzecza i nie gryzą sie no i każde ma swoje terytoriumjusella lubi tę wiadomość