X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • alexxx Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kochane błagam nie kłóćcie się przez mój wpis odnośnie imienia ! :) jeszcze maleństwa to odczują :(

Kamenka, owszem przyznałam rację co do zdrobnienia. Mimo, że Tobie to imię się nie podoba, to ja zdania nie zmieniłam i dla mnie jak narazie jest numer 1 na podium z Kornelcią :) chciałam wybrac imię wyjątkowe, które się nie powtarza na okrągło jak np Julia (chociaż bardzo mi się podoba). Nie uważam również aby z takiego powodu moją córkę mieli obrażac w szkole czy wyśmiewac się :D jest dużo gorszych imion - dla przykładu ostatnio modna Tekla :) ale jest to Twoje zdanie i je szanuję :) mi się Amelcia podoba :) jak i Hania ale już są w rodzinie :)

Inska dziekuje za zdrobnienia :) jak będe sie starała przekonać męza to wezme pod uwagę Kosię <3 :)

Aleksja, Oldźi, Kijanka_88 dziękuje za miłe słówka :* <3 imię Hania - śliczne !
    Pola tez piękne :)

Co do ubranek to ja jeszcze nic nie mam chociaż widziałam nie złe promocje. Jakos boję się kupować nie wiem czemu :( a dzisiaj koleżanka zrobiła mi pierwszy prezent i kupiła cudne rózowe dresy, gryzaczek, skarpetki i sweterek. Takie to malutkie az sie popłakałam :(

lekarz powiedział ze na 90% dziewczynka. 100% pewności nie mam :D ale tak samo się cięsze na dziewczynke i chłopca :) bardziej cieszyło mnie to ze wszystkie parametry są wporządku :)

Milcia :) gratuluje synusia :* imiona wszystkie fajne, a niektóre rowniez moje typy :)

Patutka słońce od 16 czekam jak po Twojej wizycie ! Jesli nie chcesz tu pisać to napisz mi chociaz na priv. Tyle czekam na wiesci od Ciebie i twojego dzidziorka :) :*

Gagaga, aleksja lubią tę wiadomość

2 lipca 2016r. Marcel
  • kijanka_88 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gagaga wrote:
    Nie jesteśmy w podstawówce, żeby się obrzucać inwektywami, tylko dorosłymi kobietami,które szukają wsparcia i okazji do rozmowy w szczególnym czasie .

mądre słowa... z naciskiem na rozmowy w szczególnym czasie..
    i tak mamy powody do stresu, i problemy... które wspólnie staramy się rozwiązać nie psujmy tego.. ;)

alexxx... Tekla mi się podoba :D:D:D:D:D:DD.. ale by mnie dziecko chyba w przyszłości zabiło..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 22:57

kamenkaa lubi tę wiadomość

Kijanka
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kijanka_88 wrote:
    Dziewczyny trzy głębokie wdechy... :)

Nowatorka może masz takie samopoczucie bo Bobo teraz rośnie jak na drożdżach i zwiększa Ci się ilość krwi w łożysku naczyniowym i stąd te zawroty głowy... ;/ Ja miałam ale przez tydzień... potem ustąpiły więc trzymam kciuki...

A ja jeszcze trochę i oszaleje w domu... jutro wychodzę choćby na godzinę.. ;) Mąż wróci po nocnej zmianie padnie spać, wybywam. Ot takie mam założenie .. ;)

Jej Twoj maż ma na noc a mój na południe denerwuje mnie ta zmiana bo wychodzi przed 13 przychodzi o 22 :/ cały dzien z synem sama ... juz bym wolała by miał nocke hehe :P

• Patutka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    g

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2024, 14:39

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • Magda34 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, tak Was podczytuje czasem i rzucił mi sie w oko "konflikt"
    Kurcze o co taka spina Patutka? Kamenkaa tylko wyraziła swoje zdanie i myślę, że nikogo tym nie uraziła. Po to jest forum, żeby każdy mógł wyrazić własne zdanie.
    Nie ma co się tak denerwować. A co do czerwca to nic takiego nie pisala,żeby ktoś mógł się obrazić.Ona jest już doświadczoną mamą i kobietą i uważam, że wie co pisze. Jest bogatsza o doświadczenia od niejednej z nas :)

Gagaga, kamenkaa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• kamenkaa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś

Gagaga napisała:
    Nie jesteśmy w podstawówce, żeby się obrzucać inwektywami, tylko dorosłymi kobietami,które szukają wsparcia i okazji do rozmowy w szczególnym czasie .

kijanka_88 wrote:
    mądre słowa... z naciskiem na rozmowy w szczególnym czasie..
    i tak mamy powody do stresu, i problemy... które wspólnie staramy się rozwiązać nie psujmy tego.. ;)

dokładnie jak piszesz mądre słowa napisała no ale cóż może to przyjemność do kogoś by kogoś obrażać dlatego obraziła nie wiem jak to nazwać ale macie racje poziom podstawówki :)

