Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
aga9009 wrote:Dziewczyny a co myślicie o depilacji nóg woskiem w tych pierwszych tyg? Strasznie mnie korci, bo już nie mogę patrzeć na swoje nogi...
chyba, że jesteś zaprawiona w bojachstarania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
dziewczyny, a jak z Waszą wagą? któraś już przytyła cokolwiek?
czytałam, że w 1 trymestrze to tak ze 3kg do przodu
A u mnie waga waha się o 1kg przód tył i nic do przodu nie idzie..
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Nanatasza wrote:ja bym się nie odważyła - dla mnie to jest mega ból, a przy bólu stres i wytwarza sie kortyzol, który może zaszkodzić dzieciom
chyba, że jesteś zaprawiona w bojach
Hehe robię to od kilku lat wiec ja praktycznie bólu już nie odczuwam Ale wiadomo w ciąży może być inaczej... chyba spróbuje jak będzie bardzo boleć to przestanę - dziecko najważniejszeNanatasza lubi tę wiadomość
-
Nanatasza wrote:dziewczyny, a jak z Waszą wagą? któraś już przytyła cokolwiek?
U mnie 1kg do przodu ale to na samym początku a teraz waga na szczęście stoi w miejscu. -
U mnie waga raczej bez zmian.
A co do wizyt - ja w tym tygodniu planuje uag ale nie wiem jak się uda, może jutro a może dopiero czwartek-piątek. A wizyta prawdziwa u mojego gina prowadzącego 7.12 będzie akurat równo 7tc
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące się w tym tygodniu, niech moc będzie z nami:p19.07.2016 r. Aleksander
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNanatasza wrote:dziewczyny, a jak z Waszą wagą? któraś już przytyła cokolwiek?
Ja też zjechałam na razie. Ale podobno na początku tak może być.
Chociaż przy wymiotach to ja rozumiem, ale jak ja ich nie mam... no ale to dopiero początki. Jeszcze nam przybędzie, ojjj przybędzieNanatasza lubi tę wiadomość
-
Kurde zeżarto mi pól tekstu pisałam ze maluch ma 12,9 mm w piątek jak bylam na nfz to miał 8 mm. Wszystko jest idealnie. Następna wizyta 10.12 w prywatnej klinice którą wybrałam na prowadzenie ciazy, na nfz mam pojawić się po świętac. Mam l4
Jastra, aisa, Nanatasza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dawno mnie tu nie było
Ja mam jutro kolejne usg, stresuję się jak zwykle.
Wizyta kolejna za tydzień i jak jutro będzie ok to zapewne w pn wezmę zaświadczenie o ciąży i chyba powiem w pracy.
Dziewczyny czy was też tak brzuch boli. Momentami czuję jakbym za chwilę @ miała dostać -
Nanatasza wrote:dziewczyny, a jak z Waszą wagą? któraś już przytyła cokolwiek?
Ja przytyłam 2,5kg ale się cieszę, bo dla mnie wskazane. Ważyłam przed ciążą 41kg, a teraz 43,5kgNanatasza, Agaax lubią tę wiadomość
-
Mona_M wrote:Hej dawno mnie tu nie było
Ja mam jutro kolejne usg, stresuję się jak zwykle.
Wizyta kolejna za tydzień i jak jutro będzie ok to zapewne w pn wezmę zaświadczenie o ciąży i chyba powiem w pracy.
Dziewczyny czy was też tak brzuch boli. Momentami czuję jakbym za chwilę @ miała dostać
Mnie tak samo a w szczególności na wieczór przed spaniem. -
Susana wrote:Ja mam wizytę w środę i pewnie usg genetyczne za 2 tygodnie. Dzisiaj to mi tak brzuch wywaliło, że się w pracy kryje jak różowa pantera
Susana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny