Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nanatasza wrote:No i badania mega drogie, 236pln.. masakra jakaś.
Ale to podobno tylko te pierwsze, hiv, cytomegalia, toxo itd.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 08:16
-
na żółtaczkę byłam szczepiona,
z tego co wiem, to u nas chyba tylko raz się robi toxo i cytomegalię, ale pewności nie mam
najgorzej, że z tymi sikami muszę jeszcze raz lecieć.. a tak jest zimno i ślisko.. i niewyspana..starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
nick nieaktualnyWitajcie Dziś druga wizyta u innego lekarza , może w końcu coś się dowiem Trzymajcie kciuki . Od wczoraj jakoś mocniej podbrzusze boli I wg to dalej ciągle mi niedobrze ale wymiotów brak , więc może wcale nie będzie . Chociaż takie całodniowe mdłości wcale nie są fajne
-
nick nieaktualny
-
Nanatasza wrote:na żółtaczkę byłam szczepiona,
z tego co wiem, to u nas chyba tylko raz się robi toxo i cytomegalię, ale pewności nie mam
najgorzej, że z tymi sikami muszę jeszcze raz lecieć.. a tak jest zimno i ślisko.. i niewyspana..
mona ty tez dzisiaj trzeci miesiac zaczelasWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 08:38
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim
Ja dziś niemal zaspałam do pracy, bo najpierw koło 22 zasnęłam na sofie, a jak się przebudziłam po północy, umyłam i przebrałam,to nie mogłam zasnąć.
Jutro wizyta i gina. Zaczynam czuć lekki stresik...
A co do syropów prawoślazowych w ciąży, to uważajcie dziewczyny, bo on zawiera alkohol i raczej nie zaleca się go z tego powodu podczas ciąży (informacja od farmaceuty).
Miłego dnia i trzymam kciuki za potrzebujące -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie też włosy lecą ale nie tak bardzo.
Co do syropu prawoslazowego to ma alkohol ale w śladowych ilościach więc spokojnie. Lekarze go zapisują więc luz. Moja koleżanka co jest lekarzem że to jest minimalna zawartość alkoholu i że to nie zaszkodzi -
Dzień dobry Mamusie!
Jak czytam ile zapłaciłyscie na badania to zaczynam się bać ...
Z włosami u mnie też kiepsko, wypadają zdecydowanie bardziej czekam na drugi trymestr kiedy podobno samopoczucie jest cudowne, włosy i cera są piękne i ma się w cholerę energii -
Patutka wrote:Marta- ja tez generalnie nie mialam potrzeby. Biore w razie czego i z powodu boli macicy:)
A ogolnie, tak bardzo sie dzis chwalilam, ze nie wymiotowalam ani nie mialam mdlosci. Otoz, 20 minut temu obudzily mnie mdlosci, A skonczylo sie na drugim....
Ja nie chce się faszerować zbytnio, gdy nie ma potrzeby. Zresztą jak zaleci mi mój lekarz to jak najbardziej a tak poza
tym nie -
Dzien dobry dziewczyny!
Znowu dlugo mnie nie bylo. Jestem bardzo zagoniona, mnostwo zalatwien, praca itp.
Ale to dobrze, bo ja naprawde sie mecze jak nic nie robie. Pozatym mam duzo energii i czuje sie bardzo dobrze, wrecz jakbym nie byla w ciazy... Tylko piersi nadal koszmarnie mnie bola, a tak pozatym to NIC.
Ale nie narzekam, bo na poczatku jak narzekalam na brak objawow to przyszly mdlosci...
Ja jutro znowu ide podgladac dzidziusia Juz sie nie moge doczekac
Milego dnia.aisa lubi tę wiadomość
Moj Aniolek 10 TC - 03.12.2015 (*)
-
Nanatasza wrote:hej dziewczyny, taka jestem dziś roztargniona, że szok.
Całą noc nie spał, M stoi na granicy Ukraińskiej 16 godzinę. Pieprzone kacapy się obijają..
poleciałam rano do labo i siki zostawiłam w lodówce.. dobrze, że się dogadałam, że doniosę..
No i badania mega drogie, 236pln.. masakra jakaś.
Ale to podobno tylko te pierwsze, hiv, cytomegalia, toxo itd.
Idę coś zjeść bo dzieciaki się domagają, miłego dnia!!!
A badanie na HIV nie jest darmowe?a szczęście tak cichutko przyszło i siedzi teraz na moim ramieniu...