Gagaga lubi tę wiadomość

• alexxx Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i nie czuję się przez nikogo obrażona :) to jest zdanie drugiej osoby i je szanuje :) wszystkie was tu uwielbiam moje forumowe lipcowe siostry i baaardzo lubię was czytać :* <3

a typy mojego męza to: Liliana, Emma, Pola :) i Kornelie chyba polubił :D

kijanka_88, Gagaga, kamenkaa, Zuzulka88, Magda34 lubią tę wiadomość

2 lipca 2016r. Marcel
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    h

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2024, 14:40

2016 🩷

2020 🩵

• kamenkaa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexxx no widzisz Ty mnie rozumiesz i jak dziewczyny piszą ...
    Nie obraziłam Cie bezpodstawnie od cytuje " Obłakanych czy żałosnych " ;)

Magda34 MAsz racje ale co poradziasz ...

A ogolnie co Tam Magda u Ciebie JAk dzidzia w brzuszku? Jak po wizycie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 23:03

Magda34 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

a typy mojego męza to: Liliana, Emma, Pola :) i Kornelie chyba polubił :D[/QUOTE]

Emma słodkie :)

alexxx, kamenkaa lubią tę wiadomość

• kijanka_88 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamenkaa wrote:
    Jej Twoj maż ma na noc a mój na południe denerwuje mnie ta zmiana bo wychodzi przed 13 przychodzi o 22 :/ cały dzien z synem sama ... juz bym wolała by miał nocke hehe :P

... ja powiem szczerze wole żeby przyszedł 22-24 ale był w domu w nocy... nie lubie być sama w nocy, tym bardziej jak jutro wolne i będą łazić po osiedlu.. ;/

Gagaga u mnie miała być Ola ale chyba przerodzi się w Pole.. ;):P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 23:02

Gagaga lubi tę wiadomość

Kijanka
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H

2016 🩷

2020 🩵

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na rozladowanie atmosfery moj brzuch
    2pskbvn.jpg
    Gagaga no jak u nas bedzie dziolcha to chyba emmabo to imie juz mi sie podoba od lat. Ale cos czuje ze bedzie facet :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 23:09

alexxx, Magda34, kamenkaa, kijanka_88, aleksja, mamuśka1, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • alexxx Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka odezwij się jak po wizycie :)

Mi się podoba Pola ale ja jestem Ola (Aleksandra) więc troche dziwnie no nie? :d
    Ja na chłopca chciałam imię take jak mąz bo jest nietypowe i oryginalne :) no i rzecz jasna bardzo mi się podoba :D

kurde wzielo mi sie na wspomnienia i przeglądam zdjęcia ze slubu :D amatorskie bo od fotografa nie mam czasu odebrac :D dopiero 5 miesiac mija :) a suknia dalej wisi haha :D teraz juz sie w nią nie zmieszcze :D

Gagaga lubi tę wiadomość

2 lipca 2016r. Marcel
  • alexxx Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka to zaproś mnie :), jasne ze chce :)

2 lipca 2016r. Marcel
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kijanka_88 wrote:
    ... ja powiem szczerze wole żeby przyszedł 22-24 ale był w domu w nocy... nie lubie być sama w nocy, tym bardziej jak jutro wolne i będą łazić po osiedlu.. ;/

Gagaga u mnie miała być Ola ale chyba przerodzi się w Pole.. ;):P

oj to ja zas myśle odwrotnie kochana hehe :) w nocy przespie nie mysle i mężus rano w domciu :) hihih

• Magda34 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamenkaa wrote:
    alexxx no widzisz Ty mnie rozumiesz i jak dziewczyny piszą ...
    Nie obraziłam Cie bezpodstawnie od cytuje " Obłakanych czy żałosnych " ;)

Magda34 MAsz racje ale co poradziasz ...

A ogolnie co Tam Magda u Ciebie JAk dzidzia w brzuszku? Jak po wizycie?

U mnie ok, dzidzia zdrowa, zdrowy facet :D. Za 2 tyg mam połówkowe:):)

kamenkaa, kot_bury lubią tę wiadomość

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• kamenkaa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka wrote:
    Na rozladowanie atmosfery moj brzuch
    2pskbvn.jpg
    Gagaga no jak u nas bedzie dziolcha to chyba emmabo to imie juz mi sie podoba od lat. Ale cos czuje ze bedzie facet :/

Jejjjj jaki fajny brzusiooo Ale malusie zdjątko troszku...

Gagaga no mi tez sie podoba Imię Emma mało spotykane krótkie i fajne ...

Gagaga lubi tę wiadomość

• Patutka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    h

alexxx lubi tę wiadomość

2016 🩷

2020 🩵

• kamenkaa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda34 wrote:
    U mnie ok, dzidzia zdrowa, zdrowy facet :D. Za 2 tyg mam połówkowe:):)

o to fajniutko Madzia że wszystko ok ...
    Ja mam wizyte w piątek ;-) Nie moge sie doczekać kiedy podglądne moja dziewczyneczke...

‹‹ 276 277 278 279 280 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