Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz badanie konsultacyjne a potem zobaczysz co powie lekarz. Wujek google całkiem fachowo opisuje problem. Przy Twojej grupie jakiś antygen E się określa i sprawdza poziom tych przeciwciał. W zależności od wielkości tego czynnika lekarz decyduje czy coś trzeba z tym robić. Nie przejmuj się niczym, idź spokojnie na badanie. Dobrze, że lekarz wszystkiego pilnuje.
Ejrene lubi tę wiadomość
-
Zdjecie brzuchola wrzuce napewno ale moze jutro...
lekarz narazie nic nie mowil o plci chociaz jestem bardzo ciekawa i nie ukrywam ze marzy mi sie synek
ale o corci dowiedzialam sie chyba po 20 tyg wiec pewnie nie predzej teraz tez tak bedzie:-)
aisa lubi tę wiadomość
-
agatkamyndzia :-) wrote:Hej dziewczyny
moge do Was dołączyć? Podczytuje Was od poczatku ale dopiero odważyłam sie napisac
Hejto skoro od dawna nas czytasz to dużo o nas wiesz
to teraz o sobie nam poopowiadaj
Aisa prawdziwa piękna zima
aisa lubi tę wiadomość
-
*Słoneczko wrote:Jeśli się okaże, że ujemny, będzie potrzeba oznaczenia czynnika u ojca dziecka. Jeśli on też ma Rh- to w porządku, dziecko też będzie miało Rh- i nie grozi Wam konflikt serologiczny. I może to zaistnieć tylko wtedy, kiedy matka ma -, a ojciec +. Są też sposoby na radzenie sobie z tym.
Ja mam -, a mąż +
Lekarka mówiła, że mam się nie przejmować
-
Ejrene wrote:Hej
to skoro od dawna nas czytasz to dużo o nas wiesz
to teraz o sobie nam poopowiadaj
Aisa prawdziwa piękna zima
A co chcialybyscie wiedziec?mam 4-letnia corke (no ale to juz wiecie), o drugie dziecie staralismy sie z M od kwietnia. Od polowy grudnia jestem na zwolnieniu. Gdybym miala lzejsza prace to pewnie bym jeszcze popracowala a tak siedze w domku ale nie narzekam na brak zajec
-
agatkamyndzia :-) wrote:A co chcialybyscie wiedziec?
mam 4-letnia corke (no ale to juz wiecie), o drugie dziecie staralismy sie z M od kwietnia. Od polowy grudnia jestem na zwolnieniu. Gdybym miala lzejsza prace to pewnie bym jeszcze popracowala a tak siedze w domku ale nie narzekam na brak zajec
Jak córa ma na imię?i kiedy masz termin porodu? Patrząc po suwaczku to coś koło 6.07?
-
Cora ma na imie Maja
suwaczek mam ustawiony wg OM a moj lekarz ustalil mi termin na 8.07
troche sie dziwilam ze tak ale stwierdzil ze pare dni w ta czy w ta nie robi roznicy... A wg USG termin 30.06. Mialam bardzo nieregularne cykle po tabletkach anty i sama juz nie moge sie doliczyc
Misz-masz
Ejrene lubi tę wiadomość
-
no wszystko robie ale nosic bede go do pracy i na dluzsze spacery niejest zdrowo nosic caly czas wiec tylko wtedy gdy mam wiekszy wisilek aby odciazyc kregoslup znajde ci fote i pokaze go
bo sa rozne rodzajeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 18:51
nowatorka lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]