Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
To na pewno sie owu przesunela i ciaza jest mlodsza niz 6 tyg. Jak nie masz plamien i beta przyrasta to na pewno tak jest. Jak pojdziesz na usg za tydzien, dwa to juz bedzie widac
Moj wlasnie dzwonil. Odebral wyniki. Mam przeciwciala na rozyczke, cmv i toxo ! :o super. Odetchnelam z ulga. Ale ciekawe kiedy ja to wszystko przeszlam hihi.rozyczke to wiem ze mialam ale zeby i toxo... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hello dziewczyny,
nie wierzyłam że to powiem ale nie daje rady juz w pracy ;/ pracuje rano ( mimo tego że baardzo mnie odciążają i praktycznie robie papiery ) ale potem jeszcze popołudnie do 19-20 i padam ;(
Do tego mdłości, nie moc ... wogóle Kicha dzisiaj... pełna deprecha.. i brak siły ;/Kijanka
-
kijanka_88 wrote:Hello dziewczyny,
nie wierzyłam że to powiem ale nie daje rady juz w pracy ;/ pracuje rano ( mimo tego że baardzo mnie odciążają i praktycznie robie papiery ) ale potem jeszcze popołudnie do 19-20 i padam ;(
Do tego mdłości, nie moc ... wogóle Kicha dzisiaj... pełna deprecha.. i brak siły ;/starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Dziewczyny ja właśnie wróciłam z wizyty i bardzo się ciesze ze poszłam.
ZOBACZYŁAM SERDUSZKO!
Maleństwo ma ponad pół cm (6mm)
Ciesze się bo lekarka sama z siebie kazała przyjść do szpitala po skierowanie na badania nfz -toxo itp podobno też jak w rodzinie jest jakaś sercowa sprawa to echo serca będzie refundowane:)
Teraz mogę sobie spokojnie czekać na wizytę 7.12 :p chociaż najchętniej to bym sobie kupiła własne prywatne usg;D
Wroclawska- nie martw się, na pewno ciąża jest jeszcze młodsza, serduszko nie zawsze pokazuje się od razu, nie martw się na zapas i grzecznie poczekaj tydzień na następne. A betę faktycznie możesz zrobić dla pewnosci:) &&nowatorka, majeczka87, Edka lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
nowatorka wrote:Kijanka a czemu ty i rano i wieczorem do pracy chodzisz ?
Rano studenci popołudniu praca w innym miejscu.
O l4 oczywiście myślałam i bardzo bym chciała ale po pierwsze musze wyrobić najpierw pensum, uczelnie rządzą się swoimi prawami, po drugie wtedy bym nie mogła dorabiać i koło się zamyka ;/
Ja już w łózku leżę, chciałam coś ogranąc al tylko patrze na otaczający mnie bajzel, mąż w pracy...
Kijanka
-
WrocławskaCiężaróweczka wrote:Hej kobietki. Byłam w czoraj na pierwszej wizycie u ginekologa. Z USG wyszlo, że pęcherzyk ciążowy o średnicy 1cm. Lekarz powiedział, że jest za mały by stwierdzic czy rozwija się prawidłowo czy obumarla. Ach nic z tego nie rozumiem.
Wykonalam dziś bete i wynosi 6891.00
Hej wrocławska miałam taka sama sytuacje tylko ze ja trafiłam do lekarza z plamieniem dwa dni przed planowana pierwsza wizyta. Wtedy uslyszalam ze widac slaby pęcherzyk ciążowy i ze mam na razie poczekać z rozpowiadaniem tej nowiny.dwa dni pozniej bylam na planowanej wizycie u mojej prowadzącej i potwierdzila Również nie bylo widac fasolki. Kolejna wizytę miałam 2 tyg. Pozniej. Zaznacze ze najdłuższe tygodnie w zyciu. Pani doktor powiedziała mi wtedy ze jej się wydaje ze pozniej miałam owulacje a ja akurat w tym miesiącu nie sprawdzalam siebie bo wydawalo mi się ze się nie uda.ale dwa tygodnie pozniej zobaczyłam na monitorze 8,2mm szczęścia.tak woec za ciebie tez trzymam kciuki.badz spokojna i nie nakręcaj sie bo ja na poczatku myślałam ze zwariuje.nowatorka lubi tę wiadomość