Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Patutka no przestan ty masz zostac tutaj i sie udzielac ! chyba nie bedziesz uciekac przez 1 glupia klotnie. dziewczyny ponioslo was, zaczelo sie od drobostki i rozpetalyscie klotnie niepotrzebnie z nieprzyjemnymi tekstami. wezcie juz obie schowajcie dumy do kieszeni na chwile i juz zazegnajcie ten konflikt. nikt tu nikomu nic nie zrobil, jestesmy tu zeby sie wspierac i to robimy i bedziemy robic. ja jak czytalam komentarz kamenki to tez pomyslalam ze dziewczyna troche pojechala ale z 2 strony to czasem dobrze tak uslyszec ZANIM sie nazwie tak swoje dziecko bo moze rzeczywiscie niektore imienia maja dziwne rymowanki czy skroty o ktorych ktos moze nie pomysli sam. ja np chcialabym nazwac syna antonio bo tu we wloszechjest to b popularne ale w polsce pewnie by sie kojarzylo z reklama "antonio, fa caldo..." i mogloby byc nie dobrze przyjmowane przez dzieci. w kazdym razie to sa pierdoly,potem zescie pojechaly po bandzie niepotrzebnie, ale to chwila, ZWALMY TO NA HORMONY i wrocmy do milych dyskusji, i niech nikt stad mi nie ucieka!!!!!!!!!!!!
alexxx, _analiza, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Nowotorka jaki cudny brzuszek !!!!..
U mnie jeszcze tak nie widać... dzisiaj miała żywą rozmowę z moja mamuśką dotyczącą wagi och było gorąco... ja tam trzymam wagę w ryzach przybrałam nie przybrałam zależy od dnia raz 1 raz 2 kg ale w tych widełkach się mieszczę, poza tym mój aktualny tryb życia różni się meeega od tego co było wcześniej.. wcześniej pełnoobjawowe ADHD więc źle nie jestale usłyszałam ze się musze pilnować itp. i mnie trafiło... jopla mam na punkcie zdrowego żywienia a sobie kupiłam chrupki kukurydziane bo mnie taaaak naszło .. ;P
Dziewczyny czy wy zauważyłyście że przesusza Wam się skóra>? ja smaruje i smaruje i mam wrażenie że jest jeszcze gorzej, ja mam atopowe zap skóry więc ona jest sucha z zalożenia ale teraz.. masakra... ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 23:25
nowatorka lubi tę wiadomość
Kijanka
-
kijanka_88 wrote:Nowotorka jaki cudny brzuszek !!!!..
U mnie jeszcze tak nie widać... dzisiaj miała żywą rozmowę z moja mamuśką dotyczącą wagi och było gorąco... ja tam trzymam wagę w ryzach przybrałam nie przybrałam zależy od dnia raz 1 raz 2 kg ale w tych widełkach się mieszczę, poza tym mój aktualny tryb życia różni się meeega od tego co było wcześniej.. wcześniej pełnoobjawowe ADHD więc źle nie jestale usłyszałam ze się musze pilnować itp. i mnie trafiło... jopla mam na punkcie zdrowego żywienia a sobie kupiłam chrupki kukurydziane bo mnie taaaak naszło .. ;P
Dziewczyny czy wy zauważyłyście że przesusza Wam się skóra>? ja smaruje i smaruje i mam wrażenie że jest jeszcze gorzej, ja mam atopowe zap skóry więc ona jest sucha z zalożenia ale teraz.. masakra... ;/
MI sie nie przesusza mam czasem wrazenie ze za bardzo ją mam nawilżoną a może to powod tego że smaruje sie 3x dziennie kremami przeciw rozstep. Nie wiem na jakiej to zasadzie działa
Ale na poczatku gdzies w 9yg miałam wysypke i wtedy skóre mialam mega wysuszonaaż żal było na nią patrzeć teraz natomiast znowu inaczej
-
nowatorka wrote:kijanka mi sie nie przesusza skora ale za to mi pryszcze powychodzily na twarzy
co do zdrowego jedzenia to ja tez musze do niego wrocic hihi bo przez swieta sie pofolgowalo
a no fakt tez mam jakies krostki tu i tam na twarzy ale jak to mówia jak sie ma niby miec dziewczynke to ona zabiera cała urodę przyszłej mamie ile w tym prawdy nie wiem heheh ...
Natomiast na chłopaczka to mowia ze mama ładnieje...
Ciekawe czy Te przesądy sa rzeczywiście realne ... -
Nowatorka-podpisuje się obiema rękami. I nogą
i w ogóle nie chce broń Boże wzniecać znów ognia na forum ale też uważam ze post kamenki był troszkę niestosowny, być może to była kwestia niefortunnego doboru słów ale brzmiało bardzo nieprzyjemnie. I patutka chyba chciała jakoś tak... stanąć w obronie uciśnionych:D a ze tez nie zabrzmiało to jakoś specjalnie dyplomatycznie to hormony zaczęły posty pisać.
