Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny kochane błagam nie kłóćcie się przez mój wpis odnośnie imienia !
jeszcze maleństwa to odczują
Kamenka, owszem przyznałam rację co do zdrobnienia. Mimo, że Tobie to imię się nie podoba, to ja zdania nie zmieniłam i dla mnie jak narazie jest numer 1 na podium z Kornelciąchciałam wybrac imię wyjątkowe, które się nie powtarza na okrągło jak np Julia (chociaż bardzo mi się podoba). Nie uważam również aby z takiego powodu moją córkę mieli obrażac w szkole czy wyśmiewac się
jest dużo gorszych imion - dla przykładu ostatnio modna Tekla
ale jest to Twoje zdanie i je szanuję
mi się Amelcia podoba
jak i Hania ale już są w rodzinie
Inska dziekuje za zdrobnieniajak będe sie starała przekonać męza to wezme pod uwagę Kosię
Aleksja, Oldźi, Kijanka_88 dziękuje za miłe słówka :*imię Hania - śliczne !
Pola tez piękne
Co do ubranek to ja jeszcze nic nie mam chociaż widziałam nie złe promocje. Jakos boję się kupować nie wiem czemua dzisiaj koleżanka zrobiła mi pierwszy prezent i kupiła cudne rózowe dresy, gryzaczek, skarpetki i sweterek. Takie to malutkie az sie popłakałam
lekarz powiedział ze na 90% dziewczynka. 100% pewności nie mamale tak samo się cięsze na dziewczynke i chłopca
bardziej cieszyło mnie to ze wszystkie parametry są wporządku
Milciagratuluje synusia :* imiona wszystkie fajne, a niektóre rowniez moje typy
Patutka słońce od 16 czekam jak po Twojej wizycie ! Jesli nie chcesz tu pisać to napisz mi chociaz na priv. Tyle czekam na wiesci od Ciebie i twojego dzidziorka:*
Gagaga, aleksja lubią tę wiadomość
2 lipca 2016r. Marcel -
Gagaga wrote:Nie jesteśmy w podstawówce, żeby się obrzucać inwektywami, tylko dorosłymi kobietami,które szukają wsparcia i okazji do rozmowy w szczególnym czasie .
mądre słowa... z naciskiem na rozmowy w szczególnym czasie..
i tak mamy powody do stresu, i problemy... które wspólnie staramy się rozwiązać nie psujmy tego..
alexxx... Tekla mi się podoba:D:D:D:D:DD.. ale by mnie dziecko chyba w przyszłości zabiło..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 22:57
kamenkaa lubi tę wiadomość
Kijanka
-
kijanka_88 wrote:Dziewczyny trzy głębokie wdechy...
Nowatorka może masz takie samopoczucie bo Bobo teraz rośnie jak na drożdżach i zwiększa Ci się ilość krwi w łożysku naczyniowym i stąd te zawroty głowy... ;/ Ja miałam ale przez tydzień... potem ustąpiły więc trzymam kciuki...
A ja jeszcze trochę i oszaleje w domu... jutro wychodzę choćby na godzinę..Mąż wróci po nocnej zmianie padnie spać, wybywam. Ot takie mam założenie ..
Jej Twoj maż ma na noc a mój na południe denerwuje mnie ta zmiana bo wychodzi przed 13 przychodzi o 22cały dzien z synem sama ... juz bym wolała by miał nocke hehe
-
Cześć dziewczyny, tak Was podczytuje czasem i rzucił mi sie w oko "konflikt"
Kurcze o co taka spina Patutka? Kamenkaa tylko wyraziła swoje zdanie i myślę, że nikogo tym nie uraziła. Po to jest forum, żeby każdy mógł wyrazić własne zdanie.
