Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
angella908 wrote:CZesc dziewczyny ja juz po wizycie mój mały szkrab ma już 10 cm dalej nie znam płci;)
muszę jeszcze wytrzymać miesiącizulala lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Hej można dołączyć? Termin na sam koniec lipca to będę tu pewnie jedną z najmłodszych ciąż
dzidzia ma już 5 cm, płeć nieznana, nie ukrywam, że po cichu marzy się córeczka do pary dla synka, który ma już roczek
kot_bury, aisa, Zuzulka88, alexxx, Agaax, MartaT lubią tę wiadomość
-
Czesc Kochane
przepraszam ze się wczoraj nie odezwałam ale nie miałam czasu
U nas wszystko wporządku, poplakalam się na tym badaniu
Jak to cudownie zobaczyć dzidziusia jak się rusza, nasz cud ziewał, drapał się po głowietak smiesznie podskakiwał i usłyszeć serducho no piękne to badanie było.
Robiłam pappa wstępne badania 1: 8tys wiec super lekarz powiedział ze jak dojdzie krew to prawdopodobieństwo powinno się jeszcze zmniejszyć
A oto Pawełe lub Dianka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 15:15
kot_bury, aisa, alexxx, Zuzulka88, nowatorka, _analiza, MartaT lubią tę wiadomość
-
Mój brzusio na początek 15 tygodnia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/22d92cf2c431.jpg
W obwodzie się ne zmienił, ale za to góra się bardziej wypełniła. Moja dzisiejsza waga 53,3 kg.Sanna, MirelS, alexxx, majeczka87, nowatorka, Wiola90, _analiza, Zuzulka88, kot_bury, Agaax, Inska, MartaT lubią tę wiadomość
-
U mnie nieciekawie bo mam nieprawidłowe przepływy żylne z oporami niby. Ryzyko trisomii 21 1:167. Zalecił mi badania hormony ale nie wiem czy to nie naciąganie kasy. Co myślicie?
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
aisa wrote:Wszystkie wózki super! Ja dla Jaśka dostałam, w tym dostawka była. Teraz albo tylko tak będzie jeździł albo kupie podwójny ale Młody będzie miał ponad 2 lata więc może podwójny nie będzie już potrzebny. Na dłuższe trasy i tak będę się ruszać z mężem więc chyba ogarniemy.
aisa lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Hej Galeona
Alexxx, powodzenia na wizycie!
Sanna, super że z dzieciątkiem wszystko ok, świetne zdjęcie
Milcia, ślicznie zaokrąglony masz brzuszek
Dunda, podbijam pytanie Nowatorki, to z usg i pappa, już wyniki korygowane?Sanna lubi tę wiadomość
-
Mam pytanie o grupę fb
Na jakiej zasadzie ma działać, tam będziemy pisać a tu nie?
Jak dla mnie to mało się jeszcze znamy i kojarzymy nawet po nick-ach a co dopiero kojarzyć która to która po nazwisku.
Grupa będzie tajna czy zamknięta?kamenkaa lubi tę wiadomość
-
Dunda wrote:U mnie nieciekawie bo mam nieprawidłowe przepływy żylne z oporami niby. Ryzyko trisomii 21 1:167. Zalecił mi badania hormony ale nie wiem czy to nie naciąganie kasy. Co myślicie?
Dunda napisz coś więcej...co to znaczy że nieprawidłowe przepływy żylne z oporami?Co to znaczy dla Ciebie czy dziecka? -
Dalile- dziękuję ale nie mam pojęcia nie było ani ktg ani usg od niedzieli. Usg będzie jutro
A Ty co tam?
Aisa- dołączenie do grupy jest dobrowolne, będziemy pisac tu. A tam wklejamy jakies artykuły, informacje no i aby nie stracić kontaktu.
Grupę moze wyszukać każdy ale tylko czlonkowie widzą zawartość2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️