Więc niech każda wraca do punktu sprzed kłótni i wszystkie będziemy tu szczęśliwe! Ja to forum traktuje jako taka naprawdę potrzebną pozytywna odskocznie i chciałabym żebyśmy w takim gronie juz zostały do końca!
Nieśmiało dodam że ja po wizycie. Na usg maluch 11t5d 5.26 cm. Prenatalne za tydzień 13go.
kamenkaa, nowatorka, alexxx, oldżi, Gagaga, mamuśka1, kot_bury, Inska, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
Inska wrote:Dziewczyny czy przytrafilo sie Wam kiedys omdlenie? Ja wczoraj odlecialam w tramwaju na minute moze, ocknelam sie dopiero na przystanku jak jakas kobeita do mnie cos mowila. Przeszlo szybko, tylko strasznie sie spocilam i serce mi kolotalo. Teraz boje sie wychodzic do pracy, ze znowu mi sie to przytrafi. Mam nadzieje tez, ze z dzidziusiem wszystko ok. Nie krwawie ani nie mam zadnych boli takze chyba dobrze. Wizyte mam kolejna dopiero 12 stycznia, nie wiem czy wytrzymam
Kochana tez mam czasem takie cos e jak długo stoje to mi sie kręci w głowie i czuje ze za chwile sie przewrócę teraz juz troszke mniej bo zaczełam 2trym. ale w 1 trym.miałam tak pytałam o to lekarza mówił ze to normalne i tak sie zdarza wiec wszystko jest ok . także spokojnie dzidzia rośnieInska lubi tę wiadomość
-
[/QUOTE]
Zdjęcie cudowneCudowna dzidzia
co do wyższej wypowiedzi wybacz nie obraziłam imienia Konstancji od Obłakanych tak jak ona mnie obraziła i nie tylkoponieważ za stara jestem na taką agresje i złośliwość
wyrosłam z Tego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 23:49
Kamila ;) lubi tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:a no fakt tez mam jakies krostki tu i tam na twarzy ale jak to mówia jak sie ma niby miec dziewczynke to ona zabiera cała urodę przyszłej mamie ile w tym prawdy nie wiem heheh ...
Natomiast na chłopaczka to mowia ze mama ładnieje...
Ciekawe czy Te przesądy sa rzeczywiście realne ...
o jak ja bym chciala zeby to byly na dziewczynke te pryszczea u mnie tu wszyscy mowia ze na chlopca sie brzydnie..
analiza piekny maluch !
kamenkaa, _analiza lubią tę wiadomość
-
nowatorka wrote:o jak ja bym chciala zeby to byly na dziewczynke te pryszcze
a u mnie tu wszyscy mowia ze na chlopca sie brzydnie..
analiza piekny maluch !
no włąśnie tez słyszałam odwrotnie i tak różnie ludzie mówia dlatego sama nie wiem ile w Tym prawdy... -
Patutka ja nie napisalam ze ktos ma tu racje albo ze nikt nikogo nie obrazil.Jezeli nie jestescie w stanie "sie pogodzic" to trudno ale nie chcialabym zebys uciekala z forum. Chyba ze wszystkimi innymi dziewczynami sie dogadujesz nie? To zostan dla nich. A czemu idziesz do szpitala?
-
Cześć
witam się jeszcze z łóżka.
Nowatorka ją też mam jutro wizytęi też mnie ostatnio wypryszczyło, a mimo to moja ciocia stwierdziła że ładnieje w ciąży :p
Też obstswiam u nas syna, mąż bardzo by chciał córkę.
Patutka życzę byś w szpitalu nie musiała być długo i by wszystko było ok. Płeć u bąbla już lekarz zauważył?kamenkaa lubi tę wiadomość
-
alexxx wrote:i nie czuję się przez nikogo obrażona
to jest zdanie drugiej osoby i je szanuje
wszystkie was tu uwielbiam moje forumowe lipcowe siostry i baaardzo lubię was czytać :*
a typy mojego męza to: Liliana, Emma, Polai Kornelie chyba polubił
alexxx lubi tę wiadomość
-
Ej dziewczyny Przestańcie. Patutka zostań z nami
przez jedną jakąś kłótnie chcesz nas opuścić?
A jeśli mogę zapytać czemu do szpitala? Sorki ale nadrabiam was tak pomału.
Śliczny brzuszek i widziałam też ładne zdjęcie z Usg super ze na waszych wizytach wszystko ok
Ja mam znowu zle przeczucia nie wiem czemu...
kamenkaa lubi tę wiadomość
-
nowatorka wrote:Ejrene o ktorej masz? Ja o 5... Masz tez z usg prenatalnym czy juz mialas? Ja mam jutro
. wole nie myslec wogole bo juz stres mnie bierzebede trzymac kciuki tez za ciebie
Hejka o to trzymam kciuki za Ciebie i malenstwo bedzie dobrze Musi byc dobrze grunt to myslec pozytywnie choć wiem że to trudne bo wiem co ja przechodziłam..nowatorka lubi tę wiadomość