Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nowa! wrote:Hej wrocławska miałam taka sama sytuacje tylko ze ja trafiłam do lekarza z plamieniem dwa dni przed planowana pierwsza wizyta. Wtedy uslyszalam ze widac slaby pęcherzyk ciążowy i ze mam na razie poczekać z rozpowiadaniem tej nowiny.dwa dni pozniej bylam na planowanej wizycie u mojej prowadzącej i potwierdzila Również nie bylo widac fasolki. Kolejna wizytę miałam 2 tyg. Pozniej. Zaznacze ze najdłuższe tygodnie w zyciu. Pani doktor powiedziała mi wtedy ze jej się wydaje ze pozniej miałam owulacje a ja akurat w tym miesiącu nie sprawdzalam siebie bo wydawalo mi się ze się nie uda.ale dwa tygodnie pozniej zobaczyłam na monitorze 8,2mm szczęścia.tak woec za ciebie tez trzymam kciuki.badz spokojna i nie nakręcaj sie bo ja na poczatku myślałam ze zwariuje.
Bardzo Ci dziękuję
Już jestem bardziej pozytywnie nastawiona.
Jak wyszłam w czoraj od lekarza to miałam mieszane uczucia. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pochwalę się. Jestem po pierwszej wizycie u gin, nasz maluszek ma 5,2mm serduszko bije pełną mocą! To prawdziwy cud, zobaczyć, że noszę w sobie nowe życie:-)
Dostałam też duphaston, bo gin dopatrzył się małego krwiaczka. Następna wizyta za 2 tygodnie, ale jestem dobrej myśli, musi być dobrze:-)nowatorka, aisa lubią tę wiadomość
Kazik - 04.08.2016
Aniołek -
Tak chodzi mi o dopochwową.
Wiola, to masz taka dawke jak ja.
Po luteinie bole wam calkowicie zniknely?
Kurde, bo ja od czasu brania luteiny tj. Kolo 2.5 tyg mialam spokoj od kazdego bolu brzucha, A wczoraj w nocy, tak nagle wrocily obok prawego jajnika i bole podbrzusza.... A ja Panikara Juz sie Boje....2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Ja biorę duphaston 3x1 i luteinę dopochwowo 100 mg 2x1. Bóle i kłucia w podbrzuszu mam co jakiś czas. Są dni że nic nie boli a są dni że kłuje prawie cały czas tak jaz dzisiaj.
Co do tych leków prenalen. Ja od kropli do nosa to myślałam że się uduszę i jakoś mi ten katar sam przeszedł. Stosowałam syrop prawoślazowy też podczas przeziębieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 22:47
-
Póki nie masz plamienia to na pewno wszystko jest ok.
Nie powiem jak kłuje to wiem ze coś tam się dzieje a jak nie to jakoś tak Dziwnie ale wiem ze ws z ystko jest Oki mam nad żyje że na Usg piątkowym też ws ZUS to będzie ok
Także nie denerwuj się -
Heej.
Wybaczcie za nieobecność ale tak sie rozleniwilam przez to l4,ze jutro wszystko nadrobię.
Dziś bylam przedłużyć l4,i założyli mi juz karte ciazy: )
Obecnie 9tydz z dzidzia wszystko okej:)Wiola90, nowatorka, Ejrene, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Ale jestem opóźniona, ale przyznam szczerze,że ostatnio kompletnie nie mam czasu siedzieć na forum, postaram się częściej zerkać
Witam nowe lipcówki!
Patutka ja nie biorę, bo nie ma u mnie takiej potrzeby
Ostatnio byłam zadowolona,że dosyć dobrze przechodzę ciążę, bo nie mam mdłości,ani nie wymiotuję, jedynie co to mam od czasu do czasu bóle brzucha i nieszczęsne gazy (chyba zmora większości z nas )
I przechwaliłam za bardzo,bo ostatnio mam mdłości nie wymiotuję,ale niedobrze mi staram się jakoś funkcjonować,ale czasami nie mogę,muszę leżeć, bo mam wrażenie jakbym miała zaraz wymiotować i mi słabo jak poleżę troszkę to jest lepiej i tak w kółko.
aisa lubi tę wiadomość
-
Marta- ja tez generalnie nie mialam potrzeby. Biore w razie czego i z powodu boli macicy:)
A ogolnie, tak bardzo sie dzis chwalilam, ze nie wymiotowalam ani nie mialam mdlosci. Otoz, 20 minut temu obudzily mnie mdlosci, A skonczylo sie na drugim....2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Cześć dziewczyny.
My wkońcu dziś powiedzieliśmy teścia. Teściowa miała ostatnio robione usg i wyszedł jej jakiś guz. Teraz czeka na wyniki mammografi. I od wczoraj byla załamana i płakała. I moj mąż mnie poprosił czy możemy teraz powiedzieć a nie w święta żeby humor w rodzinie poprawić. Wiec się zgodziłam. Kupiliśmy małe skarpetki w mikolaje, czekoladę i kartkę z wózkiem dziecięcym z napisem gratulacje, a w środku napisaliśmy "Gratulacje! Zostaniecie dziadkami". Bardzo się ucieszyli, ucalowali i tak jakoś miło się zrobiło.
Poza tym u mnie bez zmian. Rano mdłości i doszła zgaga której nigdy w życiu nie miałam. Ale czego się nie zrobi dla maluszka ♡majeczka87, Ejrene, aisa, kot_bury lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny, taka jestem dziś roztargniona, że szok.
Całą noc nie spał, M stoi na granicy Ukraińskiej 16 godzinę. Pieprzone kacapy się obijają..
poleciałam rano do labo i siki zostawiłam w lodówce.. dobrze, że się dogadałam, że doniosę..
No i badania mega drogie, 236pln.. masakra jakaś.
Ale to podobno tylko te pierwsze, hiv, cytomegalia, toxo itd.
Idę coś zjeść bo dzieciaki się domagają, miłego dnia!!!starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*]