Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Aż sprawdziłam jak miałam w pierwszej ciąży. Pierwsze ruchy, które dawały pewność, że to na pewno kopniaki pojawiły się w 20 tyg. Łożysko na tylnej ścianie miałam.
Ale wiadomo, każdy ciało i organizm inne więc może być wcześniej albo i później.majeczka87 lubi tę wiadomość
-
Asit ja też już mam prawie 5kg do przodu,ale w ubrania nadal wchodzę te same. Rozglądam się jednak już za spodniami ciążowymi.
A jeśli chodzi o pierwsze ruchy to w pierwszej ciąży poczułam około 17 tygodnia. Nie dało się już ich pomylić z jelitami,a łożysko miałam na tylnej ścianie,tak jak teraz. -
Hej kupilam sobie dzisiaj pierwsza bluzke ciazowa i wogole 1 raz weszlam do sklepu dzieciecego. Fajne uczucie, az sie wzruszylam jak zobaczylam to wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 13:12
ona2012, kamenkaa, aisa, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Nowatorka u mnie wszystko pozamykane dzis ale na necie znalazlam kilka fajych sklepow z ciuszkami dla przyszlej mamy wiec juz sobie kilka zamowilam mam nadzieje ze rozm bedzie ok i nie bedzie trzeba wymieniacSynek William
[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Nie wiem czy w polsce jest sklep "prenatal" ale pewnie jest bo to sieciowka. U nas mozna mawet zrobic sobie u nich liste prezentow i kazdy kto chce cos sprezentowac przychodzi i wybiera z listy to czego jeszcze nie mamy. A u nas to sie kumuluje na nasza karte i potem mamy znizki. Fajny pomysl. Poza tym sa organizowane kursy gratis dla mam i tatusiow i jest tez personal shopper ktora pomoze ci przygotowac wyprawke do szpitala. Ceny nie sa takie wysokie, byly fajne bluzeczki dla maluchow przecenione 4 euro na przyklad. Niektore rzeczy sa drozsze ale bez przesady
no i sa tez ciuszki i wszystkie gadzety dla mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 13:53
aisa lubi tę wiadomość
-
Hejka
dzis moje ciśnienie nadal skaczeStrasznie sie tym martwie rano 135 a potem juz 138/75 ......
jak dojdzie do 140 mam jechac na szpital strasznie sie tym martwie
A tak ogolnie czuje się świetnie tylko przeziebienie mnie męczy może to tez powod tego cisnienia...i ból głowy do ktorego chyba sie już przyzwyczaiłam!
w pierwszej ciązy nie mialam tyle problemow co teraz
Dzis mam okropnego doła przez toOllaala lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
u nas od rana lekko pada śnieg
dziś leniwa niedzielapizza na obiad
z brokułami, kurczakiem i mozarella
pyycha .
Ja właśnie czasem czuję jakieś przewracanie w dole brzuchamajeczka87, Kasiulina, izulala, nowatorka, aisa lubią tę wiadomość
-
Kamenka a bierzesz caly czas jakies leki na nadcisnienie? Dali ci cos ostatnio nie? Kurcze nie wiem co ci poradzic
A ja jade do kina i do znajomych na kolacje ale z lozka sie zwlec nie moge. Chce mi sie isc ale nie mam za bardzo sil. Moze kubel herbaty mnie postawi na nogi -
powiem ci ze teraz nic sie nie placa kupowac w pl ze wzgledu na to ze korona slabo stoi wiec koszta sa takie same a nawet jak sie trafi kupic cos w NO w dobrej cenie to i taniej jest w Norwegii.... a np ja chce teraz kupic woze stokke trailz i wyobraz sobie ze w Pl drozszy niz w No plus trzeba doliczyc transport.... myslalam do szwecji sie wybrac na zakupy ale puki co to wiem ze tez sie nie oplaca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 17:49
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]