X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • alexxx Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kochane błagam nie kłóćcie się przez mój wpis odnośnie imienia ! :) jeszcze maleństwa to odczują :(

Kamenka, owszem przyznałam rację co do zdrobnienia. Mimo, że Tobie to imię się nie podoba, to ja zdania nie zmieniłam i dla mnie jak narazie jest numer 1 na podium z Kornelcią :) chciałam wybrac imię wyjątkowe, które się nie powtarza na okrągło jak np Julia (chociaż bardzo mi się podoba). Nie uważam również aby z takiego powodu moją córkę mieli obrażac w szkole czy wyśmiewac się :D jest dużo gorszych imion - dla przykładu ostatnio modna Tekla :) ale jest to Twoje zdanie i je szanuję :) mi się Amelcia podoba :) jak i Hania ale już są w rodzinie :)

Inska dziekuje za zdrobnienia :) jak będe sie starała przekonać męza to wezme pod uwagę Kosię <3 :)

Aleksja, Oldźi, Kijanka_88 dziękuje za miłe słówka :* <3 imię Hania - śliczne !
    Pola tez piękne :)

Co do ubranek to ja jeszcze nic nie mam chociaż widziałam nie złe promocje. Jakos boję się kupować nie wiem czemu :( a dzisiaj koleżanka zrobiła mi pierwszy prezent i kupiła cudne rózowe dresy, gryzaczek, skarpetki i sweterek. Takie to malutkie az sie popłakałam :(

lekarz powiedział ze na 90% dziewczynka. 100% pewności nie mam :D ale tak samo się cięsze na dziewczynke i chłopca :) bardziej cieszyło mnie to ze wszystkie parametry są wporządku :)

Milcia :) gratuluje synusia :* imiona wszystkie fajne, a niektóre rowniez moje typy :)

Patutka słońce od 16 czekam jak po Twojej wizycie ! Jesli nie chcesz tu pisać to napisz mi chociaz na priv. Tyle czekam na wiesci od Ciebie i twojego dzidziorka :) :*

Gagaga, aleksja lubią tę wiadomość

2 lipca 2016r. Marcel
  • kijanka_88 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gagaga wrote:
    Nie jesteśmy w podstawówce, żeby się obrzucać inwektywami, tylko dorosłymi kobietami,które szukają wsparcia i okazji do rozmowy w szczególnym czasie .

mądre słowa... z naciskiem na rozmowy w szczególnym czasie..
    i tak mamy powody do stresu, i problemy... które wspólnie staramy się rozwiązać nie psujmy tego.. ;)

alexxx... Tekla mi się podoba :D:D:D:D:D:DD.. ale by mnie dziecko chyba w przyszłości zabiło..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 22:57

kamenkaa lubi tę wiadomość

Kijanka
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kijanka_88 wrote:
    Dziewczyny trzy głębokie wdechy... :)

Nowatorka może masz takie samopoczucie bo Bobo teraz rośnie jak na drożdżach i zwiększa Ci się ilość krwi w łożysku naczyniowym i stąd te zawroty głowy... ;/ Ja miałam ale przez tydzień... potem ustąpiły więc trzymam kciuki...

A ja jeszcze trochę i oszaleje w domu... jutro wychodzę choćby na godzinę.. ;) Mąż wróci po nocnej zmianie padnie spać, wybywam. Ot takie mam założenie .. ;)

Jej Twoj maż ma na noc a mój na południe denerwuje mnie ta zmiana bo wychodzi przed 13 przychodzi o 22 :/ cały dzien z synem sama ... juz bym wolała by miał nocke hehe :P

• Patutka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    g

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2024, 14:39

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • Magda34 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, tak Was podczytuje czasem i rzucił mi sie w oko "konflikt"
    Kurcze o co taka spina Patutka? Kamenkaa tylko wyraziła swoje zdanie i myślę, że nikogo tym nie uraziła. Po to jest forum, żeby każdy mógł wyrazić własne zdanie.
    Nie ma co się tak denerwować. A co do czerwca to nic takiego nie pisala,żeby ktoś mógł się obrazić.Ona jest już doświadczoną mamą i kobietą i uważam, że wie co pisze. Jest bogatsza o doświadczenia od niejednej z nas :)

Gagaga, kamenkaa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• kamenkaa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś

Gagaga napisała:
    Nie jesteśmy w podstawówce, żeby się obrzucać inwektywami, tylko dorosłymi kobietami,które szukają wsparcia i okazji do rozmowy w szczególnym czasie .

kijanka_88 wrote:
    mądre słowa... z naciskiem na rozmowy w szczególnym czasie..
    i tak mamy powody do stresu, i problemy... które wspólnie staramy się rozwiązać nie psujmy tego.. ;)

dokładnie jak piszesz mądre słowa napisała no ale cóż może to przyjemność do kogoś by kogoś obrażać dlatego obraziła nie wiem jak to nazwać ale macie racje poziom podstawówki :)