Nie ma co się tak denerwować. A co do czerwca to nic takiego nie pisala,żeby ktoś mógł się obrazić.Ona jest już doświadczoną mamą i kobietą i uważam, że wie co pisze. Jest bogatsza o doświadczenia od niejednej z nasGagaga, kamenkaa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Magda34
-
Gagaga napisała:
Nie jesteśmy w podstawówce, żeby się obrzucać inwektywami, tylko dorosłymi kobietami,które szukają wsparcia i okazji do rozmowy w szczególnym czasie .
kijanka_88 wrote:mądre słowa... z naciskiem na rozmowy w szczególnym czasie..
i tak mamy powody do stresu, i problemy... które wspólnie staramy się rozwiązać nie psujmy tego..
dokładnie jak piszesz mądre słowa napisała no ale cóż może to przyjemność do kogoś by kogoś obrażać dlatego obraziła nie wiem jak to nazwać ale macie racje poziom podstawówkiGagaga lubi tę wiadomość
-
i nie czuję się przez nikogo obrażona
to jest zdanie drugiej osoby i je szanuje
wszystkie was tu uwielbiam moje forumowe lipcowe siostry i baaardzo lubię was czytać :*
a typy mojego męza to: Liliana, Emma, Polai Kornelie chyba polubił
kijanka_88, Gagaga, kamenkaa, Zuzulka88, Magda34 lubią tę wiadomość
2 lipca 2016r. Marcel -
alexxx no widzisz Ty mnie rozumiesz i jak dziewczyny piszą ...
Nie obraziłam Cie bezpodstawnie od cytuje " Obłakanych czy żałosnych "
Magda34 MAsz racje ale co poradziasz ...
A ogolnie co Tam Magda u Ciebie JAk dzidzia w brzuszku? Jak po wizycie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 23:03
Magda34 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kamenkaa wrote:Jej Twoj maż ma na noc a mój na południe denerwuje mnie ta zmiana bo wychodzi przed 13 przychodzi o 22
cały dzien z synem sama ... juz bym wolała by miał nocke hehe
... ja powiem szczerze wole żeby przyszedł 22-24 ale był w domu w nocy... nie lubie być sama w nocy, tym bardziej jak jutro wolne i będą łazić po osiedlu.. ;/
Gagaga u mnie miała być Ola ale chyba przerodzi się w Pole..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 23:02
Gagaga lubi tę wiadomość
Kijanka
-
Na rozladowanie atmosfery moj brzuch
Gagaga no jak u nas bedzie dziolcha to chyba emmabo to imie juz mi sie podoba od lat. Ale cos czuje ze bedzie facetWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 23:09
alexxx, Magda34, kamenkaa, kijanka_88, aleksja, mamuśka1, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Patutka odezwij się jak po wizycie
Mi się podoba Pola ale ja jestem Ola (Aleksandra) więc troche dziwnie no nie? :d
Ja na chłopca chciałam imię take jak mąz bo jest nietypowe i oryginalneno i rzecz jasna bardzo mi się podoba
kurde wzielo mi sie na wspomnienia i przeglądam zdjęcia ze slubuamatorskie bo od fotografa nie mam czasu odebrac
dopiero 5 miesiac mija
a suknia dalej wisi haha
teraz juz sie w nią nie zmieszcze
Gagaga lubi tę wiadomość
2 lipca 2016r. Marcel -
kijanka_88 wrote:... ja powiem szczerze wole żeby przyszedł 22-24 ale był w domu w nocy... nie lubie być sama w nocy, tym bardziej jak jutro wolne i będą łazić po osiedlu.. ;/
Gagaga u mnie miała być Ola ale chyba przerodzi się w Pole..
oj to ja zas myśle odwrotnie kochana hehew nocy przespie nie mysle i mężus rano w domciu
hihih
-
kamenkaa wrote:alexxx no widzisz Ty mnie rozumiesz i jak dziewczyny piszą ...
Nie obraziłam Cie bezpodstawnie od cytuje " Obłakanych czy żałosnych "
Magda34 MAsz racje ale co poradziasz ...
A ogolnie co Tam Magda u Ciebie JAk dzidzia w brzuszku? Jak po wizycie?
U mnie ok, dzidzia zdrowa, zdrowy facet. Za 2 tyg mam połówkowe:)
kamenkaa, kot_bury lubią tę wiadomość
Magda34
-
nowatorka wrote:Na rozladowanie atmosfery moj brzuch
Gagaga no jak u nas bedzie dziolcha to chyba emmabo to imie juz mi sie podoba od lat. Ale cos czuje ze bedzie facet
Jejjjj jaki fajny brzusiooo Ale malusie zdjątko troszku...
Gagaga no mi tez sie podoba Imię Emma mało spotykane krótkie i fajne ...Gagaga lubi tę wiadomość