Gagaga lubi tę wiadomość

• alexxx Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i nie czuję się przez nikogo obrażona :) to jest zdanie drugiej osoby i je szanuje :) wszystkie was tu uwielbiam moje forumowe lipcowe siostry i baaardzo lubię was czytać :* <3

a typy mojego męza to: Liliana, Emma, Pola :) i Kornelie chyba polubił :D

kijanka_88, Gagaga, kamenkaa, Zuzulka88, Magda34 lubią tę wiadomość

2 lipca 2016r. Marcel
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    h

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2024, 14:40

2016 🩷

2020 🩵

• kamenkaa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexxx no widzisz Ty mnie rozumiesz i jak dziewczyny piszą ...
    Nie obraziłam Cie bezpodstawnie od cytuje " Obłakanych czy żałosnych " ;)

Magda34 MAsz racje ale co poradziasz ...

A ogolnie co Tam Magda u Ciebie JAk dzidzia w brzuszku? Jak po wizycie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 23:03

Magda34 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

a typy mojego męza to: Liliana, Emma, Pola :) i Kornelie chyba polubił :D[/QUOTE]

Emma słodkie :)

alexxx, kamenkaa lubią tę wiadomość

• kijanka_88 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamenkaa wrote:
    Jej Twoj maż ma na noc a mój na południe denerwuje mnie ta zmiana bo wychodzi przed 13 przychodzi o 22 :/ cały dzien z synem sama ... juz bym wolała by miał nocke hehe :P

... ja powiem szczerze wole żeby przyszedł 22-24 ale był w domu w nocy... nie lubie być sama w nocy, tym bardziej jak jutro wolne i będą łazić po osiedlu.. ;/

Gagaga u mnie miała być Ola ale chyba przerodzi się w Pole.. ;):P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 23:02

Gagaga lubi tę wiadomość

Kijanka
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H

2016 🩷

2020 🩵

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na rozladowanie atmosfery moj brzuch
    2pskbvn.jpg
    Gagaga no jak u nas bedzie dziolcha to chyba emmabo to imie juz mi sie podoba od lat. Ale cos czuje ze bedzie facet :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 23:09

alexxx, Magda34, kamenkaa, kijanka_88, aleksja, mamuśka1, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • alexxx Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka odezwij się jak po wizycie :)

Mi się podoba Pola ale ja jestem Ola (Aleksandra) więc troche dziwnie no nie? :d
    Ja na chłopca chciałam imię take jak mąz bo jest nietypowe i oryginalne :) no i rzecz jasna bardzo mi się podoba :D

kurde wzielo mi sie na wspomnienia i przeglądam zdjęcia ze slubu :D amatorskie bo od fotografa nie mam czasu odebrac :D dopiero 5 miesiac mija :) a suknia dalej wisi haha :D teraz juz sie w nią nie zmieszcze :D

Gagaga lubi tę wiadomość

2 lipca 2016r. Marcel
  • alexxx Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka to zaproś mnie :), jasne ze chce :)

2 lipca 2016r. Marcel
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kijanka_88 wrote:
    ... ja powiem szczerze wole żeby przyszedł 22-24 ale był w domu w nocy... nie lubie być sama w nocy, tym bardziej jak jutro wolne i będą łazić po osiedlu.. ;/

Gagaga u mnie miała być Ola ale chyba przerodzi się w Pole.. ;):P

oj to ja zas myśle odwrotnie kochana hehe :) w nocy przespie nie mysle i mężus rano w domciu :) hihih

• Magda34 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamenkaa wrote:
    alexxx no widzisz Ty mnie rozumiesz i jak dziewczyny piszą ...
    Nie obraziłam Cie bezpodstawnie od cytuje " Obłakanych czy żałosnych " ;)

Magda34 MAsz racje ale co poradziasz ...

A ogolnie co Tam Magda u Ciebie JAk dzidzia w brzuszku? Jak po wizycie?

U mnie ok, dzidzia zdrowa, zdrowy facet :D. Za 2 tyg mam połówkowe:):)

kamenkaa, kot_bury lubią tę wiadomość

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• kamenkaa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka wrote:
    Na rozladowanie atmosfery moj brzuch
    2pskbvn.jpg
    Gagaga no jak u nas bedzie dziolcha to chyba emmabo to imie juz mi sie podoba od lat. Ale cos czuje ze bedzie facet :/

Jejjjj jaki fajny brzusiooo Ale malusie zdjątko troszku...

Gagaga no mi tez sie podoba Imię Emma mało spotykane krótkie i fajne ...

Gagaga lubi tę wiadomość

• Patutka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    h

alexxx lubi tę wiadomość

2016 🩷

2020 🩵

• kamenkaa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda34 wrote:
    U mnie ok, dzidzia zdrowa, zdrowy facet :D. Za 2 tyg mam połówkowe:):)

o to fajniutko Madzia że wszystko ok ...
    Ja mam wizyte w piątek ;-) Nie moge sie doczekać kiedy podglądne moja dziewczyneczke...

‹‹ 276 277 278 279 280 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